Rendelés külföldről

Beállok én is a Stylevana csomagot várók táborába. Évek óta szemezek velük, de eleinte a Covid miatt megkavarodott szállítás miatt nem mertem, aztán nagyjából azzal egy időben az európai vámolási szabályok szigorítása miatti rossz tapasztalataim miatt mondtam le a dologról. Köszönöm szépen a beszámolót, így már be mertem vállalni. Meglátjuk mikor ér ide, de nekem sem sürgős semmi a rendelésemből, úgyhogy még nem vertem sátrat a postaládám mellett. Bár bevallom, azért nagyon várom. :smiley:

3 Likes

Örülök, hogy belevágtál és drukkolok, hogy minden rendben menjen. :slight_smile: Izgi a másik csomagját is várni, majd írj róla!
Ciki, nem ciki, azóta is nézegetem az oldalukat és gondolatban már egy tonna cuccot rendeltem. :laughing:

3 Likes

Ezek szerint én vagyok a Stylevanán a 3. (először) rendelő “delinkvens” :wink:, ezúttal engem is beszippantott a kíváncsiság és a nyári leárazási akció :face_with_hand_over_mouth:.

3 Likes

Szuper, akkor újabb unboxingot várunk :grinning_face_with_smiling_eyes:
Ha minden igaz, @dunaimano nyitja a sort :hugs:

2 Likes

Én is kíváncsi vagyok rá, ki mit választott? Bevallom őszintén, alig tudtam magam visszafogni, de 60 € fölött stop-ot mondtam magamnak.

1 Likes

Mindenképpen beszámolok majd!

@Niko Én vakmerő voltam és elmentem olyan 100 EUR körüli összegig, de csak mert napokig rendezgetten a kosaram, és egyszer csak lett egy kis készlet nekik a Son&Park Beauty Water 340 milis kiszerelésből. A meglévőket nem volt szívem kivenni (már beleéltem magam, hogy az enyémek lesznek), viszont ez a tonik mindenképpen kellett, mert klasszisokkal olcsóbban tudtam így hozzájutni, mintha itthonról rendelem meg. (Ami nem is olyan egyszerű, mert jó ideje talán csak egy magyar webshopban látom.)

4 Likes

Lányok, ti mivel fizettetek és úgy mennyi volt 1 €? Azért kérdem, mert én jól megszívtam a PayPal fizetéssel (Unicredites kártyával).

MasterCard kártyával, augusztus 1-én, 392,42 Ft volt egy Euro a tranzakciót elnézve (OTP). Ahogy elnézem, az aznapi MNB középárfolyam 389,67 volt.

1 Likes

Köszönöm! :slightly_smiling_face: Ez jobban hangzik, mint az én 407 forintom.

1 Likes

Én is rendeltem nemrég Stylevana-ról, igaz, már nem először. Július 27-én adtam le és ma érkezett meg🙂
Ezeket rendeltem, utolsó termék és a 15 mls fényvédő ajándék volt:
Screenshot_2023-08-07-13-33-53-41_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12

6 Likes

Én Revoluttal, és időnként váltok magamnak eurót és dollárt, amikor úgy érzem jó árfolyamon van, hogy az ilyen rendeléseket fedezze.

6 Likes

Én is így szoktam. :slightly_smiling_face:

Ez nagyon jó ötlet, köszönöm! :slight_smile: :hugs:

Én is így szoktam. Be lehet azt is állítani, hogy ha x forinton van az euró/dollár, akkor automatikusan átváltja, így nem kell külön figyelgetni.

4 Likes

Emlékszik valaki, hogy a Glamshopot ki szállítja ki Magyarországon?
És kb. mennyi idő a szállítás?
Köszönöm!

Szerk: közben azt megtaláltam, hogy a DPD.

Járt más is úgy, hogy a NAV megbüntette a Stylevana csomagja miatt?

Az enyémet simán átengedték a vámosok. Mivel még szeretnék rendelni, kíváncsi vagyok, hogy mi történt és járt-e így valaki.

Azt mondták, hogy a csomagot nem az európai únióban adták fel és nem jelentettem be, hogy nem kaptam vámhatározatot és hogy nem fizettem be az áfát. Ki kellett fizetnem a 27%-ot és megbüntettek 30000Ft-ra. Állítólag egyre több az ellenőrzés, mert sok a visszaélés.

Milyen jogszabalyra hivatkoznak az ertesitesben?

1 Likes

Fuh most elkezdtem aggódni, mert én meg Shein csomagot várok. Eddig kétszer rendeltem az elmúlt két évben, egyszer sem volt gond, a weboldal szerint az árak tartalmazzák az áfát és az egyebeket. Kínából jön, de EU-n belül (ha jól emlékszem, talán Hollandiában) átcímkézik. De most nagyon izgulok, remélem, hogy nem lesz gond.