Rendelés külföldről

Én azt látom, hogy vagy megvámolják már az áfás összeget, aztán lehet reklamálni, vagy mindenféle probléma nélkül kijön a csomag, úgy, hogy még a kezelési költséget sem teszik rá.

2 Likes

A reklamációt szívesen megúsznám. :smiley: Igazából eddig pont emiatt nem mertem rendelni, de még így is jóval olcsóbban jövök ki, mintha itthon vennék telefontokot.

1 Likes

Sziasztok. A makeup.hu oldalról rendelt már valaki? Mennyire megbízható?

1 Likes

Én csak 2x, de minden rendben volt. Sőt, mikor a rendelés után közvetlenül meggondoltam magam és írtam nekik, hogy ki lehet-e cserélni a rúzst másik színre, azonnal igent mondtak és azt küldték szó nélkül, amit utólag kértem. Elég gyorsan is jön a csomag és van többféle szállítási mód.

1 Likes

Ez nagyon jól hangzik, köszönöm szépen :blush:

1 Likes

Igen, többször, minden rendben volt.

1 Likes

Én is rendeltem, minden rendben volt, és hab a tortán, hogy személyesen át tudtam venni átvevőponton. Igaz, kártyával ott nem lehetett fizetni, de soha nagyobb baj ne legyen.

1 Likes

SPACE NK rendeléssel van valakinek tapasztalata ? Kell valami extra költésget fizetni behozatalkor vagy minden a régi ? Köszönöm.

1 Likes

Szia! Egy rendelésem volt tavaly az rendben volt.

Én rendeltem 5 telefontokot AliExpress-ről, és előre kifizettem az áfát, mert a rendelés már tartalmazta. Itthon már nem történt vele semmi különös, és meglepetésemre az Expressone hozta ki. Ráadásul egybe volt csomagolva, pedig két eladótól rendeltem.

3 Likes

Elvileg nem kell. De az angol vámon fennakadhat, és akkor az áfát ki kell fizetni (emailben küldik az értesítőt, majd bankkártyával fizethetsz a szállítást intéző cégnek). Viszont ha ez történik akkor a Space NK egy az egyben visszautalja ezt az összeget, csak írni kell az ügyfélszolgálatuknak. Én is így jártam, ijesztőnek tűnik de nagyon gördülékenyen ment a dolog.

Értem, köszi. S a posta amit számol fel illeték azt is visszafizetik ?

1 Likes

A posta szerencsére nem volt érintett a dologban. Úgy tűnt, hogy a az Egyesült Királyságból való kilépéskor/EU-ba belépéskor kellett foglalkozni egyedül a vámmal. A magyar oldalon nem történt semmi.

1 Likes

Ez inkább rendelés/feladás Magyarországon téma lenne. Pár nappal ezelőtt egy feladó pick pack ponton adta fel a csomagom, 900 ft-ért. Nem tudom, hogy mindig ennyibe kerül-e, de szerintem a foxpost mellett, gondoljatok erre az alternatívára is :).

1 Likes

Néha akciózik a Foxpost, vagy az összes vagy bizonyos pontoknál pár száz forinttal olcsóbb a feladás. A legjobb opció mostanság. :slightly_smiling_face:
Ja, bocs PickPackPontot írtál. Még nagyon reggel van. :laughing:

1 Likes

@Key4U, semmi gond, csak azért írtam ki, mert én el is feledkeztem erről a lehetőségről :sweat_smile:.

1 Likes

Ha már rendelés külföldről. Augusztus 7-én adtam le a rendelést a Yesstyle oldalán. 10-én készítették el postázásra. Ez után kapott valamikor azonosító számot. A nyomkövetés alapján meg ma sem hagyta el a küldő országot. Nem sietik el.
A csomag száma szerint a holland postán keresztül jön.

A napokban kaptam az Aliexpresszről csomagot. Az áfá-t rendeléskor fizettem, minden gond nélkül hozta a magyar posta. Július 26-án rendeltem, tegnap érkezett meg. Szintén a holland posta közreműködésével.

2 Likes

Sziasztok, a kosmetik4less-ről rendelt már valaki?

Én igen! Bár jó pár éve már. Gyorsak voltak, egy szavam nem lehet rájuk. És ha jól emlékszem, akkor a termékek jól be voltak csomagolva, minden ép volt (pedig az egyik termék csomagolása üveg volt!)

Köszi szépen!