Rendelés külföldről

Szerintem kérdezz rá te is, hogy biztosan elveszett-e. Mondom akkora káosz van náluk, h az én nyomkövetés szerinti vissza a feladónak úton lévő státuszú csomagom épp egy futárnál kering Pesten, hogy kivigye az eredeti címemre. :sweat_smile:
Még ne add fel. :relaxed:

Wow akkor te se úsztad meg kaland nèlkül

Sziasztok,

Makeup by Mario termékeket honnan tudok rendelni?
Megveszek az utóbbi időben a színezett ajakbalzsamokért, és most kinéztem a márka Moistureglow Plumping Lip Serum-t.

Köszönöm szépen!!!

1 Likes

A saját oldalukról.

The Best in Makeup & Makeup Products | MAKEUP BY MARIO https://www.makeupbymario.com/

2 Likes

Köszönöm, itt (is) a világ összes pénzét tudnám sajnos elkölteni, átnyergelek asszem a Sheglam márkát meglesni. :smiley:

3 Likes

Ha valaha veszek még sminkcuccot, az Mario lesz.
Szoktam nézegetni. :grinning:

1 Likes

Vedd meg a Mario félét. Ha arra vágysz, hiába veszel meg bármilyen másikat. Az nem lesz olyan. :wink:

7 Likes

Hát :grinning_face_with_smiling_eyes: Cikázott ez a gondolat a fejemben :grinning_face_with_smiling_eyes: Ránéztem Kikora, szép, de basszus már az se olcsó, a Sheglam túl olcsó, Yessytle-on vannak szépek. :grinning_face_with_smiling_eyes: YouTube-on nézek még reviewkat, swatchokat. :blush:

2 Likes

Nekem is volt olyan, hogy kinéztem egy palettát, megvettem a dupe-ját, aztán csak megvettem az eredetit is. :see_no_evil:

2 Likes

Teljesen egyetértek. :relaxed::face_with_hand_over_mouth:

1 Likes

Francia Sephora, itt majdnem fele annyi a szallitas, én most rendelek, ha szeretnél szólj.

1 Likes

Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy, talán később vmikor, most egyelőre letettem róla.

1 Likes

Jött a postai vámértesítő, na de akárhogy is nézem, én nem rendeltem semmit. A feladó egy ún. Sykes Global Services Ltd, tudják a címem, kemény 17 Ft ÁFÁ-ra kéne 727 Ft-ot fizetnem. Hogy van-e bármi a csomagban, nem tudom… Ilyenkor ti jeleztek valahogy a postának, hogy ez nem a tiétek, nem fogjátok átvenni, vagy csak szimplán hagyjátok hogy megpróbálják kézbesíteni és nem veszitek át?

Kamulevél lesz az, ne fizess semmit. Tiltsd le.

4 Likes

Rákerestem a cèg nevère, rögtön kiadott egy Fb csoportot ahol az ilyen csalò üzeneteket gyűjtik. Borzasztó, hogy mennyi van màr ezekből

2 Likes

Köszi, igen, én is arra jutottam, hogy valami kamu. Eszemben sincs átvenni. :slight_smile:

Nincs csomag, a bankkártya adataid kellettek volna.
Aztán hívnak a bankodból, hogy te vásárolsz-e Szingapúrban? :grinning:

Szerencsére ezt eddig megúsztam, más hülyeségekbe belefutottam, de nagy kár nem ért. Remélem sikerül a továbbiakban is ugyanígy
:pray:

1 Likes

Sziasztok,

REFY beauty szállít kishazánkba?
Ha igen, valaki rendelt már tőlük?

Köszönöm szépen!

Olyan csalásról is hallottam, hogy hoz a posta csomagot, utánvétes, kifizeted és csak szemét van benne. Igaz, a bankkártya adataidhoz így nem jutnak hozzá, de mégiscsak meg tudnak károsítani, ráadásul a posta sem tehet róla, mert ők csak kiszállítják. Én biztos ami biztos alapon, mindig szólok a családnak, ha csomagot várok + kell e érte fizetni és mennyit, vagy hívjanak fel, ha bizonytalanok, mert többször jön csomagom, simán hihetnék, hogy csak elfelejtettem szólni.

1 Likes