Rendelés külföldről

Hajaj, hol van itt akkor a megoldás. Amikor.tölem kérték, küldtem. De való an nem.volt egyéb email utána tőlúk csak kihozták. Remélem, neked is megoldódik (fizetés nélkül) :innocent:

1 Likes

Rendeltem Pat Mcgrath oldaláról. Nem kapkodják el, szokás szerint. Elküldték a számlát, amiben szerepel a 27%-os ÁFA. Kíváncsi vagyok, akadékoskodnak-e vele. Majd megírom. Pár hónap és megkapom :smiley:

Tud segíteni valaki abban, hogy hova kell írjak, ha nem stimmel a vámeljárásban meghatározott összeg? Valószínűleg a nem akciós árak szerepeltek a csomagon, és az alapján számoltak. az “elvégzett vámkezelés utólagos módosítása” fülnél küldtem el a kérvényt és iratokat, de a posta ezen részlege visszaírt, hogy nem ők illetékesek ebben…
Természetesen az nem írták, hogy ki az :smiley:

Space?

Colourpop.

A CP-ről mindenhol ezt olvasom, hogy a teljes árat vámkezelik.
A határozaton nincs rajta, hogy hol lehet fellebbezni?

1 Likes

Volt mostanàban valaki, akinek megèrkezett a Beautybay rendelèse?

Van egy pàr dolog, amit csak ott talàltam meg, de nem tudom, hogy èrdemes-e leadni a rendelèst, vagy Franciaorszàgban ùgyis megàllìtjàk.

Nekem nagyon simán megerkezett kb egy hónapja :slight_smile:

Köszi, akkor lehet, hogy megpróbàlkozom

Én is gondolkodtam rajta, hogy rendelek, mert az új BeautyBay paletták nagyon tetszenek… :smiley:

Sajnos korábbi fóromus olvasásaim alapján nekem is ez dereng. Van egy link, ami több opcióhoz vezet a posta oldalán. De abból az irányból amit jónak gondoltam, hajtottak el. Az ügyfélszolgálat pedig nem adott értelmes választ.
A férjemmel este beszéltünk, ő benne van egy képregényes/könyves csoportban, és ott mindenki azt a választ kapta, hogy ha meg akarod kapni a csomagot, akkor ki kell fizetni a vámot. Utána lehet fellebbezni, ami 120 nap és ki tudja, mit mondanak… Szóval elengedtem a dolgot, és kifizetem, amit írtak. És soha többet nem rendelek a Colourpoptól. :frowning:

Igen, én próbálkoztam egyszer ezzel a módszerrel. Kifizettem, aztán fellebbeztem… Soha nem kaptam választ, pedig a 120 nap már régen lejárt. Pont a Colourpoppal volt nekem is.

1 Likes

Nekem is az ùj Beauty Bay palettàk közül a zöld 9 pan-es az egyik amin gondolkozom :grinning:

1 Likes

Nekem a zöldből a nagy kell, plusz a rózsaszínesből és a lilásból a közepes… menthetetlen vagyok :smiley:

2 Likes

Rendeltetek mostanában iHerb-ről, van valakinek tapasztalata?

Én Ausztriába rendeltem, előre kifizettem a vámot, a vámhivatal írt, hogy küldjem el a számlát, mert “hihetetlen” összeg szerepel a dobozon és a behozatali engedélyt, mivel valamit a dobozban gyógyszernek néztek, pedig nem az. Nem fogom soha kézhez kapni. A számlát elküldtem, de behozatali engedélyem nyilván nincs. Írtam az iherbnek, elvileg visszakapom a rendelésem árát.

Hűha…nem jó hír. :confused: Sajnos olyan vitaminokat szeretnék venni, ami itthon nem igazán elérhető (ilyen formában és hatóanyag mennyiségben), ezért lenne az iHerb.
Illetve most "találtam ezt az oldalt - erről semmilyen infóm sincs - de ez is USA…

Europa Patikát érdemes lenne felhívnod, ők hoznak be külföldről vényköteles gyógyszereket, 3-5 nap alatt ideér, kérdezed meg , hogy amit szeretnél, tudják- e szállítani.
http://www.pharmafutar.hu/
Ők azok, én egy idehaza nem kapható vényköteles krémet vettem tőlük, minden hamar ment.Kép

4 Likes

Amit én rendeltem kapható Magyarországon is vény nélkül természetesen, csak éppen 3x annyi az ára, mint az iherb oldalán. Szerintem Ausztriában minden csomagot ellenőriznek, Magyarországon szerintem erre nincs elég ember.
Az iherb azt írta nekem kell tájékozódni, hogy mit lehet behozni az országba és mit nem. Mivel nem vényköteles+nem tabletta, hanem krém, nem gondoltam, hogy megfogják.

Az iherb visszautalta a pénzt, nagyon korrektek voltak.

velem is volt ilyen régebben és akkor azt az infot kaptam hogy azzal az árral kalkulálnak amit a vámkezelés közben éppen látnak az oldalon, mivel a vám és az áfa a csomag értékén alapul, nem azon hogy te akkor mennyit fizettél érte amikor megrendelted. szóval ha a vámkezelés napján már nem akciós a termék akkor őket teljesen hidegen hagyja hogy te 2 hete akciósan vetted. pont emiatt ha mondjuk ajándékba nyersz valamit, hiába nem fizettél érte egy forintot sem, az értéke alapján fogják megvámolni.

1 Likes