Rendelés külföldről

Szerintem kérdezz rá te is, hogy biztosan elveszett-e. Mondom akkora káosz van náluk, h az én nyomkövetés szerinti vissza a feladónak úton lévő státuszú csomagom épp egy futárnál kering Pesten, hogy kivigye az eredeti címemre. :sweat_smile:
Még ne add fel. :relaxed:

Wow akkor te se úsztad meg kaland nèlkül

Sziasztok,

Makeup by Mario termékeket honnan tudok rendelni?
Megveszek az utóbbi időben a színezett ajakbalzsamokért, és most kinéztem a márka Moistureglow Plumping Lip Serum-t.

Köszönöm szépen!!!

1 Likes

A saját oldalukról.

The Best in Makeup & Makeup Products | MAKEUP BY MARIO https://www.makeupbymario.com/

2 Likes

Köszönöm, itt (is) a világ összes pénzét tudnám sajnos elkölteni, átnyergelek asszem a Sheglam márkát meglesni. :smiley:

3 Likes

Ha valaha veszek még sminkcuccot, az Mario lesz.
Szoktam nézegetni. :grinning:

1 Likes

Vedd meg a Mario félét. Ha arra vágysz, hiába veszel meg bármilyen másikat. Az nem lesz olyan. :wink:

7 Likes

Hát :grinning_face_with_smiling_eyes: Cikázott ez a gondolat a fejemben :grinning_face_with_smiling_eyes: Ránéztem Kikora, szép, de basszus már az se olcsó, a Sheglam túl olcsó, Yessytle-on vannak szépek. :grinning_face_with_smiling_eyes: YouTube-on nézek még reviewkat, swatchokat. :blush:

2 Likes

Nekem is volt olyan, hogy kinéztem egy palettát, megvettem a dupe-ját, aztán csak megvettem az eredetit is. :see_no_evil:

2 Likes

Teljesen egyetértek. :relaxed::face_with_hand_over_mouth:

1 Likes

Francia Sephora, itt majdnem fele annyi a szallitas, én most rendelek, ha szeretnél szólj.

1 Likes

Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy, talán később vmikor, most egyelőre letettem róla.

1 Likes