nem, hanem a címeknél. de közben siker, mert ha a kosárból adom meg a címet, ott meg elfogadja rendesen a magyar telszámot
Cult Beauty rendelés.
A múlt héten többször levélváltás után kiderült, hogy a futárcégnél valami nem tiszta a szállítási címmel kapcsolatban. Módosítottam a címet ( egyszerűsítettem, megadtam angol és magyar formátumban is, hátha). Úgy tűnt, végre megindul a csomag, de továbbra sincs semmi update. Így tegnap írtam újra az ügyfélszolgálatnak. Felajánlották a visszatérítést, vagy hogy újra kiküldik a csomagot. Mivel fogalmam sincs, mi a gond a szállítással, nem mertem a második opciót választani, így maradt a visszatérítés.
Ezzel viszont az a gond, hogy az alapvető probléma nincs megoldva. Hogy rendeljek így újra bármit is tőlük, hogy nem tudom meg fog-e érkezni…?
Detto ugyanebben a helyzetben vagyok, amit nem értek, mert a címem még mindig u.az, amit x éve használok a CULT rendeléseknél.
Sziasztok!
Lookfantastic-ról rendelt valaki mostanában? A 2 eurós standard delivery megbízható? Futár hozza vagy posta?
Köszönöm!
Ezt most szomorúan olvasom, mert én is pont leadtam egy rendelést múlt héten.
El sem indult a rendelésed vagy valahol útközben elakadt? Nekem napok óta Hollandiában tart és nem történt mozgás, nem tudom, hogy kezdjek aggódni vagy sem.
Sziasztok az alábbi krémeket keresem.
Aki esetleg Ausztriában él nem tudna ebben segíteni nekem?
Én tavaly rendeltem utoljára, akkor mondjuk nem kellett fizetnem szállításért, de gondolom a standard-el küldték. Magyarországon belül a posta hozta ki nekem, de amúgy a packetán keresztül ment, amúgy nem volt gond, pár nap alatt itt volt a csomag.
Sajnos fogalmam sincs. Azután, hogy kiderült, hogy gond van a címzéssel, és leadtam az adatokat, megjelent annyi a követésben, hogy a csomag elhagyta a raktárat, a posta oldalán pedig hogy a küldeményt a feladó előrejelezte. De azóta (április 25) semmi nem változott. Mikor a visszatérítésről egyeztettem, megkérdeztem őket, hogy mit tudok tenni hogy ilyen ne forduljon újra elő. De választ nem kaptam. Ahogy visszatérítést sem…
Őszintén szólva megint nagyon elment a kedvem a Cult Beautytól. A párom azt javasolta, hogy esetleg rendeljünk az ő munkahelyére (az utcanévben nincs ékezet, vagy egyéb bonyolító tényező, mint lépcsőház/ajtó stb). Lehet hogy teszek még egy utolsó próbát. De akar a fene izgulni azon hogy a több tízezer forint amit kifizetett, visszakapja-e.
Köszönöm a válaszod!
Sajnálom, ez nagyon dühítő.
Én sem mernék így többet rendelni tőlük. Nagyon remélem, hogy visszautalják a rendelésed összegét minél hamarabb.
Na jó, adtam a BeautyBay-nek még egy esélyt, mert visszafizették a csomagom árát és azt mondták, ha megrendelem még egyszer, állják a drágább postaköltséget (meg mert baromira szerettem volna azokat a palettákat!). Erre bakker tényleg ugyanúgy küldték, mint előzőleg, már megint Jonage-ban van a csomagom.
Mégis milyen random módon döntik el, hogy mivel küldik a csomagot? Egyszer Hollandián keresztül a DPD Germanyval, egyszer meg a wnDirect-en keresztül adják fel DPD-vel és megy Franciaországba.
Itt feladom a BeautyBay-es rendelést, amíg valaki azt nem mondja, hogy rájöttek, hogy minden rohadt csomag visszamegy hozzájuk, amit Európába küldenek.
Szerintem amúgy a CultBeauty-val is ugyanez lehet a baj, remélhetőleg ők is rájönnek hamar, hogy probléma van. BeautyBay is azt mondta nekem, hogy nem értik miért küldik vissza a csomagomat.
Amúgy azt vettem észre, hogy B2B csomagként küldik a DPD-vel, ha jól tudom a franciáknál pedig a business-eknek kell az adószám a vámkezeléshez, magánszemélyeknek nem. Létezhet, hogy azt hiszik, hogy én business vagyok, lévén B2B-vel és nem B2C-vel jön és azért nem engedik tovább a csomagot?
Nyilván ezt a BBnek kéne megfejtenie, de érdekesnek találom. Mondjuk azt is, hogy ilyeneken kell gondolkodnom, hogy mi az anyámért nem kapjuk meg a csomagokat.
Én visszakaptam a CULT-tól a pénzem, mert április 15-i rendelésem még sehol. Pont ma viszont elmoccant a csomag a Franciából Hollandiába. Jonage-ban dekkolt eddig…
Jaj de ügyes ez a Beautybay… ès gondolom most megint hetekbe fog telni, hogy visszautaljàk neked a pènzt
Azta, na ilyet sem láttam még, hogy Jonageból tovább megy bármerre. Majd értesíts merre jár.
Hát persze de már elengedtem, legyen csak náluk a pénzem még vagy egy hónapig akkor, aztán majd visszakérem. Én tényleg megpróbáltam mindent
Ömm… asszem bontok egy pezsit
Nem értem mi történt. Jonage el is tűnt a követésből ráadásul, pedig esküszöm benne volt eddig.
Jèèè, csoda törtènt
Kicsivel több mint egy hónap után végre megjött a stylevana rendelésem, na inkább hanyagolom őket a jövőben 🥲
Hourglass saját webshopja:
Minden gördülékenyen ment. Vámot intézik, a szokásos levelet megkapja az ember róla, de nem kellett vele foglalkozni.
Ráadásul express szállítással kértem, amivel szintén nagyon elégedett vagyok, feladás után 2 nappal már meg is érkezett a csomag
Nálunk nem túl felkapott márka, inkább ott ahol van Sephora. De idén megszűnik: