Nem tudom, jártatok-e már úgy, hogy vámos csomagot úgy vitt ki a postás, hogy nála kellett fizetni. Semmi sms, e-mail értesítő. Lehet, hogy a Tammy Tanuka nem tüntette fel a csomagon a számom és az e-mail címem.
Ezzel még nem volt problémám, sőt. De az már kevésbé tetszett, hogy csak készpénzben lehetett fizetni és pontos összeget kért a postás, mondván, nem tud visszaadni, az érdeklődésemre pedig, hogy miért nem használnak bankkártyaterminált, azt a válaszf kaptam (nem kedves stílusban), hogy egy héten egyszer fizetnének így és sokba kerül a terminák fenntartása.
Forgattam a szépen kifestett szemeimet és közöltem, hogy ez nagyon nem ügyfélbarát hozzáállás.
Csoportokban a Facebookon több ilyet olvastam, és igen, a Tammy Tanukás csomagokkal kapcsolatban még emlékszem is, hogy más is írta, hogy nem értesítették az e-mail cím hiánya miatt.
Azért ez fura… mi van ha nincs az embernél készpénz? Visszaviszik a csomagot, és lehet érte becsattogni a postára?
Miért lenne fura? Ha nincs a csomagon e-mail cím vagy telefonszám, akkor nem tudnak értesíteni. Max. ha felbontják a csomagot, megnézni a papírokat (ha egyáltalán azon fel van tüntetve).
És gondolom igen, a postára kell akkor érte menni.
Tényleg szívás, de erről most - kivételesen - nem a posta tehet.
Bankkártyaterminált illene biztosítani. Kötve hiszem, hogy egy héten egyszer fizetnének így.
Gondolom… ami náluk erőforrás pazarlás, de hát a postáról beszélünk.
Ezt adom, ha a futárszolgálatoknak megy, a postának is illene.
Mondjuk a posta meg pont lesz@rja, hogy az ügyfél emiatt ballaghat be a postára…
Azért tartottam furának, hogy megvámolni megtudják a csomagot, van rajta név, nehogy már egy navos adatbázisból ne tudjanak lekérni egy telefonszámot vagy e-mail címet hogy erről értesítsenek. A nav mindig mindenkit megtalál, de erre nincs kapacitás?
Az a NAV, ez meg a posta
A posta max. annyira képes, hogy sms/e-mail híján küld neked egy POSTAI LEVELET
Végülis így soha nem fizet így senki = nincs rá szükség.
Hát persze, mert a bank jutalékot számít fel, és a terminálnak is van némi bérleti díja (bár elég nevetséges összegekről szóló számlákat láttam erről… pl. volt négy forintos).
Magukkal csesznek ki. Az jobban megéri, hogy a postás kihozza, közlöm, hogy nincs nálam készpénz, visszabattyog a központba, én pedig elmegyek érte. Két ember munkaidejét rövidítem meg ezzel.
A fukarság logikája mentén.
Korábban volt szó róla, csak én nem találom, de melyik sephora szállít Magyarországra? A francia és a cseh?
Elvileg igen. Pár napja próbáltam rendelni a francia oldalról, engedte volna, csak 5-ből 4 terméket nem tudtak volna kiszállítani a címemre… Hogy miért azt nem tudom, sima paletták voltak.
Köszi! Pont ezért kerestem a francián kívül másikat, mert én is így jártam. Gondolom nincs raktáron.
Nem, ez azért van, mert bizonyos termékek csak üzletben vehetők át bolti készletről.
Lehet, hogy az volt a baj, hogy csak bolti átvétel esetén elérhető a termék. Borzasztó sok termékkel van így, hogy nem disponible a livraison domicilie
A terméklapnál 2 külön jel van, például ez a rohadt LVEB fürdőgolyó, ami még soha nem volt elérhető házhozszállításra
Ahh, köszi, őszintén szólva nem figyeltem, csak azt láttam, hogy milyen olcsó
Én is bepakoltam egy csomó akciósat, végül 2 terméket engedett csak, és 9,99 EUR szállitás meg húzós.
Lányok, jöttem puffogni a Cult Beautyval kapcsolatban.
Január 7-én rendeltem, elvileg 15-18 között érkezett volna meg. Olvastam, hogy a szállításban változások vannak (a Hut Group, a lookfantastic is hozzájuk tartozik). De eddig sosem volt gond a szállítással, és most is kaptam tracking numbert, szóval gondoltam nem lesz gond. Ehhez képest, ma kaptam a Cult Beautytől egy emailt, hogy megérkezett a visszaárum hozzájuk.
Köpnyi-nyelni nem tudtam. Semmilyen értesítést nem kaptam a kézbesítésről sem előre, sem arról, hogy sikertelenül próbálkoztak volna. Egész nap otthon vagyok egy fél évessel, szóval nem valószínű, hogy próbálták kézbesíteni de nem voltam otthon. De ha igen, még a postás is szokott hagyni egy cetlit… Tracking info nem elérhető, szóval még ez alapján sem tudok elindulni, hogy hol ment félre a dolog.
Írtam a Cult Beautynak, hogy ha lehet tisztázzák mi történt. Azt sem tudom, hogy újra elküldik-e a csomagot, vagy visszakapom-e a rendelés összegét?
Mindenesetre a jövőben legyetek óvatosak a Cult Beauty rendeléssel.