Elhiszem… amikor átvettem a legutóbbi BeautyBay rendelésem, a kiszolgáló hölgy puffogott magában, valami olyasmit, hogy vannak kollégák, csak nem dolgoznak és jé, csekkeset tud szólítani… baromi stresszes lehet ott dolgozni.
Igen. Na, a postára ráférne az automatizálás A “hogyan?” már más kérdés…
2019-ben egy nagy, kézzel írt füzetben keresgélik cím alapján, melyik csomag hol van. Egy mezítlábas exceltábla is jobb lenne ennél…
A papír értesítőket is le lehetne váltani e-maillel, sms-sel. Elkallódik, rosszul van kitöltve, elázik, nem dobják be, elfújja a szél (saját tapasztalat mindegyik…) stb., totál értelmetlen. Van, aki arra hivatkozik, jajjj, mennyi ember elveszítené ezzel a munkáját… csakhogy a probléma a másik oldalról “támad”: a postának nincs kapacitása erre a körülményes munkafolyamatra.
Mindenre lenne ido, ha a posta meg posta lenne. Ha elmegyek a postara, levelet/csomagot szeretnek feladni, esetleg csekket befizetni, nem sorsjegyet, biztositast, naptarat, plussot vagy egyeb vacakot. Visszaterhetnenek az eredeti funkciojukhoz, mar gyorsabb lenne a “kiszolgalas” es mindenre akadna ember.
Az e-mail es az sms nem jatszik a nagyon idos embereknel.
En jobban szeretem a papiros ertesitot, azt legalabb konnyebb felmutatni, mint a telefon kijelzojere mutogatva reklamalni es valaki szemelyesen alairta. Nem szeretnem ha valamit meg se probalna kezbesiteni a postas, csak 2 utcanyira kuldene egy mailt, hogy nem talalt otthon, menjek erte a postara, az ertesitot legalabb be kell dobnia.
Tényleg, ahányszor megyek, mindig próbálnak rámsózni valamit.
Gondolom, egyre zsugorodik azoknak a köre, akik ezeket a szolgáltatásokat igénybe veszik, pl. csekket kevesebben fizetnek be a klasszikus formában és egyre kevesebb csomagot adnak fel.
Egyre több dologban térnek át az elektronikus megoldásokra, sajnos muszáj alkalmazkodni. Amikor mi leszünk öregek, nekünk is nehezebb lesz új dolgokat elsajátítani, ami a jövőbeni fiataloknak a kisujjában lesz, ez van. Meg egy sms-t azért az idősek is el tudnak olvasni.
Sajnos itt is többen tapasztaltak olyat, hogy hiába voltak otthon, nem csengetett be a postás, csak bedobta az értesítőt (vagy még azt se, és az online rendszerben lehetett látni, hogy “sikertelen kézbesítés”). Nyilván postása válogatja, én boldogan átállnék az elektronikus értesítésre, máshol is elég azonosítószámot mondani, vagy akár csak nevet, bepötyögi a gépbe, kihozza hátulról és kész vagyunk, nincs értesítőhajkurászás, füzetben matatás (amiből a postán egy van és három embernek kellene állandóan böngészgetnie).
Eléggé edzett vagyok posta ügyben, de a kedvencem mégiscsak egy hónapja történt. Rendeltem egy honlapról, ahol a posta vállalta a kiszállítást. Én bolond azt hittem nem kell megadnom a kapucsengőt, mert a szokásos postás hozza. Tévedés. Kétszer probálták meg kiszállítani, persze sikertelenül. Az email címemre semmi értesítés nem jött, így az eladót zaklattam, mire kiderült hol van a csomag egyáltalán. Ilyenkor azért felmerült bennem, miért éri meg bárkinek a postával kiszállíttatni egy csomagot.
Ma nagyon jókat írtok. Mikor a férjemnek vámolós csomagja jön, levélben szokták értesíteni.
Nincs ma telihold?
Hát az a helyzet, hogy apukamnak (81 éves) én szoktam felolvasni az SMS üzeneteit, olykor 2 hónappal korábbit.
A posta, mint tudjuk, a szívem csücske.
Hajaj, mire az megjön… mindig sasolom a rendszerben, és amint kiírják a vámeljárást, letöltöm a doksit és küldöm, de asszem sms-t is kaptam róla. A levél kb. 5 nappal később jön.
Nekem egyszer sikerült úgy rendelést leadnom, hogy a postai oldalon nem volt meg az email címem, se a telefonszámom. Majd megőszültem mire megkaptam az értesítést a vámeljárásról…
Remélem, végül megkaptad a csomagot.
Nem tudom engem kérdeztél-e, de én igen.
Igen, rád gondoltam. Csak sikerült nem a válasz gombra nyomnom.
Mi lenne, ha nyitnánk egy topicot csak a külföldi helyek összegyűjtésére, amit nem chatelünk szét? (Én sokáig csak iHerbről mertem rendelni, Jolse-ről olvastam csúnya dolgokat, most jön három rendelésem, majd meglátjuk. A look fantastic-nak gondolom szét van szórva a logisztikája vagy ilyesmi, mert az egy darab krém amit másodjára rendeltem már itt van, az első rendelésem meg jön majd egyszer. És valószínűleg van egy csomó tök jó amiről még soha nem hallottam, mint az Hourglassos amiről szó volt fentebb.)
Képzeljétek el, ma végre kipróbáltam a Blur Lux Lipsticket, amit a Colourpoptól rendeltem. Kicsit mozgott a tokjában, ami alapból fura, de mikor felkentem éreztem egy kis furcsa ízt. Megszagoltam és borzalmasan büdös volt, szerintem ennek nem ilyennek kéne lennie Írtam nekik, de gondolom le fognak rázni egy 5 dolláros kuponnal, aminek nem örülök
Óóó…
Szerintetek a BREXIT-ig lesznek még a külföldi oldalakon leárazások? Szeretnék rendelni még a BeautyBay-ről, de nem tudom, érdemes-e még esetleg valami akcióra várnom.
Persze, én legalábbis a Black Fridayra várok még.