Rendelés külföldről

…és türelmetlenebb is, mert még nem tudja, mi vár rá. :laughing:

4 Likes

Értem.
Free delivery ugye… ezek szerint akkor nem kell félnem attól, hogy hamar itt lesz. :smirk:
Jaj, addig nem marad más, mint gyönyörködni a Ti rendeléseitekben. :heart_eyes:

1 Likes

Úgy legyen! :innocent: Keddig akkor is várnom kell. Jövő kedden és pénteken jár le a 2-2 hét.

1 Likes

nekem 1 hét alatt ért ide, (Németo-ban élek) pedig én az expresszt választottam, ami 2-3 nap max . Esetleg a nagy leárazás miatt növekedhetett meg a szállítási idő. Mi szépeket rendeltél @anon27689852?

1 Likes

Óóóó, én nagyon amatőr vagyok még.
A Nabla Dreamy palettáját rendeltem meg, rá 3 napra pedig volt a nagy leárazás és akkor a Nabla Soul Blooming-ot, illetve egy Zoeva Offline-t, mindkettőt leárazva. Tudom, hogy a Zoeva állítólag nem olyan jó, de amilyeneket most használok, annál biztosan jobb! A Zoeva palettákat már nagyon régóta nézegettem, és így leárazva nagyon kedvező vétel volt. Az Offline csomagolása egyáltalán nem tetszik, csakis a színek miatt rendeltem meg.
A Zoeva paletták számomra olyan finom, elegáns megjelenésűek. Van bennük valami titokzatosság. Légiesek.
A Nabla paletták erőszakosabban kelletik magukat.
Szóval számít a promó is. Nagyonis! Kit mi fog meg. Nagyon kíváncsi vagyok már a személyes találkozásra!

1 Likes

Na, nekem már megint volt egy “nem is én lennék”-pillanatom tegnap… bocsánat, jöttem panaszkodni :confused:

iHerb rendelés. Afölött még szemet is hunynék, hogy hétfőn állítólag megpróbálták kézbesíteni (itthonról dolgoztam, egész nap itthon voltam, még ebédelni se mentem ki. Sehol senki nem csengetett), és a kedd este kapott értesítőn is hétfői dátum állt, sőt, még az se érdekelne, hogy valami érthetetlen okból valami tök más random postára helyezték letétbe a csomagot (az iHerbes cuccok mindig a közeli postára szoktak jönni, nagyobb csomagok van, hogy máshova, de ez egy harmadik volt :open_mouth: ), mert az engem már ismerő postáskisasszony készségesen áthozatta egy nap alatt, de amikor láttam, hogy eléggé meg van nyomódva a doboz, inkább ott helyben kibontottam, és egy nagy ragacsos massza fogadott :scream: az egyik termék kinyílt és belefolyt a dobozba, eláztatva a másik két terméket. Szerencsére a másik két cucc látszólag jól le volt zárva, így nem lett bajuk, de ez teljesen kiürült. Mivel 236 mililiter masszív krémes trutyi nem folyik ki és párolog el pár nap alatt, és nagyon nincs ennyi cucc a dobozban, arra gyanakszom, hogy eleve nem volt rendesen rázárva a cucc, és az Amerikából idáig tartó úton, 2 hét alatt lassan kiszivárgott és elpárolgott, a doboz viszont közben folyamatosan nedves, puha volt ezért tudott megnyomódni. A postán felvettek egy jegyzőkönyvet, és hazaérve én is nyitottam külön egy “damaged order” ticketet az iHerbnél, amire a képeket beküldve azonnal visszaadták a pénzemet - a baj viszont az, hogy én újraküldést kértem rögtön a ticketben, mert oké, hogy visszakapom a pénzt, de ennek a terméknek alapból iHerbes viszonylatban sok a postaköltsége, mert nehéz, és most fizethetek plusz postát emiatt. A másik, jelenleg nagyobb bajom pedig az, hogy jövő héten fesztiválozni megyünk, és a jelenleg használt flakonban szerintem már nincs elég cucc, pedig nagy szükségem lenne ott erre, főleg ebben a párás-esős időben (hővédő spray, és mivel a hajam a párás idő gondolatától is böngyörödik, amit utálok, ilyen szituációban naponta szoktam hajat vasalni - a hajam viszont nagyon vékonyszálú, így próbálok rá vigyázni, és azért is jó ez a cucc, mert kicsit elnehezíti a végét, és így kicsit kevésbé viselkedik úgy a hajam, mintha nem hatna rá a gravitáció).

