Miket rendeltél?
Főleg toner, essence, szérum, meg miegymás, kicsit el is szaladt velem a ló.
Szuper, várjuk a képeket!
És persze a tapasztalatokat.
Majd írok egy listát, hogy mit használok el és mit veszek újra.
Áfa szempontból van különbség a Stylevana és Yesstyle rendelés között?
Most elindult az egyik Yesstyle csomag, azt hittem ez Dél-Koreából jön, de nem, Hongkong.
A Stylevana az eu-s oldal, gondolom, az sima liba.
Nem tudom, ezer éve rendeltem a Yesstyle-ról és rossz címre véletlenül, szóval visszament a csomag.
Nem emlékszem a vámra, adóra sajnos.
Stylevana rendelésnél nincs adó és vám sem.
Stylevana-n nagyon jó akciók vannak, de még nem volt olyan free termék, hogy rástartoljak.
Folyamatosan nézem az oldalt és gyűlik a kedvencek listája és mindent is szeretnék.
Ja, Clearance listában szuper akciók vannak, ameddig ki nem fogynak a termékekből, mert utána eredeti áron vannak.
A szettek is jó árban vannak.
Valahol ezt is átveszik az Eu-ban, ha jól tudom. Egyszer rendeltem tavaly a Yesstyle-tól, és azon kívül, h lassan jött a csomag, senki sem kötözködött
Ne is mondd… 🫣😅
Sziasztok, egy Magyar Postás kálvária közepén tartok, gondoltam megosztom veletek. Ne egyedül fogjam a fejemet
Az egyik kedvenc highlighteremet elhasznàltam az utolsó cseppig, de persze màr nem gyàrtjàk. Talàltam egy bontatlan darabot az angol Ebayen, gondoltam egye fene lecsapok rà.
Pàr nap alatt az orszàgba èrt, aztàn leült a hatàron. Sejtettem, hogy mivel Anglia màr nem EU tag, ezèrt jobban megnèzik, de gondoltam egy darab Revolution highlightert csak tovább engednek.
Ehhez kèpest ez volt a követèsben: “A vámkezeléshez szükséges információk bekérése (ügyfélre vár)”, de persze nem kaptam tőlük semmilyen megkeresèst. Előkotortam a Posta honlapján egy űrlapot, azt kitöltöttem ès beküldtem nekik, hogy szóljanak, hogy milyen infò hiànyzik. Mindez mèg Hùsvèt előtt volt.
Ma vègre visszaìrtak, kaptam egy jò hosszù listàt, hogy mit kell feltöltenem. Mègegyszer mondom, 1 db Ebayes Revolution highlighterről beszèlünk Csak remèlem, hogy mindent össze tudok kotorni amit kèrnek. Azt hiszem megvan a ma esti programom
Sok sikert!
Majd muti, melyik az a highlighter, ha megkaptad!
https://forum.kremmania.hu/t/rendeles-kulfoldrol/135/3141
Még tavaly írtam egy szösszenetet, hátha segít.
(A csomag értékét nem tudom, ez 150 eur felett van, a tiédre szerintem csak áfát kell fizetni - de a szállítási ktg is beleszámít)
Remélem nem akadékoskodnak sokat és eljut végre hozzád
Köszi most töltöttem fel a doksikat, remèlem jò lesz