Rendelés külföldről

A posta oldalán valahol fenn vannak a költségek, ha jól emlékszem, sávosan alakul.

Koszonom, megnezem :smiley:

szia! nekem másfél hét volt a válaszidő :confused:

1 Likes

Akkor várok még türelmesen. Köszönöm a válaszodat! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Most olvastam vissza. Elképzelem ahogy a vám és pénzügyőrök sminkkereső kutyákkal kiszagoltatják ezeket a csomagokat :grinning_face_with_smiling_eyes:. Aztán ha nekik nem bejövős, megkaphatod.
Legalább kipróbálva nem volt, ugye? :grinning:

5 Likes

Kabaréba illő jelenet, nagyon tetszik.:smiley: Sajnos olvastam már olyat, hogy felbontották a csomagot, hanyagul zárták vissza a dobozt és törötten kapta meg a vásárló.
Szerencsére az enyémet nem nyitották ki, teljesen sértetlenek a kis monók.

Sziasztok! :slightly_smiling_face:

Soap & Glory testvajat/ testápolót szeretnék vásárolni, de itthon nem kapható, ha jól tudom. :slightly_frowning_face: Van esetleg valakinek ötlete, honnan érdemes rendelni? Az osztrák Douglas forgalmazza, indultunk is Bécsbe, akkor terveztem beszerezni, de a járvány ugye közbeszólt.
Köszönöm!

@Montelino ? :slightly_smiling_face:

Ja :slight_smile:

1 Likes

Szia! Hatha erdekes lehet.
Közben megrendeltem amit szerettem volna a Colourpoptol
Feladtak es kiderult, hogy ezt is a Dhl hozza:(
Nagyon kivancsi leszek mennyit számolnak fel pluszba. Arra az oriasi 32 usd-re xD

1 Likes

Az általában itthon már nem DHL, hanem átadják a postának.

2 Likes

Régebben sokat rendeltem külföldről, de mostanság egyáltalán nem. A feeluinique, a cultbeauty, beautybay, hqhair motmár vámköteles, vagy van EU raktáruk? A sephorától honnan érdemes rendelni?

Egyik sem vámköteles tudtommal (vagyis a Cult Beauty az, de átvállalják). A Feelunique esetében az eu oldalról kell rendelni.

4 Likes

Mostanában rendelt valaki a Pat Mcgrath oldaláról?
December 4-én rendeltem egy palettát, de még semmi infó a feladásról…

Köszi szépen a Feelunique infót. :kissing_heart:

Köszi szépen!

Francia Sephorából sokszor rendeltem már, mindig nagyon megbízhatóa voltak és hamar ideért a csomagom, így őket ajánlanám :slight_smile:

4 Likes

Sziasztok, az Ecco-Verde oldalròl rendelt màr valaki?

Igen , én már többször rendeltem erről az oldalról. Megbízhatóak, a megrendelésem gyorsan megérkezett.

1 Likes

Hello!
The beauty editor oldalról rendeltetek már?