Én otthon 9-13 nap alatt kaptam meg az iherbes csomagokat régebben (vidékre). 1x volt 19 nap, akkor az enyém is erősen megnyomódva (valaki focizott vele szerintem) érkezett, de nem volt benne folyékony termék. A folyékony dolgokat egy átlátszó zacsiba szokták rakni.
Ha valamilyen erősen szilikonos hajvégápolót raksz a hajadra, kevésbé fog göndörödni vasalás után.
Ez melyik termék volt? Lehet megvan nekem is, elég sok dolgot próbáltam már a hajamra.

1 Likes

Vidékre nekem is az a tapasztalatom, hogy gyorsan odaér a posta (többször volt már, hogy küldtem valakinek valamit délután, és másnap reggel 9 körül jött a levél, ohgy megérkezett - szinte el se hittem :smiley: ), de én Budapestre sajnos mindig lassan kapok mindent. Ezzel nem is lenne gond (eleve két-három héttel számolok az iHerbre), ha épségben érkezne meg a cucc :frowning: Sajnos nekem ez már a második eset, hogy kifolyik egy termék a dobozukban (nekem eddig talán egyszer tettek külön zacsiba folyékony terméket), de az előző esetben sokkal folyékonyabb cuccról volt szó, és ott eleve úgy kaptam az értesítőt, hogy menjek be, mert sérült a csomag - műanyag zacsiban papírmasét adott át a postáskisasszony :no_mouth:

Köszi a kedvességet! Az Artnaturals, Argan Oil Thermal Shield, Heat Protection terméke csinálta most a dobozban a rumlit - az elmúlt egy évben ezt használtam, és bár az elején ki kellett tapasztalni a használatát, utána megszerettem. Sajnos a hajmosás utáni 7-8 pumpányi szilikonos hajvégápoló nálam alap, a fent leírt állapotok ezzel együtt jelentkeznek, emellé kell még más, és ha ezt + hővédőt használok, is göndörödik a hajam párás időben (vagy ha izzadok), akkor is, ha vasalva volt - persze a vasalás valamelyest késlelteti a dolgot, de pl. olyan időben, amilyen a héten volt, reménytelen a dolog, épp emiatt nem is nyúltam a héten a vasalóhoz, csak feleslegesen károsítanám, talán két órát lenne egyenes :confused: Öröklötten nagyon vacak sajnos a hajam, Apu huszonévesen kopaszodott, Anyunak ennyi idősen már bőven nem volt olyan hosszú a haja, mint az enyém most, pedig ő nem is szőkítette - én sajnos ezzel is rontom a helyzetet, mert úgy vagyok vele, hogy ha már a kinézetét nem szeretem (kivéve száraz időben), legalább a színe tetsszen…

Hú, az a termék nekem nincs meg.
Ha a Kérastase Resistance Ciment Thermique van a hajamon akkor vasalva/göndörítve tovább bírja+hajvégápoló. De ritkán vasalom.
Nekem legutóbb az Alterna CC krém nehezítette el a hajam, mert vastagabb szálakra való. Azzal is egyenesebb, de az tényleg nem vékony hajszálakra ajánlott+nagyon drága.
A fodrászkellékesnél biztos ajánlanak valamilyen párataszító lakkot.

