Én azt látom, hogy vagy megvámolják már az áfás összeget, aztán lehet reklamálni, vagy mindenféle probléma nélkül kijön a csomag, úgy, hogy még a kezelési költséget sem teszik rá.
A reklamációt szívesen megúsznám. Igazából eddig pont emiatt nem mertem rendelni, de még így is jóval olcsóbban jövök ki, mintha itthon vennék telefontokot.
Sziasztok. A makeup.hu oldalról rendelt már valaki? Mennyire megbízható?
Én csak 2x, de minden rendben volt. Sőt, mikor a rendelés után közvetlenül meggondoltam magam és írtam nekik, hogy ki lehet-e cserélni a rúzst másik színre, azonnal igent mondtak és azt küldték szó nélkül, amit utólag kértem. Elég gyorsan is jön a csomag és van többféle szállítási mód.
Ez nagyon jól hangzik, köszönöm szépen
Igen, többször, minden rendben volt.
Én is rendeltem, minden rendben volt, és hab a tortán, hogy személyesen át tudtam venni átvevőponton. Igaz, kártyával ott nem lehetett fizetni, de soha nagyobb baj ne legyen.
SPACE NK rendeléssel van valakinek tapasztalata ? Kell valami extra költésget fizetni behozatalkor vagy minden a régi ? Köszönöm.
Szia! Egy rendelésem volt tavaly az rendben volt.
Én rendeltem 5 telefontokot AliExpress-ről, és előre kifizettem az áfát, mert a rendelés már tartalmazta. Itthon már nem történt vele semmi különös, és meglepetésemre az Expressone hozta ki. Ráadásul egybe volt csomagolva, pedig két eladótól rendeltem.
Elvileg nem kell. De az angol vámon fennakadhat, és akkor az áfát ki kell fizetni (emailben küldik az értesítőt, majd bankkártyával fizethetsz a szállítást intéző cégnek). Viszont ha ez történik akkor a Space NK egy az egyben visszautalja ezt az összeget, csak írni kell az ügyfélszolgálatuknak. Én is így jártam, ijesztőnek tűnik de nagyon gördülékenyen ment a dolog.
Értem, köszi. S a posta amit számol fel illeték azt is visszafizetik ?
A posta szerencsére nem volt érintett a dologban. Úgy tűnt, hogy a az Egyesült Királyságból való kilépéskor/EU-ba belépéskor kellett foglalkozni egyedül a vámmal. A magyar oldalon nem történt semmi.
Ez inkább rendelés/feladás Magyarországon téma lenne. Pár nappal ezelőtt egy feladó pick pack ponton adta fel a csomagom, 900 ft-ért. Nem tudom, hogy mindig ennyibe kerül-e, de szerintem a foxpost mellett, gondoljatok erre az alternatívára is :).
Néha akciózik a Foxpost, vagy az összes vagy bizonyos pontoknál pár száz forinttal olcsóbb a feladás. A legjobb opció mostanság.
Ja, bocs PickPackPontot írtál. Még nagyon reggel van.
Ha már rendelés külföldről. Augusztus 7-én adtam le a rendelést a Yesstyle oldalán. 10-én készítették el postázásra. Ez után kapott valamikor azonosító számot. A nyomkövetés alapján meg ma sem hagyta el a küldő országot. Nem sietik el.
A csomag száma szerint a holland postán keresztül jön.
A napokban kaptam az Aliexpresszről csomagot. Az áfá-t rendeléskor fizettem, minden gond nélkül hozta a magyar posta. Július 26-án rendeltem, tegnap érkezett meg. Szintén a holland posta közreműködésével.
Sziasztok, a kosmetik4less-ről rendelt már valaki?
Én igen! Bár jó pár éve már. Gyorsak voltak, egy szavam nem lehet rájuk. És ha jól emlékszem, akkor a termékek jól be voltak csomagolva, minden ép volt (pedig az egyik termék csomagolása üveg volt!)
Köszi szépen!