BeautyBay-hez tud valaki valamilyen kupont, kedvezményt, amit fel lehetne használni? Plusz érdekelne, hogy aki rendelt már innen, kb. mennyi idö alatt érkezett meg a csomag, szállítási díj, EU-s, ugye, ezért nem kell áfát, vámot fizetni.
Kb. 2 hét alatt ér ide, értesítőt dob be a postás. Az ingyen szállítást könnyű elérni, huszonvalahány euró, erre még nem jár követési szám.
Sziasztok! Most először rendeltem (aug.,24.) a beauty bayről, sajnos még nem jött meg. Olvastam, hogy előfordult akció esetén, hogy több idő is lehet amíg megérkezik. Kérdésem az lenne, hogy nem kértem csomag követését. Szerettem volna viszont rákérdezni a postán, hogy hol tart de sajnos csak rendelés számom van meg, csomagszámom nincs. Honnan tudhatom meg azt? Köszönöm a segítséget.
Vmi változott a BB magyar kezelésében, nekem eddig a követés nélküli 8-9 nap alatt ideért, legutóbb két hét kellett és másik ablaknál is kellett átvenni. A követésest korábban a Trans-o-flex hozta ki, most már a posta.
Szóval nyugi, biztos megérkezik. Ha az illetékes postán jó fejek, a neved alapján keresgélhetnek, de sajnos ezért szívás a követés nélküli szállítás.
Köszönöm a gyors választ. Ha mégsem jön mi a teendő? Csomagszámot honnan tudom meg ha esetleg megakadt a vámon és érdeklődnék?
Csak a Beauty Baytől tudhatnád meg, ha lenne neki. Szerintem nincs, hiszen nem trackelt csomag. Itthon annyit tudsz tenni, hogy bejársz a helyi postára érdeklődni a neved alapján.
Nekem tőlük egyébként legtöbbször pontosan 2 hét múlva érkezett meg, illetve egyszer majdnem egy hónap volt, de akkor voltak közben ünnepnapok és nagy akciókor rendeltem. Habár azt hiszem, az angoloknál most is volt valamilyen ünnepnap (ugye szállítás szempontjából nem csak a magyar ünnepek számítanak).
Vámon nem tud megakadni, mivel Európából jön a csomag.
Igen, Angliában aug. 26., nálunk aug. 20, és akciókról rendeltem. Akkor még van remény. Köszönöm az infókat.
Én augusztus 23-án rendeltem meg a Nabla Secret palettát a BeautyBay-ről, és tegnap, azaz szeptember 9-én ért ide. Szerintem, a Te csomagod is hamarosan landolni fog!
De jó! Már alig várom!
Sziasztok. Rendelt már valaki glambot.comr-ról. Láttam hogy nagyon kedvező áron vannak fent nagy márkák, de nem tudom hogy meg merjem e kockáztatni. Honnan tudom h használt-e amit éppen megvennék?
Azt hiszem, úgy van, hogy ha használt termék, lefertőtlenítik. A Behind My Makeup blogon olvastam róla egy bejegyzést, nézz rá.
Augusztus 28-ai BeautyBay rendelésem a mai napig nem érkezett meg, szerintetek van okom az aggodalomra?
Határeset, szerintem a jövő hetet várd még meg, azután lépni kell az ügyben! A nyomkövetés szerint hol jár a csomag?
Nekem egyébként az angliai rendeléseim 8-20 napos szállítási idővel szoktak megérkezni!
Sajnos nincs követés. Eddig mindig pontosan 2 hét alatt szokott a BeautyBay-ről ideérni, ezért aggodalmaskodok csak…
Ha a nagy akciójuk idején rendeltél, akkor lehet azért van. Több rendelés befutott és később tudták feladni.
Szerencsére, ma megjött a csomagom!
Másfél héttel tovább tartott a szállítás, és a postán se ott kellett átvennem, ahol eddig.
Nálam is így volt: tovább tart, míg ideér (vagy míg a posta feldolgozza), és a postán belül is máshol kell átvenni.
Lehet, hogy köze van ahhoz, hogy nagy hiány van postai dolgozókból. Ma mesélte valaki, hogy náluk egy hétig nem járt a postás, beszélgetett vele, és a kézbesítő azt mondta, azért volt a kiesés, mert nincs elég ember.
Ez nagyon durva, de hallottam hasonlót. Nálunk azt mondták nincs aki a csomagkiadóban válogasson.