Köszi a tippeket, de sajnos nem jöhetnek nálam szóba… a hajam az, amire simán tudnék sokat költeni, így az árat nem bánnám, de állatkísérletes és kaviárt tartalmazó terméket nem vásárolok, ezekkel pedig sajnos mindkét említett termék kiesik.
A lakkal nem a CF vagy állati összetevő miatt van bajom, hanem mert vízalkoholos dolgot sem tennék a hajamra ilyen gyakorisággal, a lakkok pedig általában az első két összetevő között tartalmaznak denatulrált alkoholt, ami a hajat pont ugyanúgy szárítja sajnos, mint a bőrt (fordászkellékesnél is megerősítettek ebben - és nem tudtak megfelelő terméket ajánlani a hajamra. Eleve itthoni fodrászkellékesben alig kapni cruelty-free hajápolót, a Paul Mitchell, a Davines meg a Kevin Murphy már jelen van itthon, és ezek sem olcsók, de sajnos az összetevők miatt javarészt kiesnek. No, ezért is vásárolom az ilyen cuccaimat külföldről, bár ne kéne, de ha egyszer az itthoni kínálatban nincs megfelelő… külföldi webshopokban bőven van miből válogatni, csak hát a leírtakhoz hasonló macera bármikor beüthet… :frowning: ).

Sziasztok!
Előre is bocsi, ha valamit hülyén fogalmazok meg, ez az első kommentem itt :wave:

MakeupGeek-től rendeléssel/szállítással kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak?
Memorial Day kapcsán ingyenszállításos akcióban leadtam első rendelésem az oldalról, amiről 28-án meg is kaptam a “feladták”-e-mailt, viszont azóta nem frissült a USPS követési oldal, “status not available” múlt kedd óta, 17track sem látja. Kezdjek aggódni és írni nekik vagy ez normálisnak számít náluk és csak túlaggódom?

Előre is köszönöm szépen, ha bárki válaszol :>

Szia!

Én is jártam így, vagy egy hétig nem update-elték. Csináltam egy printscreent és ezt csatolva írtam az ügyfélszolgálatnak (nem MUG volt, hanem Melt, de ez lényegtelen). Persze másnap már az látszott, hogy beérkezett a csomag Mo-ra, de visszaírt az ügyfélszolgálatos, hogy ő látja a trackinget.
Szerintem a lelki nyugalmad végett írj nekik.:slight_smile:

2 Likes

Nekem is ez volt, írtam nekik és küldtek egy másik oldalt, ahol már látszott a csomag mozgása.

1 Likes

Nekem 6-án ért be az országba a csomagom :slightly_smiling_face:

A Behind My Makeup blogon olvastam erről az amerikai webshopról: https://www.glambot.com/
Elvileg egy cég vesz alig használt vagy új sminkcuccokat és fertőtlenítve árulja őket. Nem rossz ötlet ez, de hozzánk 10 USD a szállítási költség és ezekkel a cuccokkal könnyű elérni a vámértéket, ezért inkább limitált kollekciós termékek vadászterepének tudom elképzelni.

