Rendelés külföldről

Bocsánat, ha már szerepelt a kérdés: a lookfantastíc EU-s országból rendelhető?

Igen, rendszeresen rendelek tőlük, Németországban lakok.

1 Likes

Picit félreérthetően fogalmaztam, az érdekelne, hogy van-e olyan EU-s ország, ahonnan vámmentesen rendelhető, mert egyáltalán nem szeretnék a vámprocedúrával foglalkozni.
Ha beírom Magyarországot, román oldalra navigál.

1 Likes

Ha a com oldal aljára görgetsz, találsz egy lenyitható menüt és lookfantastic internationalból át tudsz lépni a német vagy osztrák oldalra, ha jól emlékszem lengyel raktárból postáznak. Viszont a kínálat nem azonos. De működik, már rendeltem így többször.

IMG_20220418_140558

2 Likes

Tudtommal nincs olyan hogy kívülről eu-ba import adó nélkül

Általában elég kulturált módon tudok egyeztetni az ügyfélszolgálatokkal, de az év eleje óta csak fogom a fejem.
Az aktuális cult beauty rendelés trackingje nem ad semmi infót, így írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy tudják-e merre jár a csomag.
Az ügyfélszolgálatos hölgy sajnálatát fejezte ki, hogy még nem érkezett meg a csomagom (?), és jelezte hogy felveszi a kapcsolatot a belső szállítási csoportjukkal és 72 órán belül visszajelez.
Szóval nem is a kérdésemre válaszolt, és ami infót adott az sem több az automatikusan küldött “köszönjük, hogy megkeresett minket, hamarosan válaszolunk”-nál.

BeautyBay ugyanez. Hiába írom meg nekik a problémát, ugyanaz a sablonválasz jön. Ez nem az, hogy nem tudom jól kifejezni magam angolul és nem értik, egyszerűen nem érdekli őket mit mondok, csak le akarják zárni az ügyet.

1 Likes

Számomra az a furcsa, hogy egyszerűbb lett volna azt írni, hogy utánanéz, legyek türelemmel.
Szóval vagy tényleg nem olvasta végig az üzenetet, vagy már előre magyarázkodik (a csomagnak még nem kellett volna megérkeznie).

Ilyenkor abban reménykedek, hogy valamelyik influencer (pl okosszepseg) bevonz hirtelen annyi vevőt, hogy ne tudjanak hárítani, hanem megpróbálják megoldani a szállítási problémát.

1 Likes

Mikor én írtam nekik tavaly, akkor ugyanez volt, egy sablon szöveg jött. Mondjuk akkor már letelt az az idő, ami alatt meg kellett volna érkeznie. Aztán pár nap múlva egyszer csak a paypal küldött egy üzenetet, hogy visszatérítést kapok a Beauty Baytől, meg is jött a pénz, de tőlük soha nem jött más üzenet.
És én még fel voltam háborodva, hogy meg sem kérdezték, küldjék-e újra a csomagot? De ezek szerint nem véletlenül…

És ez már tavaly novemberi dolog, ugyanúgy Franciaországban állt meg. Ja, a legviccesebb, december végén kaptam egy e-mailt, hogy a csomagot kézbesítik. Na nem nálam, valószínűleg akkor ért vissza…

Elkeserítő :confused:

Na ez az. Ezt kéne a BB-nek felfognia, hogy ezek a csomagok nem elvesznek, hanem visszamennek hozzájuk, ergo nekik max a shippingen lesz veszteségük, a termék ugyanúgy náluk marad.

1 Likes

"Hi Zsófia

We have raised this again with the carrier yesterday, please allow 72h for their response and get back to us once this timescale passes if we don’t get back to you with an update by then, unfortunately this is the procedure and we cannot take any further action until then.

I completely understand your frustration here, as a gesture of goodwill for your patience we have added 500 TRIBE points to your account, I hope this helps.

Apologies for the inconvenience caused, your patience is once again much appreciated.

Laura, BB. x"

Hurrá. Egyszer használtam fel Tribe pontot, akkor se sikerült a csomagba betenni azt, amire felhasználtam. Ráadásul a hajamra kenhetem, ha nem kapom meg a csomit. :smiley:

Azèrt a Beautybay-nèl se szeretnèk dolgozni, rossz lehet az àllandò panaszàradatra vàlaszolgatni, ami bezùdul hozzàjuk. Akkor is, ha csak sablonvàlaszokat irkàlnak

De a Dpd màr milyen bolondnak nèzheti őket :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Likes

Ahh, én egy ilyen cégnél sem szeretnék dolgozni customer support poziban. :smiley: Mert oké, hogy legtöbbször nem ők tehetnek róla, de amúgy a hozzáállás, az nem mindegy. Mert eleinte kedves vagyok, de ha azt látom, hogy amúgy leszarják mit írok, akkor már nehezebb türtőztetni magamat.

Sziasztok! Aki rendelt már a francia Sephorából, ti meg tudtatok adni magyar telefonszámot a címnél? Kiválasztom, hogy magyar számot adnék meg, és nem tudom elmenteni, mert hibát ír, hogy a +36 után 10 számjegynek kéne lennie, és 0-val kéne kezdődnie :smiley: Találkozott már valaki ezzel? Köszi!

Szia! Én most megnéztem, de nekem nincs megadva telefonszám egyáltalán, szerintem egyszerűen átléptem ezt a részt. :grinning:

1 Likes

Esetleg próbáld meg 0036-tal megadni +36 helyett, hátha beveszi… bár tudom, így is hiányzik egy számjegy

Szerk.: vagy 01136-tal, bár sztem az csak Usa-használatra van

2 Likes

kötelező kitölteni a telefonszámot a címnél, és az a fura, h az országhívószám az legördülő menüből választható, tehát a +36 már adott. de akkor lehet írok nekik, h mizu. köszi!

Akkor 10 számjegy semmiképp se lehet, a magyar mobilszámok a +36 után csak 9 számjegyből állnak.
Mobilról próbálkozol, vagy számítógépről? Ha mobilról, akkor próbáld meg “asztali nézetben” megadni az adatokat, talán csak valami gikszer a böngészőben.

gépről nézem, szerintem náluk van elcsúszva valami, hogy esetleg a magyar telszámhoz valami más ország validációja van csatolva véletlenül. írok nekik, az a biztos :slight_smile:

2 Likes

Nekem simán ment a +36 30…

Nem véleltenül a Loyalty Card menüben nézed? - mert azt csak Francia telszámhoz engedi…