Sziasztok, lookfantasticról akartam rendelni, meglepődve láttam, hogy az .eu oldal nem él, helyette van pl román, lengyel, ír, stb. Rendelt már valaki a román oldalról? Köszi!
Szia!
Én csak ezt a szokásos oldalt kapom:
Köszi, végül a lookfantastic.at-ről rendeltem.
Érdeklődöm, hogy mostanában volt-e olyan eset, hogy vissza akartatok küldeni valami online rendelt holmit az EU-n belülre? Lehet, hogy nem jó helyen nézelődöm, de tényleg 7000 Ft alatt nincs csomagfeladási lehetőség? Persze lehet, hogy le vagyok maradva az ilyen árakból…
Puffogni jöttem, mert leadtam egy Stylevanás rendelést és én balga Paypal-os fizetést választottam. A regisztrált magyar bankkártyáról ment a pénz, 1 EUR = 407 HUF váltással. Nem tudom, ha simán Mastercarddal fizetek, hogy váltották volna, de úgy sejtem (nekem) jobban. Pedig már egyszer megfogadtam, hogy így soha…
A jó a rosszban, hogy minden olcsóbb volt, mint bármely más általam ismert webshopban.
Már csak abban reménykedek, hogy hamar ideér, ugyanis minden raktáron van, amit rendeltem.
Puff vége.
A paypalnél is ki tudod választani, hogy a Paypal váltsa vagy a kártya kibocsátója. Nekem OTP-s kártyám van, ha az utóbbit választom, mindig sokkal kedvezőbb az árfolyam.
Utóbbit választottam, sőt, az az alapbeállítás a PayPal fiókomban. Írtam is: “A regisztrált magyar bankkártyáról ment a pénz, 1 EUR = 407 HUF váltással.”
De sokallom a 407 forintot.
Uhh, akkor tényleg durva
Az. Tanultam az esetből.
Stylevana rendelésről kérnék véleményt. Standard shippinggel is teljesen biztonságos, vagy érdemes a biztosítást kérni rá?
Még soha nem rendeltem a Stylevana-ról és még koreai termékeket sem használtam, de olvasva a sok pozitív véleményt a koreai brand-ekről, s mivel szerettem volna kipróbálni a matt finisce miatt közkedvelt BEAUTY OF JOSEON - Matte Sun Stick : Mugwort + Camelia SPF50 PA++++ -et (a barna foltok megelőzésére, gyakori napközbeni használatra, lévén “táskabarát” méretű is), mígnem ezen a honlapon találtam meg a legjobb árban.
Kaptam egy nagyon invitáló hírlevelet, a már amúgy is leárazott termékekre további 20% kedvezményt és értéktől független ingyenes szállítási kóddal , de csak 48 óráig, … szerettem volna még egyéb dolgokat is kipróbálni, de az a furcsa és számomra érthetetlen helyzet alakult ki, hogyha a kosárba tettem még egyéb (bármilyen) terméket, nem élt a 20% kedvezmény, így addig hezitáltam, hogy sikerült a “2 székről a padlóra esnem” : kifutottam az akciós időből .
De hogy a kérdésedre @dunaimano érdemben is válaszoljak, ha a kiválasztott termékek készleten vannak (a honlapon kiírják), akkor a normál postát választom, ide hozzánk 53 € alatt 4,69 €.
Jutalomból , hogy végigolvastad ezt a hosszúra sikeredett irományt, van egy -15%- os kódom: SVANA15 (ha újra rászánom magam a rendelésre, valószínű én is ezzel fogok “vigasztalódni” ).
Végül megrendeltem, biztosítva. Bár azóta fb csoportban is azt olvastam, hogy nem szükséges rá, a lelkem még is így nyugodtabb.
Mindenféle kuponkódot dobált nekem is, de ahogy te is írtad, mintha nem akarná levonni. Végül valami 5%-kal lett volna kevesebb az ár, amit ez a 3-4 eurós shipping majdnem el is vitt teljesen, de úgy voltam vele, hogy így is bőven megéri. Itt két fényvédőt kapok annyiért, mint itthon egyért fizetek. Úgyhogy remélem ideér minden épségben, csak in stock termékeket vettem, és munkahelyemre rendeltem, hogy mindenképp legyen, aki átvegye. Majd írok a későbbiekben a tapasztalataimról, szállítás, csomagolás, stb.
A biztosított küldést választottam én is, nem nagy összeg, nekem is a lelkem nyugodtsága miatt volt rá szükség.
Majd megírod, hogy mennyi idő alatt ért ide a csomag?
Én olyat olvastam róluk eddig, hogy nagyon hosszú a szállítás, így aztán mindig a Yesstyle-nál maradtam.
Bár nem engem kérdeztél és bocs, hogy én válaszolok, de most rendeltem (először) és már kézhez is kaptam.
A rendelést július 7-én adtam le, minden termék “in stock” volt, erre nagyon figyeltem, nehogy valami hiányzó darab miatt csak hónapok múlva kapjam meg. Szerintem a panaszosok (pl. az Instán) azért nem kapták meg, mert hiányzott egy termék a küldéshez. Ez tartott vissza jó darabig, aztán itt olvastam, hogy többen is minden gond nélkül rendeltek tőlük, ezért belevágtam.
A DPD hozta ki július 25-én. Érdekes, mert nem kaptam előtte semmit, hogy csomag jött, csak hívott a futár, hogy itt van. Nem voltam otthon, ezért leadta egy csomagponton és ott átvettem.
Köszi! Ezek szerint vámkezeltetni sem kellett?
Örülök a szuper tapasztalatnak!
Szívesen! A nyomkövetés szerint ahogy megérkezett az országba, a vám tovább is engedte, szóval nem volt vámkezelés és semmilyen költség És ahogy @dunaimano írta, szuper áraik vannak. Fogok még rendelni tőlük.
Szuper, köszi!
Én is kíváncsi leszek, mennyi idő alatt ér ide. Nem sürgős semmi, de attól még nagyon várom:D
Hát igen, mert: