Rendelés külföldről

Update: a csomag nem lett meg, de a Pinkpanda rendes volt, és feladták újra és egy Mystery bag-et is küldenek ajándékba.

Remélem ez már ideér :grinning::grinning::grinning:

9 Likes

Na, így oldja meg a dolgot egy profi cég.
Remélem hamar megkapod. :hugs:
Hová kérted, címre vagy postapontra?

2 Likes

Postapontra, majd meglátjuk :grinning:

1 Likes

Melyik Sephora szállít Magyarországra?

Lengyel

1 Likes

Elvileg a francia is.

2 Likes

Igen, a francia szállít! :star_struck:

4 Likes

Jaj, ezeket az infókat nem akartam tudni :hear_no_evil::see_no_evil::speak_no_evil::sweat_smile:

1 Likes

Lányok, rendeltetek valamit a Colourpoptól az ingyenes szállítással? Lemaradtam róla :confused:

A vámolás miatt nem, de nem is hozott lázba semmilyen új termékük.
Mit szerettél volna?

Nem is tudom konkrétan. Mostanában zöld és neutrális barna palettákon ábrándozok. Aztán eszembe jut, hogy minek is még több.
Ma pl. a GA-DE egyik palettáját nézegettem a Notinon.
Talán egy rúzs is jól jönne. Maybelline rúzsceruzám van, a 15-ös, a neve nem jut eszembe .

Óó, a kíváncsiság nagy úr!
Zsibin egy sincs? Mintha Going Coconutsot láttam volna, és Baby Yoda palettát is.

1 Likes

Én is láttam. Köszönöm :slight_smile: Még ábrándozok :smile:

1 Likes

Van Ga-De paletta amitől megválni készülök.

Melyiktől?
Most, a Yesstyle után palettastopot rendeltem el. :roll_eyes:
Ráadásul retinolt is vennék, csak az eladó, Laylie még nem jelentkezett.

Kaptam egy sms-t a postától, hogy nemzetközi küldeményemet vámkezelték, fizessek online 399 Ft-ot. Mostanában csak egy dolgot rendeltem ebayről, de azzal nem egyezik az eladó neve, sem a csomagszám. Ijedtemben be a akartam fizetni online a dolgot, de nem jött össze, kidobott a net. Tudom, hogy változtak a vámszabályok, de jön mostanában Kínából valami átb.szás, ne vegyem át a csomagot, ha hozzák, vagy valami rég beragadt ccucot kézbestenek? Mi a sz.r lehet ez?

Keress rá a csomagszámra vagy eladó nevére. Ha nem ugrik be, hogy rendeltél, akkor valószínűleg átverés.

1 Likes

Ne fizess! Csak ha a posta nyomkövetőjében megtalálod a csomagot és ha neked szól.

Szia!
Pár hete Anyu is kapott egy hasonló SMS-t, ugyan nem a postától, hanem valami legitim futárcégnek látszó társaságtól, viszont Anyu soha nem rendel semmit a netről, meg sehonnan, szóval elsőre tudtam, hogy átverés. Ne fizess semmit szerintem.

Én a GLS-től kaptam tegnap emailt, kihozzák a csomagomat, utánvétellel 27 000 forint.

Felhívtam őket, hogy ez mégis micsoda, mert nem rendeltem semmit, pláne nem ennyiért.

Közölték velem, hogy mondjam le a feladónàl.

Mégis kinèl amikor nem rendeltem semmit? Mindegy, ha kihoznak valamit, hogy fizessem ki, akkor egyszerűen megtagadom az átvételt és kèsz.