Èn is ès minden rendben volt .
Köszönöm, rendeltem. Ups hozza, remélhetőleg gyorsan ideér
Ma jött meg a Lookfantastic csomagom, semmit sem kellett rá fizetnem pluszban.
Megjött a csomag, sajnos most már nem csomagoltak annyira alaposan, mert egy szemhéjpúder mono és egy pirosító megszenvedte az utazást
Az augusztus 7-én leadott Yesstyle rendelés megérkezett. Úgy látom Hongkongból DHL-lel indult a holland postához, onnan pedig a magyar postához. Nem hozták ki, egy e-mailt kaptam, hogy mehetek érte. Semmit sem kellett fizetnem.
A csomagoláson az van, hogy ha nem veszem át, a holland posta címére küldjék vissza, Schladam városba.
A vámmizéria óta nem rendeltem tőlük, de már előtte is így adták fel a csomagjaim. Egy műanyag, szürke színű zacsiban van a papírdoboz. A zacskón egy holland postafiók szerepelt, a dobozon kínai cím. Leleményesen átcsomagolják.
Nekem a papírdobozon volt két, egymásra ragasztott postai matrica.
Hmm, érdekes,hogy a a tiéddel máshogy jártak el… de az a lényeg, hogy nem kellett semmilyen pluszköltséget fizetni.
Igen. Gyorsan reagált a piac ezzel az ÁFA előre kifizetési lehetőséggel.
Sziasztok, én most először rendeltem cultbeauty-ról, 24-én és nyomonkövetésnél most már pár napja nem mozdult a csomagom, ez normális? Tudna valaki segíteni átlagos mennyi idő mire megérkezik? Én bíztam a 8-10 napban de abból lassal kifutunk, köszi!
image|690x338
Bő 2 hét, nálam a rendeléstől harmadik héten szokott befutni. És van, hogy napokig nem mozdul.
köszi, akkor nem aggódom
Yesstyle, jolse, vagy hasonló tapasztalatok? fogytán az olajos lemosóm, koreait szeretnék rendelni. Ti rendeltetek már koreait amióta elkezdődött ez a mizéria?
Olvastam tapasztalatokat, Jolse-nél kell áfát fizetni, de sokkal kevesebb értéket küldenek le a postához, mint amennyiért rendelsz, úgyhogy az áfa is sokkal kevesebb, mint várnád. Yesstyle-ban már benne van az oldalon látható árban az áfa, ezért kicsit magasabbak az árak, de simán kihozzák minden hercehurca nélkül.
En most lookfantasticrol rendeltem akcioban 2 nagy flakon dhc olajat vmi 11.000ftert. Ezeket lesem. Ahol épp akció van…
Én ma innen rendeltem egy lemosót, utánvéttel Foxpost automatába:
Hazahoztam egy Dr. Belmeur mintát és tetszik a bőrömnek. Koreai és japán termékek vannak az oldalon. Nincs kedvem a vámosokkal levelezni, iherbről rendeltem volna különben.
Árulnak Illiyoon termékeket! Mostanában eléggé leszoktam az ázsiai arcápolókról, mert már nem annyira buli mint amikor elkezdtem rendelgetni, a covid meg aztán tényleg elrepítette az árakat, de az Illiyoon arckrémje annyir csodás, imádom, márcsak a ceracolla markát hiányolom a kínálatból, de szerencsére hadalabo van!
Ez csodás oldal, köszi az ajánlást, észben fogom tartani, ha legközelebb rendelni akarok!
Ebay nem játszik? Előre kifizettem az áfát, aztán amikor beért az országba, jött az SMS, hogy fizessem ki online a kezelési költséget, két nap múlva meg már nálam is volt a csomag. És most kb. 1 hét alatt Magyarországon is volt a rendeléstől számítva.
Nem külföldi rendelés, de a magyar posta megint alakít:
rendeltem a pinkpandàról, megkaptam a követési számot, és mit látok? A posta péntek reggel átvette a feladótòl a csomagot … majd ugyanaznap délután visszaküldték a feladónak.
Postapontra rendeltem, szóval még ki se kellett volna hozniuk, de így se jött össze
Azér’ezmá’…