Beállok én is a Stylevana csomagot várók táborába. Évek óta szemezek velük, de eleinte a Covid miatt megkavarodott szállítás miatt nem mertem, aztán nagyjából azzal egy időben az európai vámolási szabályok szigorítása miatti rossz tapasztalataim miatt mondtam le a dologról. Köszönöm szépen a beszámolót, így már be mertem vállalni. Meglátjuk mikor ér ide, de nekem sem sürgős semmi a rendelésemből, úgyhogy még nem vertem sátrat a postaládám mellett. Bár bevallom, azért nagyon várom.
Örülök, hogy belevágtál és drukkolok, hogy minden rendben menjen. Izgi a másik csomagját is várni, majd írj róla!
Ciki, nem ciki, azóta is nézegetem az oldalukat és gondolatban már egy tonna cuccot rendeltem.
Ezek szerint én vagyok a Stylevanán a 3. (először) rendelő “delinkvens” , ezúttal engem is beszippantott a kíváncsiság és a nyári leárazási akció .
Én is kíváncsi vagyok rá, ki mit választott? Bevallom őszintén, alig tudtam magam visszafogni, de 60 € fölött stop-ot mondtam magamnak.
Mindenképpen beszámolok majd!
@Niko Én vakmerő voltam és elmentem olyan 100 EUR körüli összegig, de csak mert napokig rendezgetten a kosaram, és egyszer csak lett egy kis készlet nekik a Son&Park Beauty Water 340 milis kiszerelésből. A meglévőket nem volt szívem kivenni (már beleéltem magam, hogy az enyémek lesznek), viszont ez a tonik mindenképpen kellett, mert klasszisokkal olcsóbban tudtam így hozzájutni, mintha itthonról rendelem meg. (Ami nem is olyan egyszerű, mert jó ideje talán csak egy magyar webshopban látom.)
Lányok, ti mivel fizettetek és úgy mennyi volt 1 €? Azért kérdem, mert én jól megszívtam a PayPal fizetéssel (Unicredites kártyával).
MasterCard kártyával, augusztus 1-én, 392,42 Ft volt egy Euro a tranzakciót elnézve (OTP). Ahogy elnézem, az aznapi MNB középárfolyam 389,67 volt.
Köszönöm! Ez jobban hangzik, mint az én 407 forintom.
Én is rendeltem nemrég Stylevana-ról, igaz, már nem először. Július 27-én adtam le és ma érkezett meg🙂
Ezeket rendeltem, utolsó termék és a 15 mls fényvédő ajándék volt:
Én Revoluttal, és időnként váltok magamnak eurót és dollárt, amikor úgy érzem jó árfolyamon van, hogy az ilyen rendeléseket fedezze.
Én is így szoktam.
Ez nagyon jó ötlet, köszönöm!
Én is így szoktam. Be lehet azt is állítani, hogy ha x forinton van az euró/dollár, akkor automatikusan átváltja, így nem kell külön figyelgetni.
Emlékszik valaki, hogy a Glamshopot ki szállítja ki Magyarországon?
És kb. mennyi idő a szállítás?
Köszönöm!
Szerk: közben azt megtaláltam, hogy a DPD.
Járt más is úgy, hogy a NAV megbüntette a Stylevana csomagja miatt?
Az enyémet simán átengedték a vámosok. Mivel még szeretnék rendelni, kíváncsi vagyok, hogy mi történt és járt-e így valaki.
Azt mondták, hogy a csomagot nem az európai únióban adták fel és nem jelentettem be, hogy nem kaptam vámhatározatot és hogy nem fizettem be az áfát. Ki kellett fizetnem a 27%-ot és megbüntettek 30000Ft-ra. Állítólag egyre több az ellenőrzés, mert sok a visszaélés.
Milyen jogszabalyra hivatkoznak az ertesitesben?
Fuh most elkezdtem aggódni, mert én meg Shein csomagot várok. Eddig kétszer rendeltem az elmúlt két évben, egyszer sem volt gond, a weboldal szerint az árak tartalmazzák az áfát és az egyebeket. Kínából jön, de EU-n belül (ha jól emlékszem, talán Hollandiában) átcímkézik. De most nagyon izgulok, remélem, hogy nem lesz gond.