Rendelés külföldről

nem, hanem a címeknél. de közben siker, mert ha a kosárból adom meg a címet, ott meg elfogadja rendesen a magyar telszámot :smiley:

2 Likes

Cult Beauty rendelés.
A múlt héten többször levélváltás után kiderült, hogy a futárcégnél valami nem tiszta a szállítási címmel kapcsolatban. Módosítottam a címet ( egyszerűsítettem, megadtam angol és magyar formátumban is, hátha). Úgy tűnt, végre megindul a csomag, de továbbra sincs semmi update. Így tegnap írtam újra az ügyfélszolgálatnak. Felajánlották a visszatérítést, vagy hogy újra kiküldik a csomagot. Mivel fogalmam sincs, mi a gond a szállítással, nem mertem a második opciót választani, így maradt a visszatérítés.
Ezzel viszont az a gond, hogy az alapvető probléma nincs megoldva. Hogy rendeljek így újra bármit is tőlük, hogy nem tudom meg fog-e érkezni…?

1 Likes

Detto ugyanebben a helyzetben vagyok, amit nem értek, mert a címem még mindig u.az, amit x éve használok a CULT rendeléseknél.

1 Likes

Sziasztok!

Lookfantastic-ról rendelt valaki mostanában? A 2 eurós standard delivery megbízható? Futár hozza vagy posta?

Köszönöm! :blush:

1 Likes

Ezt most szomorúan olvasom, mert én is pont leadtam egy rendelést múlt héten. :roll_eyes:
El sem indult a rendelésed vagy valahol útközben elakadt? Nekem napok óta Hollandiában tart és nem történt mozgás, nem tudom, hogy kezdjek aggódni vagy sem.

1 Likes

Sziasztok az alábbi krémeket keresem.
Aki esetleg Ausztriában él nem tudna ebben segíteni nekem?Screenshot_20220505_193933

Én tavaly rendeltem utoljára, akkor mondjuk nem kellett fizetnem szállításért, de gondolom a standard-el küldték. Magyarországon belül a posta hozta ki nekem, de amúgy a packetán keresztül ment, amúgy nem volt gond, pár nap alatt itt volt a csomag.

1 Likes

Sajnos fogalmam sincs. Azután, hogy kiderült, hogy gond van a címzéssel, és leadtam az adatokat, megjelent annyi a követésben, hogy a csomag elhagyta a raktárat, a posta oldalán pedig hogy a küldeményt a feladó előrejelezte. De azóta (április 25) semmi nem változott. Mikor a visszatérítésről egyeztettem, megkérdeztem őket, hogy mit tudok tenni hogy ilyen ne forduljon újra elő. De választ nem kaptam. Ahogy visszatérítést sem…

Őszintén szólva megint nagyon elment a kedvem a Cult Beautytól. A párom azt javasolta, hogy esetleg rendeljünk az ő munkahelyére (az utcanévben nincs ékezet, vagy egyéb bonyolító tényező, mint lépcsőház/ajtó stb). Lehet hogy teszek még egy utolsó próbát. De akar a fene izgulni azon hogy a több tízezer forint amit kifizetett, visszakapja-e.

2 Likes

Köszönöm a válaszod! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Sajnálom, ez nagyon dühítő. :pensive:
Én sem mernék így többet rendelni tőlük. Nagyon remélem, hogy visszautalják a rendelésed összegét minél hamarabb.

Na jó, adtam a BeautyBay-nek még egy esélyt, mert visszafizették a csomagom árát és azt mondták, ha megrendelem még egyszer, állják a drágább postaköltséget (meg mert baromira szerettem volna azokat a palettákat!). Erre bakker tényleg ugyanúgy küldték, mint előzőleg, már megint Jonage-ban van a csomagom. :smiley:
Mégis milyen random módon döntik el, hogy mivel küldik a csomagot? :smiley: Egyszer Hollandián keresztül a DPD Germanyval, egyszer meg a wnDirect-en keresztül adják fel DPD-vel és megy Franciaországba.
Itt feladom a BeautyBay-es rendelést, amíg valaki azt nem mondja, hogy rájöttek, hogy minden rohadt csomag visszamegy hozzájuk, amit Európába küldenek.

Szerintem amúgy a CultBeauty-val is ugyanez lehet a baj, remélhetőleg ők is rájönnek hamar, hogy probléma van. BeautyBay is azt mondta nekem, hogy nem értik miért küldik vissza a csomagomat.

Amúgy azt vettem észre, hogy B2B csomagként küldik a DPD-vel, ha jól tudom a franciáknál pedig a business-eknek kell az adószám a vámkezeléshez, magánszemélyeknek nem. Létezhet, hogy azt hiszik, hogy én business vagyok, lévén B2B-vel és nem B2C-vel jön és azért nem engedik tovább a csomagot?
Nyilván ezt a BBnek kéne megfejtenie, de érdekesnek találom. Mondjuk azt is, hogy ilyeneken kell gondolkodnom, hogy mi az anyámért nem kapjuk meg a csomagokat. :smiley:

Én visszakaptam a CULT-tól a pénzem, mert április 15-i rendelésem még sehol. Pont ma viszont elmoccant a csomag a Franciából Hollandiába. Jonage-ban dekkolt eddig…

1 Likes

Jaj de ügyes ez a Beautybay… ès gondolom most megint hetekbe fog telni, hogy visszautaljàk neked a pènzt

Azta, na ilyet sem láttam még, hogy Jonageból tovább megy bármerre. :smiley: Majd értesíts merre jár. :smiley:

1 Likes

Hát persze :smiley: de már elengedtem, legyen csak náluk a pénzem még vagy egy hónapig akkor, aztán majd visszakérem. Én tényleg megpróbáltam mindent :smiley:

Ömm… asszem bontok egy pezsit :smiley:
image

Nem értem mi történt. :smiley: Jonage el is tűnt a követésből ráadásul, pedig esküszöm benne volt eddig. :smiley:

10 Likes

Jèèè, csoda törtènt :laughing:

1 Likes

Kicsivel több mint egy hónap után végre megjött a stylevana rendelésem, na inkább hanyagolom őket a jövőben 🥲

2 Likes

Hourglass saját webshopja:
Minden gördülékenyen ment. Vámot intézik, a szokásos levelet megkapja az ember róla, de nem kellett vele foglalkozni.
Ráadásul express szállítással kértem, amivel szintén nagyon elégedett vagyok, feladás után 2 nappal már meg is érkezett a csomag

13 Likes

Nálunk nem túl felkapott márka, inkább ott ahol van Sephora. De idén megszűnik:
Screenshot_20220522-102947~2

1 Likes