Ahh, jézusom… Én már azért mérges voltam rájuk, hogy 10 EUR a legolcsóbb szállítás és nincs értékhatár, ami felett ingyenes lenne. De ez azért kemény.
Na, azt hiszem én is megszívtam, Franciaországba ment a csomag. Kár, hogy nem voltam hajlandó azt a plusz 1 EUR-t rááldozni arra, hogy most ne szívjak, hát így jártam.
Èn pont most ìrtam a Beautybay-nek, hogy 1 hete nem mozdult a csomagom Franciaorszàgban. Meglàtjuk mit vàlaszolnak.
Amùgy nagyon èrdekes, nekem nem lehett postàzàsi mòdot vàlasztani, egyet ìrt ki 9.95èrt ès fel se ajànlott màsikat.
Ha válaszolnak, akkor megtennéd, hogy megosztod mit mondtak? Kíváncsi vagyok mi lesz erre a válasz.
Nekem felajánlotta a 11EUR-osat, nem tudom mitől függ.
Persze, mindenkèppen ìrok, hogy mi volt a vàlaszuk. Elèg kìvàncsi vagyok, szerintem ennyi potyàra küldött csomag elèg ciki a cèg rèszèről.
“2022-03-25 16:49
A csomagját visszatartják a vámhatóságnál, mert néhány szükséges információ nem érhető el
Jonage , FR”
Ajjajj.
Nah, visszaìrt a Beautybay, felvettèk a kapcsolatot a DPDvel, hogy vajon mièrt nem kaptam meg a csomagomat. Nah vajon mièrt
Most kivètelesen elèg kemènyen ìrtam nekik, mert màr tavaly is visszament 2 csomagom. Erre vàlaszul a “jòszàndèk jelekènt” visszautaljàk a szàllìtàsi költsèget.
Remèlem a palettàk àràt is vissza fogjàk utalni, ha vègre vàlaszol nekik a Dpd. Adok nekik erre egy hetet, aztàn megint ìrok.
Ahh, na erre kíváncsi vagyok, köszi, hogy írtál!
Neked pontosan hogy áll a nyomkövetés?
Nekem a következő van:
A csomagja úton van
Jonage , FR
Ez már a vámhatóságos visszatartós után, szóval bizakodom. Bár lehet nem kéne.
Nekem is ebben a sorrendben jöttek a Morphe nyomkövetési státuszok (DPD), picivel több mint 1 hetet vártam rá.
Ezt a vámos dumát nem is tudtam hova tenni, hiszen direkt az EU oldalról rendeltem.
Attòl tartok hiàba remènykedsz, nekem is pontosan ezt ìrja ki, ès màr lassan màsfèl hete nem mozdult.
Ahh pedig már annyira reménykedtem…
Megint ìrt a Beautybay, hogy nem vàlaszol a Dpd, addig ők nem tudnak mit csinàlni. Kezdek aggòdni, h visszautaljàk-e a pènzt
Az derék basszus… Amúgy természetesen 26-a óta nekem sem mozdult a cucc… Lehet írok a dpd-nek.
Nekem az Iherb rendelés 12 nap alatt ideért. Hollandiában léptették be az EU-ba, free shipping akcióval, Sprinter szállította ki, minden simán ment.
Sziasztok! A stylevanaról rendelt már valaki? Mennyi idő alatt jött meg a csomag? Én egy hete rendeltem, de az order statusnál még mindig azt írja, hogy 'processed"
Én kétszer rendeltem tőlük de soha többet, nagyon megbízhatatlanok. Első rendelésemnél 1 hét volt mire elindult és még 1 hónap mire ideért. Ennek ellenére másodjára is mertem rendelni tőlük mert ott voltak a legolcsóbbak a japán fényvédők és nem volt annyira sürgős, gondoltam kivárom. 2 hét síri csönd után rákérdeztem hogy mi van, erre közölték hogy 2 termék a csomagomban beszerzés alatt van ezért nem tudják még kiküldeni pedig direkt figyeltem hogy csak készleten lévő dolgokat tegyek a kosárba. Addigra át is lett téve 7-24 napos shippingre mindkettő🙃 Rengeteg hasonló sztorit olvastam amúgy róluk úgyhogy szerintem sok terméknél kamuznak a készletükről és rendelésre szerzik be a dolgokat, úgy mint a jolse. Vissza is tértem a yesstylehoz, drágább minden de ami készleten van az tényleg készleten van és legrosszabb esetben is 3 hét mire ideér. Megéri tőlük egy nagyobb rendelés amire van 10-15% meg ingyenes szállítás mint más oldalakkal szenvedni, főleg ha már bevált újravevős dolgokat veszel.
Nálad van valami? Nekem az “Úton van”-ról megint átváltott arra, hogy “A csomagja megérkezett az elosztó központunkba”. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből…
Jò neked, nekem màrius 19-e òta nem mozdul
Eddig én is yesstyleról rendeltem, csak július óta nem merek, nehogy rá kelljen fizetni🥲 Akkor marad a várakozás sajnos, remélhetőleg egyszer ideér
Ùj csomag infó a Dpd oldalàn: “Sajnàljuk, de valami problèma van a csomagoddal”.
Nem mondjàk