Rendelés külföldről

Köszi, holnap fehìvom a postàt, remèlem meglesz.

Megrekedt az Orszàgos logisztikai központban, ott ül.
Egy belföldi ajànlott levèl…:roll_eyes:

Kijött a parfi, érdekel ? Rendeljünk együtt ?

Még nem sajnos, pont ma néztem a Sephorát, nem árulják.
Fel vagyok iratkozva Gaultier hírlevélre, nagyon várom, hogy megjelenjen.

2 Likes

Nem tudom eldönteni, hogy külföldi-e.
Rendeltetek már a www. azsiacenter .com oldalról? Milyenek voltak a tapasztalatok?
A válaszokat köszönöm :slightly_smiling_face:

Hopsz, a Malwarebytes adathalász oldalnak érzékelte a linket, ezért letiltotta. Épp ezért én meg szóközöket tettem bele, nehogy rákattintsatok. :astonished::anguished:

Dropshippinget csinál a csaj, aki viszi. Megrendeli az Aliexpress-ről és a te címedet írja be.

1 Likes

Köszönöm szépen! :slightly_smiling_face:
Akkor felejtős

Sziasztok!

Esetleg tudja valaki, hogy miért nem lehet a francia Sephoraból jelenleg Franciaországon kívül rendelni? (Legalábbis Magyarországra és Hollandiába nem szállít.)

1 Likes

Lehet rendelni Magyarországra.

Én ma este/holnap adok le rendelést, ha vki kér vmit szóljon.
1-2 db termék miatt nem éri meg a 10 EUR szállítási díj.
Szóval nem kell külön szállítást fizetni aki rendelne valamit, hozzáteszem az én rendelésemhez, csak tőlem hozzad a posta költség.

1 Likes

Sziasztok ! CULTBEAUTY akció !

Az alábbi kuponkód ( DLVC-R1 ) megadásával első vásárlásra , friss regisztrálással 5 EUR kedvezményt kaptok és egy NARS ajak + arcpír szettet ajándékba. Az akció mai naptól él limitált ideig.

DLVC-R1311967950_1709743609409442_7619735395450933103_n

4 Likes

Egy érdekes Cultbeauty rendelés élményt szeretnék megosztani veletek.

Tegnap este hosszas tépelődés után megrendeltem két dolgot, sajnos nem beauty, hanem fogápolási cuccok. :grinning:

A kasszánál bepróbálkoztam a YOU15 kóddal és sikeresen le is vonta a 15% kedvezményt. :hushed: Ezt ugye első rendelésnél lehetne bejátszani, valamiért mégis engedte, pedig nem ez a helyzet nálam, az order history-ban ott voltak a korábbi megrendeléseim…

Mindenesetre nagyon örültem neki, remélem a csomag is rendben megérkezik. :crossed_fingers:

3 Likes

Én is szoktam próbálkozni általánosabb kódokkal, pl.: WELCOME (amit új hírlevél feliratkozók szoktak kapni) :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Likes

Valaki nem rendel Colourpopot mostanában? Egy db mono erejéig szeretnék bekéredzkedni. :slight_smile:

Nem smink rendelés, csak Aliexpresszes tapasztalat.
Áfa-t kifizettem a rendeléskor. Most kaptam sms-t a postától, hogy a harmadik országbeli -küldő ország: Hollandia (NL-re végződik az azonosítója)- küldeményemet vámkezelték. A csomag értéke 28 Ft, a vámkezelés 399+ÁFA. Fizessem ki, különben nem vehetem át. Tanulva tőletek, hogy online fizetve olcsóbb, ki is fizettem.

1 Likes

Azért érdekes, hogy a postánál Hollandia hogyan lett harmadik ország.

Így küldi néhány eladó az Aliról. Szerintem fennakadt a szűrőn a motyó és megnézték a feladót. Áfa-t nem fizetek, csak a vámeljárás díját.

Sziasztok!
A véleményetek/tanácsotokat szeretném kérni postai kínlódással kapcsolatban :sweat_smile:
A párom rendelt Aliról pár apróságot, két dolog gond nélkül megérkezett, a harmadik viszont fennakadt a vámon. Fizetni csak a vámkezelési díjat vagy mit kellett (399 Ft), ezt rögtön rendezte is online. Azóta eltelt jópár hét, a nyomkövetés szerint megérkezett a helyi postára kézbesítésre, de két hete nem is próbálták meg kihozni. Tegnap bement érdeklődni, feltúrták neki az egész postát, majd közölték, hogy nincs meg a csomag 🤷 Felhívta a postán megadott számot, ahol szintén elmondták hogy látják, hogy megérkezett, de kézbesítőhöz nem került. Azt javasolták, hogy írjon emailt :sweat_smile:, ahol csatol minden emailt, fizetési visszaigazolást, stb és majd 30 napon belül válaszolnak.
Az lenne a kérdésem, hogy történt-e már hasonló veletek, illetve mit javasoltok, mit kellene csinálni. Nem egy nagy összeg egyébként a rendelt cucc, de azért rohadt bosszantó, főleg hogy még a vámkezelést is kifizettették, aztán meg eltüntették a csomagot. Ilyen esetben lehet a postán leverni a csomag árát és az egyéb költségeket?

Mivel náluk veszett el, a postán, így az ő saruk; kell, hogy kompenzálják a csomag árát. (A vámot szerintem nem fogják, akkor még megvolt a csomag.)

Még sosem jártam így, de annak alapján, amit írsz, végigvinném a panaszt, biztos, hogy valamennyit téríteni fognak.
Még az Alin is megnézhetnétek, lehet-e valami kompenzációt kérni? Van ott is ilyesmi, csak nem tudok részleteket, mert sosem volt ilyen gondom. A kettőből valami csak becsorog majd.

1 Likes