Rendelés külföldről

Èn is ès minden rendben volt .

Köszönöm, rendeltem. Ups hozza, remélhetőleg gyorsan ideér :blush:

Ma jött meg a Lookfantastic csomagom, semmit sem kellett rá fizetnem pluszban. :slight_smile:

8 Likes

Megjött a csomag, sajnos most már nem csomagoltak annyira alaposan, mert egy szemhéjpúder mono és egy pirosító megszenvedte az utazást

Az augusztus 7-én leadott Yesstyle rendelés megérkezett. Úgy látom Hongkongból DHL-lel indult a holland postához, onnan pedig a magyar postához. Nem hozták ki, egy e-mailt kaptam, hogy mehetek érte. Semmit sem kellett fizetnem.

A csomagoláson az van, hogy ha nem veszem át, a holland posta címére küldjék vissza, Schladam városba.

1 Likes

A vámmizéria óta nem rendeltem tőlük, de már előtte is így adták fel a csomagjaim. Egy műanyag, szürke színű zacsiban van a papírdoboz. A zacskón egy holland postafiók szerepelt, a dobozon kínai cím. Leleményesen átcsomagolják.

1 Likes

Nekem a papírdobozon volt két, egymásra ragasztott postai matrica.

1 Likes

Hmm, érdekes,hogy a a tiéddel máshogy jártak el… de az a lényeg, hogy nem kellett semmilyen pluszköltséget fizetni.:slight_smile:

1 Likes

Igen. Gyorsan reagált a piac ezzel az ÁFA előre kifizetési lehetőséggel.

2 Likes

Sziasztok, én most először rendeltem cultbeauty-ról, 24-én és nyomonkövetésnél most már pár napja nem mozdult a csomagom, ez normális? Tudna valaki segíteni átlagos mennyi idő mire megérkezik? Én bíztam a 8-10 napban de abból lassal kifutunk, köszi!
image|690x338

Bő 2 hét, nálam a rendeléstől harmadik héten szokott befutni. És van, hogy napokig nem mozdul. :hugs:

1 Likes

köszi, akkor nem aggódom :smiley:

1 Likes

Yesstyle, jolse, vagy hasonló tapasztalatok? fogytán az olajos lemosóm, koreait szeretnék rendelni. Ti rendeltetek már koreait amióta elkezdődött ez a mizéria?

Olvastam tapasztalatokat, Jolse-nél kell áfát fizetni, de sokkal kevesebb értéket küldenek le a postához, mint amennyiért rendelsz, úgyhogy az áfa is sokkal kevesebb, mint várnád. Yesstyle-ban már benne van az oldalon látható árban az áfa, ezért kicsit magasabbak az árak, de simán kihozzák minden hercehurca nélkül.

4 Likes

En most lookfantasticrol rendeltem akcioban 2 nagy flakon dhc olajat vmi 11.000ftert. Ezeket lesem. Ahol épp akció van…

2 Likes

Én ma innen rendeltem egy lemosót, utánvéttel Foxpost automatába:

Hazahoztam egy Dr. Belmeur mintát és tetszik a bőrömnek. Koreai és japán termékek vannak az oldalon. Nincs kedvem a vámosokkal levelezni, iherbről rendeltem volna különben.

6 Likes

Árulnak Illiyoon termékeket! Mostanában eléggé leszoktam az ázsiai arcápolókról, mert már nem annyira buli mint amikor elkezdtem rendelgetni, a covid meg aztán tényleg elrepítette az árakat, de az Illiyoon arckrémje annyir csodás, imádom, márcsak a ceracolla markát hiányolom a kínálatból, de szerencsére hadalabo van!

Ez csodás oldal, köszi az ajánlást, észben fogom tartani, ha legközelebb rendelni akarok!:hugs:

2 Likes

Ebay nem játszik? Előre kifizettem az áfát, aztán amikor beért az országba, jött az SMS, hogy fizessem ki online a kezelési költséget, két nap múlva meg már nálam is volt a csomag. És most kb. 1 hét alatt Magyarországon is volt a rendeléstől számítva.

2 Likes

Nem külföldi rendelés, de a magyar posta megint alakít:

rendeltem a pinkpandàról, megkaptam a követési számot, és mit látok? A posta péntek reggel átvette a feladótòl a csomagot … majd ugyanaznap délután visszaküldték a feladónak.

Postapontra rendeltem, szóval még ki se kellett volna hozniuk, de így se jött össze :smiley:

2 Likes

Azér’ezmá’… :roll_eyes: