Zseniális A BeautyBay-től én is akkora segítséget kaptam, hogy ihajj. Közölték, hogy a trackingem 5-én frissült utoljára. No shit, Sherlock! Ezzel elintéztek
Azóta 7-én frissült megint: “A csomagját visszatartják a vámhatóságnál, mert néhány szükséges információ nem érhető el” Zseniális… Már megint ez a státusz.
Komolyan nem tudom elhinni, hogy a BBnek megéri összerakni, számlázni, feladni a csomagokat csak azért,hogy utána vissza is kapják és szenvedjenek a rengeteg visszautalással és reklamációval.
Én logisztikában dolgozom és szerintem kitekernék a nyakam, ha sorra jönnének vissza a 3. országos csomagok. Nem mellesleg a vele járó adminisztráció is elég bonyodalmas.
Egyébként tapasztalat, hogy a britek nem igazán értik, mit is jelent a Brexit igazából és meg vannak lepődve a plusz költségeken és az egyéb hercehurcán. Pedig ők szavazták meg…
Én azt látom, hogy teljességel leszarják, legalábbis a customer support biztosan. Semmi furcsát nem találnak abban, hogy már több, mint 3 hete egy helyben kering a csomagom. Mintha valami idióta robotokkal leveleznék olyan.
Èn màr ìrtam a Dpdnek is, ezt a vàlaszt kaptam:
“Unfortunately the parcel haven’t arrived to Hungary. Please contact the sender who can start the claim investigation in England.”
Nesze semmi, fogd meg jòl. Mit tippelsz, szerinted vissza fogjuk kapni a rendelès àràt?
Ezen a körön már én is túl vagyok, ugyanezt a választ kaptam.
Tegnap már átnyálaztam a BB Terms&Conditions részét, elvileg 30 nap alatt meg kell kapnunk a csomagot, ha addig nem, akkor lehet nekik szólni. Nekem még van kb. 10 napom addig, de ha jól rémlik, akkor neked már tuti letelt annyi idő, biztos hivatkoznék erre.
Biztosan visszakapjátok, én még tavaly jártam így (black fridayos rendelés volt), visszaküldték a pénzt, a shippinggel együtt.
Ha mégis gond lenne, még mindig ott a paypal segítsége, ha azzal fizettetek.
Ahh nem, kártyával fizettem, de most már ideje lenne rászoknom a Paypalra asszem.
Nah, visszautaljàk a pènzt. Nekem arra hivatkoztak, hogy a dpd elvesztette a csomagot, pedig a dpd oldala szerint megvan, csak a vàmon ül.
Érdekes, nem tudom, hogy mièrt nem akarja bevallani a valòs szàllìtàsi problèmàt a Beautybay. Amikor leìrtam nekik az ùj francia rendelkezèst ès megìrtam, hogy ez a dpd honlapjàn is szerepel, akkor is csak mellèbeszèltek a vàlaszukban.
Nah mindegy, èn azt hiszem befejeztem a Beautybay-es vàsàrlàst. Ezt az egèsz cirkuszt eljàtszottam màr tavaly is, most mèg1x, de többször nem szeretnèm
Én is nézegettem ma az oldalukon a paletta akciót, aztán rájöttem, hogy felesleges megrendelni…
Amúgy nekem a 11EUR-os szállítással Hollandián keresztül jött 2 hónapja, nem volt baj, egy hét alatt megkaptam. Ez a 10EUR-os a problémás szerintem. Lehet én még egyszer megpróbálom a drágábbikkal, hátha.
Amikor én rendeltem, akkor nem is adott fel választási lehetőséget a shippingre, csak a 11 euróst. Mégis Franciaországon keresztül jött volna, de nem érkezett meg soha:
Azért próbáld meg, hátha neked több szerencséd van
Ahh basszus, akkor tök lutri
Lehet egyszer még megpróbálom, aztán ha az sem, akkor fájó szívvel lemondok a BeautyBay palettákról…
Ráadásul ez még tavaly novemberben volt, és a francia szabály állítólag idéntől van. De amikor én így jártam, már akkor is sokaknak visszafordult.
És egyáltalán nem tudom felfogni, hogy miért jó ez így a Beauty Baynek. Mondjuk arra is kíváncsi lennék, hogy más európai országokban is van-e ilyen gond?
Szerintem jó pár hónapnak el kell még telnie, hogy rájöjjenek, hogy baj van. A BeautyBay supportosaival is borzalmasan nehéz beszélni, teljesen elbeszélnek mellettem és csak a sablonválasszal jönnek, nyilvánvalóan kicsit sem érdekli őket, ha valaki erre felhívja a figyelmüket. Már insta poszt alatt is nekik mentem a francia szabállyal kapcsolatban is, ugyanazt a sablonválaszt kaptam.
Amúgy én azt sem értem a franciáknak miért jó ez egyáltalán?
Na, most már az én rendelésemmel is ott tartunk, hogy visszautalják a shipping fee-t és hogy kontaktálják a DPD-t… Ok, akkor még talán 2-3 hét és megkapom a teljes refundot
CULTBEUATY rendelésem március 23-n adtam le, azóta nem jött meg. Jonage-ban állt Franciaország, majd vissza ment a CULT-hoz , újraküldték, most múlt hét óta megint Franciao. transit. …
Mi a gond FR.-o-val? Lehet lemaradtam?
Hajmeresztő itt is az ügyfélszolgálat, 5 EUR tudtam fájdalomdijnak kiharcolni.
Úgy tudom most az a helyzet, hogyha nincs franciaországi adószámod, akkor nem viszik tovább a francia depóból, hanem vissza a feladónak… Kíváncsi vagyok, hogy erre mikor jön rá a Cult Beauty meg a BeautyBay és kezd el olyan futárszolgálattal dolgozni, akik nem Franciaországban akarják beléptetni az EU-ba a cuccost.
Mai rendelésem már nem DPD vel küldték hanem Fedex. Köszi az infót.
Hát, én simán el tudom képzelni, hogy a legendás angol-francia jóbarátság jegyében csakazértis.
Nem tudom mi a helyzet cult beauty téren. Egy-két hónapja írtam arról, hogy visszaküldték/visszafordították a rendelésem. Akkor nekem visszautaltak mindent. Ezután a fórumon többen jelezték, hogy nekik gond nélkül megérkezett a csomagjuk. Szóval nem teljesen értem, min múlik.
Most rendeltem újra, új accounttal, külön beállítva, hogy eu régióban vagyok. A cím megadásának a módja is változott, szóval nem is baj, hogy frissen töltöttem ki. Remélem most nem fogják visszafordítani.