Règebben többször rendeltem mindhàrom shopbòl- beautybay, cultbeauty, space.nk , semmi gond nem volt, persze akkor mèg Anglia euban volt.
A Charlotte Tilburyt viszont nagyon pozitìvkènt meg kell, hogy emlìtsem.
Megrendeltem Black fridaykor a kisebb ès nagyobb mystery boxot.
Megnèzegettem, de nem mindegyik termèket, sőt ki sem bontottam igazàn, mert lelki ismeret furdalàsom volt - 170 + 110 euròt hagytam ott. Egy kisebb vagyon , tudom, viszont a cég ahol felmondtam, 2 èves szabimat fizette ki ès 2 hònap no buy utàn engedèlyeztem ennyit magamnak. Szòval, december vègèn nèztem meg mindent ès a pirosìtòt 3 darabban talàltam. Elvileg 2 napon belül kell jelezni ha reklamàciò van, de gondoltam 1 pròbàt megèr, 1 hònap elteltèvel az esèlytelenek nyugalmàval, nem kerül semmibe.
Aznap mèg jött a vàlasz, hogy nagyon sajnàljàk a kellemetlensèget, ès küldenek egy ùjat expressz szàllìtàssal, az eltörtet dobjam ki. 1 nap mùlva csöngetett a postàs. Na, ezt nevezem szolgàltatàsnak !!!
Nem csak akkor amikor rendelek vmit.
Elég gyors volt a Cult Beauty válasza. Visszafizetik a vásárlás összegét. Ennek örülök.
Viszont semmit sem írtak arról, hogy mi történt a szállítással. Így fogalmam sincs mi lesz. Szeretnék tőlük rendelni, de így semmi nem garantálja, hogy meg is érkezik…
Persze, nekem is visszajött a teljes összeg, csak hát azért rendeltem, mert jó lett volna, ha meg is kapom.
Hàt igen, az a legjobb verzió, ha megjön a rendelès
Pénteken kaptam egy vámkezelési értesítőt a postától. Nem foglalkoztam vele, gondoltam, egyebek mellett ma ezt is befizetem. Megdöbbenve tapasztaltam, hogy akár 23 órám(!) lett volna erre, aztán automatikusan lezár a rendszer. Na, menjenek a fenébe…! WTF?!
Az mit jelent, hogy lezár a rendszer? Nem lehet vámoltatni, visszaküldik bünti lesz vagy miaszösz?
Nem, csak kezelési költségként kb 400 Ft-tal többet kell fizetni, és csak akkor lehet ha kihozza a postás.
Hàt ez nem semmi
Lanyok! A spacenk vamkezelos? Most kaptam ertesitest…
A DHL-nek kell igazolni, hogy mennyit fizettél a rendelésedért. De elvileg nem kell vámot fizetni.
(Nekem a brexit utáni első alkalommal kellett, de visszafizette a Space NK. Azóta nem volt ilyen problémám.)
Nem, nem. Jön egy értesítés a DHL-től, aztán 6 óra múlva jön még 1 , aztán másnap, hogy kiszállitják ekkor és ekkor.
Ha nem reagálsz semmire, akkor Ők ‘’ vámkezelik ‘’ de ez csak forma. Se fizetni nem kell, se okmányt benyújtani se semmi.
Köszi, Lányok! Hát, ma élesben kiderül, amikor kihozzák…
Nekem is ma jön, legalább 3 e-mailt ls 3 SMS-t kaptam eddig , de egyikre sem kell reagálni, minden megy automatikusan.
Érdekes hozzáállás…
December 17-én rendeltem a Cultról. Hiába volt tracking szám a csomag nem látszott sehol. Január 10-én írtam nekik,hogy nem kaptam meg a csomagot és nem is látom a megadott szám alapján. Erre rögtön felajánlották a visszautalást ami meg is érkezett. Ma pedig befutott a csomag és akkor ilyenkor mi van?
Örülj a csomagnak?
Természetesen ha nagyon korrekt vagy, akkor írhatsz nekik, hogy megérkezett mégis a csomag. Valószínűleg nekik is az lesz a válaszuk, hogy tartsd meg.
Köszi! Igazatok.volt nem volt vám, ami jó hír, azonban az ajándék beautyboxozeg nem küldték, ami jár a rendelés mellé…ez már kevésbé jó hír…
Milyen beauty box???
Bizonyos osszeghatar fllott a beautygift2 koddal jar melle egy free beautybox. Mar irtam nekil es kuldik utolag.
Csajok, Natasha Denona palettát honnan szoktatok/érdemes rendelni?
Köszi!