Nekem nagy kedvencem volt a tiszta/vegán vonalra váltás előtt… Sajnos azóta a rúzsaik nem ugyanolyan minőségűek. De ha bárkit érdekel a feelunique oldalán még van pár termékük akciós áron.
Tudjátok esetleg, hogy a BPerfect honnan postáz?
Én amikor rendeltem, mindig Írországból jött, nem kellett vámolni.
Sziasztok, azt nem tudjàtok, hogy Flower Beauty-t lehet-e rendelni valahonnan? A sajàt webshop-juk nem szàllìt hozzànk.
Sziasztok!
Olvasva a korábbi postai átvételi, kézbesítési mizériákat, tegnap egy probléma kapcsán új infókat kaptam egy postai ügyfélszolgálatostól akivel egész jól elbeszélgettem segítőkész is volt.
Kiderült, mi az oka, hogy a különféle rendelésekért be kell menni a postára. Prime levélként adják fel őket a cégek ami nem csomag, mégha dobozban is van és 2 kiló alatt így levélküldeménynek minősül de ugye a terjedelme miatt a postás táskájába nem fér bele. Így nyílvám mi is jobban járunk mert nem csomagdíjat fizetünk mégha súlyhatár alatt vagyunk hanem levél díjat.Így az értesítést megkapjuk mert levélként lett feladva és nem csomagként. Remélem tudtam segíteni ezzel az infóval.
Tettem egy próbát a Cult Beautyval, új címre. Úgy tűnik ez bejött, ugyanis fél év után először végre megérkezett a csomag.
Amennyire meg tudom ítélni más a futárcég az az egyesült királyságbeli oldalon.
Sziasztok!
A német Sephorából szeretnék rendelni. Lehetséges?
Nem szállít Magyarországra, a Francia Sephora viszont igen! - én onnan szoktam.
Köszönöm szépen az infót, tűkön ülve várom egy francia parfüm debütálását, az anya oldal nem szállít itthonra, úgy érzem itt lesz esély rá, hogy meg tudom majd venni.
Most nagyon örülök ám
Melyik parfüm?
Köszönöm a gyors választ. Sajnálom mert jó dolgok vannak ott is.
S francia oldalon nincs ami kellene?
Van ami árban kedvezőbb a német oldalon vagy ott láttam.
Nyugodtan szólj, ha rendelni szeretnél majd, mert összeállhatunk, ugyanis itt soha nincs ingyenes szállítás, semmilyen értékhatár felett (9.90 EUR standard - 1 hét alatt itt van DPD ).
Viszont akciók vannak, 20-30% mindig valamire.
Rendben, köszönöm, fel vagyok iratkozva Gaultier hírlevélre, ha ott megjelenik akkor biztosan elérhető lesz Franciaországban.
Én is többször rendeltem már a francia Sephorától, gyorsak, megbízhatóak. Vasárnap figyeljétek a honlapot, mindig akkor teszik ki a villám akciókat!
Köszönöm szépen, amint kijön a parfi vadászni fogom
Nem külföldi, hanem belföldi rendelès: ha a csomagomròl màsfèl hete azt ìrjàk, hogy a feladòl àtvette a Posta, akkor mit èrdemes megpròbàlni szerintetek? Hìvjam fel azt a Postàt amin feladtàk? Vagy csak a feladò èrdeklődhet?
Szerintem a postánál érdeklődj. Nekem volt olyan, hogy a csomag már átvehető volt, de a nyomkövetés rosszul írta.