Nem külföldről, és nem is beauty-téma, de hadd panaszkodjam ki magam nektek :slight_smile:
H&M rendelés, kedden kaptam a DPD-től az emailt a csomagszámmal. A várható kiszállításnál az szerepelt, hogy 06. 12. szerda, ez jónak is tűnt, nagyjából ennyi idő alatt ki is szokták hozni. Gyorsan újraterveztem a másnapi programomat, hogy itthon legyek szerdán. Szerdán 11.22-kor kaptam egy emailt, hogy helyhiány miatt nem fogják ma kihozni, nagyon sajnálják. Felhívtam őket, hogy most ez mi, nem én találtam ki, hogy szerda, hanem ők, ha nem tudják vállalni, ne toljanak már ki az emberrel, aki eszerint alakítja a napját. A csaj rettentő bunkón, lekezelő hangnemben közölte, hogy ez van, menjek el érte személyesen a depóba, ha ennyire sürgős vagy várjak és másnap kihozzák. Próbáltam megmagyarázni, hogy nem arról van szó, hogy sürgős, csak én ennek megfelelően alakítottam a napomat és most jól kitoltak velem. Na mindegy, majd ma megjön. Ma reggel néztem, a nyomonkövetés azt írta, hogy átadták a futárnak. Ugyan nem kaptam e-mailt, hogy hány óra körül hozzák ki, de előfordult már, hogy korán jött a futár és már át is vettem a csomagot, mire megjött az értesítés. 10.40-kor jön az email, hogy helyhiány miatt nem fogják ma kihozni, nagyon sajnálják. Na, itt azért felment bennem a pumpa rendesen, ismét hívtam az ügyfélszolgálatot, hogy ez most ugye valami vicc. A hölgyike közölte, hogy nagyon sajnálja, majd holnap kihozzák. Mondtam, hogy ezt már hallottam előző nap is, mi a garancia arra, hogy most igaz is lesz. Hát semmi, mint kiderült semmiféle időgaranciájuk nincs, azaz ha mához egy évre állítanának be a csomagommal, akkor sem panaszkodhatnék. Remélhetőleg holnap sikerül kihozniuk (mondjuk kettőig nem leszek itthon, már nem tudom hová halogatni a dolgaimat, ezt el is mondtam a hölgynek, elvileg továbbította, de persze ez sem ér semmit…). Irtó mérges vagyok, eddig nem volt problémám a DPD-vel, de most nagyon felidegesítettek. A pláne a dologban, hogy két csomagban küldik ki a rendelésem, és ez még csak az első :smile: előre félek, hogy a jövő hetem is hasonlóan alakul majd. Csomagpontba meg persze nem lehet kérni, max a depóban tudnám átvenni, de az meg a város másik végén van, nekem meg se kocsim, se bérletem. Szóval most mérgelődök, tenni úgysem tudok semmit, de reméltem, hogy ti majd átérzitek :smile:

5 Likes

Én abszolút átérzek minden csomagos/futáros problémát!

1 Likes

kedd éjjel kaptam emailt a dhl-től, h nem sikerült a kézbesítés délután 3 óra 41 perckor. (ez csak úgy nem sikerülhetett, hogy a futár el se jött, mert bizony 3 óra 41 perckor én is a munkahelyemen tartózkodtam, csakúgy mint a recepciós, vagy a 20 másik kollégám) próbálkoztam felhívni őket, hogy ez így mégis miért, de nem jutottam el emberi ügyintézőhöz. amúgyis fasza, h amerikai szám van csak megadva hozzájuk. namindegy.

ma hozott a postás egy értesítőt a munkahelyemre, hogy van egy átvehető csomagom a postán, mert kedd reggel 7 óra 11 perckor nem sikerült a kézbesítés. (ugyan elég valószínű, h ebben az időpillanatban még senki se volt az irodában, de azt is elég valószínűnek tartom, hogy a postás sem próbálkozott kézbesíteni) természetesen az értesítőn nem szerepelt, hogy honnan van a csomag, volt egy erős sejtésem, hogy az első bekezdésben említett csomagról lehet szó. és igen!

naszóval csak annyit szeretnék mondani, hogy nagyon nem tetszik, hogy hazudnak össze vissza, a megpróbált kézbesítésről, a dátumokról, meg hogy fáradjak már akkor inkább én be, persze, pont erre vágyom munka után még sorbanállni a postán, de én ugye ezért fizettem szállítási költséget, h bemenjek érte.

2 Likes

Nevetni fogtok: most kaptam az emailt, hogy helyhiány miatt nem tudják ma kiszállítani :smile: nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek, de őszintén kíváncsi vagyok, hányszor van pofájuk ezt eljátszani. Én már postára is elmennék érte, de állítólag csak a város másik végén lévő depóban vehető át…

2 Likes

Én most már hivatalosan panaszt tennék valamilyen módon. Ez már nevetséges :roll_eyes: