Szerintem kérdezz rá te is, hogy biztosan elveszett-e. Mondom akkora káosz van náluk, h az én nyomkövetés szerinti vissza a feladónak úton lévő státuszú csomagom épp egy futárnál kering Pesten, hogy kivigye az eredeti címemre.
Még ne add fel.
Wow akkor te se úsztad meg kaland nèlkül
Sziasztok,
Makeup by Mario termékeket honnan tudok rendelni?
Megveszek az utóbbi időben a színezett ajakbalzsamokért, és most kinéztem a márka Moistureglow Plumping Lip Serum-t.
Köszönöm szépen!!!
A saját oldalukról.
The Best in Makeup & Makeup Products | MAKEUP BY MARIO https://www.makeupbymario.com/
Köszönöm, itt (is) a világ összes pénzét tudnám sajnos elkölteni, átnyergelek asszem a Sheglam márkát meglesni.
Ha valaha veszek még sminkcuccot, az Mario lesz.
Szoktam nézegetni.
Vedd meg a Mario félét. Ha arra vágysz, hiába veszel meg bármilyen másikat. Az nem lesz olyan.
Hát Cikázott ez a gondolat a fejemben
Ránéztem Kikora, szép, de basszus már az se olcsó, a Sheglam túl olcsó, Yessytle-on vannak szépek.
YouTube-on nézek még reviewkat, swatchokat.
Nekem is volt olyan, hogy kinéztem egy palettát, megvettem a dupe-ját, aztán csak megvettem az eredetit is.
Teljesen egyetértek.
Francia Sephora, itt majdnem fele annyi a szallitas, én most rendelek, ha szeretnél szólj.
Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy, talán később vmikor, most egyelőre letettem róla.