Rendelés külföldről

Règebben többször rendeltem mindhàrom shopbòl- beautybay, cultbeauty, space.nk , semmi gond nem volt, persze akkor mèg Anglia euban volt.
A Charlotte Tilburyt viszont nagyon pozitìvkènt meg kell, hogy emlìtsem. :smiling_face_with_three_hearts::sparkling_heart:
Megrendeltem Black fridaykor a kisebb ès nagyobb mystery boxot.
Megnèzegettem, de nem mindegyik termèket, sőt ki sem bontottam igazàn, mert lelki ismeret furdalàsom volt - 170 + 110 euròt hagytam ott. Egy kisebb vagyon , tudom, viszont a cég ahol felmondtam, 2 èves szabimat fizette ki ès 2 hònap no buy utàn engedèlyeztem ennyit magamnak. Szòval, december vègèn nèztem meg mindent ès a pirosìtòt 3 darabban talàltam. Elvileg 2 napon belül kell jelezni ha reklamàciò van, de gondoltam 1 pròbàt megèr, 1 hònap elteltèvel az esèlytelenek nyugalmàval, nem kerül semmibe.
Aznap mèg jött a vàlasz, hogy nagyon sajnàljàk a kellemetlensèget, ès küldenek egy ùjat expressz szàllìtàssal, az eltörtet dobjam ki. 1 nap mùlva csöngetett a postàs. Na, ezt nevezem szolgàltatàsnak !!! :gift_heart::sparkling_heart:
Nem csak akkor amikor rendelek vmit.

5 Likes

Elég gyors volt a Cult Beauty válasza. Visszafizetik a vásárlás összegét. Ennek örülök.
Viszont semmit sem írtak arról, hogy mi történt a szállítással. Így fogalmam sincs mi lesz. Szeretnék tőlük rendelni, de így semmi nem garantálja, hogy meg is érkezik…

Persze, nekem is visszajött a teljes összeg, csak hát azért rendeltem, mert jó lett volna, ha meg is kapom. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Hàt igen, az a legjobb verzió, ha megjön a rendelès :laughing:

Pénteken kaptam egy vámkezelési értesítőt a postától. Nem foglalkoztam vele, gondoltam, egyebek mellett ma ezt is befizetem. Megdöbbenve tapasztaltam, hogy akár 23 órám(!) lett volna erre, aztán automatikusan lezár a rendszer. Na, menjenek a fenébe…! WTF?!

:flushed: Az mit jelent, hogy lezár a rendszer? Nem lehet vámoltatni, visszaküldik bünti lesz vagy miaszösz?

Nem, csak kezelési költségként kb 400 Ft-tal többet kell fizetni, és csak akkor lehet ha kihozza a postás.

1 Likes

Hàt ez nem semmi

Lanyok! A spacenk vamkezelos? Most kaptam ertesitest…

A DHL-nek kell igazolni, hogy mennyit fizettél a rendelésedért. De elvileg nem kell vámot fizetni.
(Nekem a brexit utáni első alkalommal kellett, de visszafizette a Space NK. Azóta nem volt ilyen problémám.)

1 Likes

Nem, nem. Jön egy értesítés a DHL-től, aztán 6 óra múlva jön még 1 , aztán másnap, hogy kiszállitják ekkor és ekkor.
Ha nem reagálsz semmire, akkor Ők ‘’ vámkezelik ‘’ de ez csak forma. Se fizetni nem kell, se okmányt benyújtani se semmi.

1 Likes

Köszi, Lányok! Hát, ma élesben kiderül, amikor kihozzák…

Nekem is ma jön, legalább 3 e-mailt ls 3 SMS-t kaptam eddig , de egyikre sem kell reagálni, minden megy automatikusan.

1 Likes

Screenshot_20220125-072220
Érdekes hozzáállás…

December 17-én rendeltem a Cultról. Hiába volt tracking szám a csomag nem látszott sehol. Január 10-én írtam nekik,hogy nem kaptam meg a csomagot és nem is látom a megadott szám alapján. Erre rögtön felajánlották a visszautalást ami meg is érkezett. Ma pedig befutott a csomag és akkor ilyenkor mi van?

1 Likes

Örülj a csomagnak? :smiley:
Természetesen ha nagyon korrekt vagy, akkor írhatsz nekik, hogy megérkezett mégis a csomag. Valószínűleg nekik is az lesz a válaszuk, hogy tartsd meg. :slight_smile:

2 Likes

Köszi! Igazatok.volt nem volt vám, ami jó hír, azonban az ajándék beautyboxozeg nem küldték, ami jár a rendelés mellé…ez már kevésbé jó hír…

Milyen beauty box???

Bizonyos osszeghatar fllott a beautygift2 koddal jar melle egy free beautybox. Mar irtam nekil es kuldik utolag.

1 Likes

Csajok, Natasha Denona palettát honnan szoktatok/érdemes rendelni?
Köszi! :orange_heart:

1 Likes