Rendeltetek mostanában a Kiko-tól? Tavaly decemberben nagyon sokan panaszkodtak a szállítások miatt- gondolom karácsony miatt- javult már a helyzet?
Cultbeautyn, sephorában ki lehet fogni őket néha jobb akciókkal (20- 30%). Viszont a (francia) sephorát nem tudom sajnos százszázalékosan ajánlani, mert olyan kevés csomagolóanyagot használnak (konkrétan egy lap volt begyűrve a dobozba), hogy a Glam palettában, amit rendeltem tőlük, az egyik szín összetört a szállítás során
S kaptál kártérítést ?
Igen, egy 10 €-os kupont, szóval ilyen szempontból korrektek voltak.
Sziasztok,
valaki rendelt már az Hourglass saját oldaláról?
Még nem, de pont tegnap néztem vannak jó akcióik. Sephora Fr oldalról szoktam vagy CULT…
Én is pont erről a kettőről szoktam, tegnap én pont a feelunique oldalát vizslattam, ahol akciós ez a paletta:
De az Hourglass oldalán is vannak ritkán kapható, vagy akciós termékek.
Ezt pont tegnap tettem fel eladásra, elég jó áron.
Minden évben megveszem, mert annyira csábít, de aztán csak nézegetem, alig nyúlok utána…Nekem 1 bajom van ezekkel a palettákkal, picik a pan-ek és nem tudok jól ecsettel ‘’ beletunkolni ‘’. Bár az ideiben a púder jó nagy lett.
Visszatérve HG hivatalos oldalán próbáltam a rendelést, zero szállítási kltg. viszont a vámot nem kalkulálja ki…pedig azt írja ‘’ at checkout…’’
Ó, már megvan mindkettő, az egyik a Feelunique-ról úton, a másik, a világosabb skin-től a piactérről.
Melyik tetszik jobban ? A világosabbat a fényesebb púder miatt nem mertem…
még egyik sem ért ide, a világosabb a postán vár.
Én nagyon szeretem ezeket a palettákat, olyan szépek, olyan univerzálisak, olyan szépen mutatnak az én hófehér bőrömön. Szemhéjpúderként is nagyon szépségesek, estig tartanak.
Direkt ilyen pici Real Techniques ecsettel használom őket, azzal könnyen bele tudok nyúlni.
Aggodalomra semmi ok, mindig nagyon könnyen el lehet őket adni a piatéren, ha meggondolnád
Én csak egyet vettem meg belőle, elég is lett a pici panekből, a többit már nem vettem meg. Olyan körülményes a használatuk, hogy nem szeretek “bohóckodni” velük.
Inkább teljes méretet, vagy travel size-t.
Sziasztok! Valaki rendelt mostanság a Makeup Revolution oldaláról? Vámolták a csomagot? Úgy tudom, hogy elvileg nem kéne, de nem akarok pórul járni:D
Kétszer rendeltem július 1. óta, először nagyon hamar ideért minden nélkül, csak kihozta a postás. Másodjára már sokkal lassabb volt, 3 hete megérkezett az országba, amikor írtam nekik egy levelet, hogy mi van már? Akkor visszaírtak, hogy küldjem be a papírokat a vámoláshoz. Beküldtem, egy pár nappal később jött a levél, hogy fizessek 399 Ft kezelési költséget, mert amúgy sem áfát, sem vámot nem kell rá fizetnem (nyilván…). Szóval eddig nekem nem kellett fizetni.
Szuper, köszi szépen
Gondoltam megfogadom a tanácsokat, és nem foglalkozok a Space NK rendeléssel kapcsolatos fizetési igazolás bekéréssel. Ma hívott a DHL, hogy haladéktalanul pótoljam, és azóta sorban jönnek a dörgedelmek, és írom az emaileket.
Azt hiszem időben kellett volna leadni a papírokat.