Rendelés külföldről

Elvileg ez a pipingrock is megbízható, bár én még nem próbáltam.
Nem tudom mit szeretnél, én a vitamin360.com-ról szoktam rendelni, ott is van jó pár márka, amit eddig csak iHerb-en láttam. Vagy esetleg Amazon?

1 Likes

Szia!

Igen, én szoktam vitaminokat rendelni, pont most is várok egy csomagot, idáig szerencsére minden rendben megérkezett.:blush:

DPD-vel kérem, az áfát így előre megfizetem, hozza a futár a csomagot minden további kérdés nélkül.
Úgy tudom, a Sprinter is így működik.

Ajánlom Facebook-on az iHerb rendelés csoportot, sok infó van fent,akciós kódok is.

2 Likes

Köszi az infót🙂

1 Likes

Én CSAK innen rendelem a cuccaim egy éve,vámot nem fizetek .
https://www.stylevana.com/en_EU/

4 Likes

Én még csak a hírlevelükre iratkoztam fel, de szeretnék majd rendelni tőlük. Honnan érkezik a csomag?

Elvileg Hong Kongból jön ez is ha jól rémlik, ahhoz képest nekem nem is volt lassú, két hét alatt ideért :slight_smile:

1 Likes

Lányok van valakinek tapasztalata az epernettel ( strawberrynet) kapcsolatban?
Milyen hamar ér ide az áru? Többször nézegettem eddig, most rá kell szánnom magam a rendelésre , mert a sehol sem kapható kedvenc BB-m náluk még van. .
@Piko888 gondoltam szólok :wink:

2 Likes

Én úgy tudom, azok hamisítványok, amiket ott árulnak…

Szomi lettem.
Remélem nem állnak neki Shiseido BB-t hamisítani :pleading_face:

2 Likes

Lehet tévedek, ne keresedj el.

1 Likes

Sajnos én úgy tudom, hogy már lejárt termékeket árusítanak zömében, ezért olyan kedvező az ár :confused: Mióta láttam a Beauty News-os lányok videóját róla, azóta inkább nem fontolgatom a vásárlást onnan. A hamisításról még nem hallottam személy szerint.
Ez lenne az említett videó: How OLD is StrawberryNET makeup?? - YouTube

3 Likes

Ez tragédia :frowning:
Köszi a videót, innen biztosan nem fogom megvenni .

2 Likes

Hàt èn adtam le akkor egy rendelèst, pàr napja èrt el a csomag a kritikus ponthoz (Jonage, Franciaorszàg) ès ott rögtön le is ült.

Nagyon izgulok, hogy megkapom-e, mert 2 olyan palettàt rendeltem amit màshonnan nem tudok. Tavaly 2 Beautybay-es csomagom tűnt el Jonage-ban, szóval van ok az aggodalomra.

Majd jövök helyzetet jelenteni. Te vègül rendeltèl?

Igen, rendeltem, de csak pár napja. Most az olcsóbb szállítást választottam, és lehet rosszul tettem. Nekem a múltkor a 11EURos szállítással Hollandián keresztül jött simán. Lehet ezzel az olcsóbbal lesz a baj. Majd kiderül, még csak most adták fel… :smiley:

Nekem csak egyetlen szàllìtàsi opciòt ajànlott fel 9.95-èrt. Meglàtjuk :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Likes

Screenshot_20220323-201236_Instagram
A Beauty bayes rendelésekhez kapcsolódó :confused:

4 Likes

Igen, én is olvastam ma, bár ez nem magyarázza, hogy a tavaly novemberi rendelésem miért fordították vissza (szintén Franciaországból).

Ò köszi, ezt jò tudni. De akkor mièrt nem küldenek mindent Hollandiàn keresztül vagy közlik, h xy orszàgokba nem tudnak szàllìtani?

Akkor ezek szerint kèszülhetek arra, hogy megint ìrnom kell majd a Beautybay-nek a refund miatt

Ahh, jó tudni. Ez mondjuk gáz, hogy a BB leszarja, miért nem választanak akkor más szállítót, aki nem Franciaországon keresztül visz? Vagy hogy lehet az, hogy a múltkor, mikor a 11 EUR-os szállítást választottam, szintén DPD-vel jött, de Hollandián keresztül? Megannyi kérdés… :smiley:

2 Likes

Múlt évben a Lunar Beauty egyik palettája nem került fel a Beautybayre mert a márka tulaja (Manny Mua) nem tudott egyeztetni a Beautybay kontakttal. Már akkor is forgattam a szemen, hogy ezeket nem érdekli, hogy eladjanak…? :flushed:
De az ilyen potyára küldött csomagok egy idő után nekik is gondot fognak okozni. Hátha akkor megoldják a problémát.

2 Likes