A posta oldalán valahol fenn vannak a költségek, ha jól emlékszem, sávosan alakul.
Koszonom, megnezem
szia! nekem másfél hét volt a válaszidő
Akkor várok még türelmesen. Köszönöm a válaszodat!
Most olvastam vissza. Elképzelem ahogy a vám és pénzügyőrök sminkkereső kutyákkal kiszagoltatják ezeket a csomagokat . Aztán ha nekik nem bejövős, megkaphatod.
Legalább kipróbálva nem volt, ugye?
Kabaréba illő jelenet, nagyon tetszik. Sajnos olvastam már olyat, hogy felbontották a csomagot, hanyagul zárták vissza a dobozt és törötten kapta meg a vásárló.
Szerencsére az enyémet nem nyitották ki, teljesen sértetlenek a kis monók.
Sziasztok!
Soap & Glory testvajat/ testápolót szeretnék vásárolni, de itthon nem kapható, ha jól tudom. Van esetleg valakinek ötlete, honnan érdemes rendelni? Az osztrák Douglas forgalmazza, indultunk is Bécsbe, akkor terveztem beszerezni, de a járvány ugye közbeszólt.
Köszönöm!
Ja
Szia! Hatha erdekes lehet.
Közben megrendeltem amit szerettem volna a Colourpoptol
Feladtak es kiderult, hogy ezt is a Dhl hozza:(
Nagyon kivancsi leszek mennyit számolnak fel pluszba. Arra az oriasi 32 usd-re xD
Az általában itthon már nem DHL, hanem átadják a postának.
Régebben sokat rendeltem külföldről, de mostanság egyáltalán nem. A feeluinique, a cultbeauty, beautybay, hqhair motmár vámköteles, vagy van EU raktáruk? A sephorától honnan érdemes rendelni?
Egyik sem vámköteles tudtommal (vagyis a Cult Beauty az, de átvállalják). A Feelunique esetében az eu oldalról kell rendelni.
Mostanában rendelt valaki a Pat Mcgrath oldaláról?
December 4-én rendeltem egy palettát, de még semmi infó a feladásról…
Köszi szépen a Feelunique infót.
Köszi szépen!
Francia Sephorából sokszor rendeltem már, mindig nagyon megbízhatóa voltak és hamar ideért a csomagom, így őket ajánlanám
Sziasztok, az Ecco-Verde oldalròl rendelt màr valaki?
Igen , én már többször rendeltem erről az oldalról. Megbízhatóak, a megrendelésem gyorsan megérkezett.
Hello!
The beauty editor oldalról rendeltetek már?