Nagyon úgy tűnik.
Igen. Kicsit fentebb írta Trixi és én is, hogy minden ugyanúgy megy, mint eddig, ill. annyi a különbség, hogy nem az Express One, hanenaz MPL hozza ki a csomagot.
Én a héten kaptam meg a Cult Beauty rendelésemet, és megerősítem, hogy nem kell külön ráfizetni vámot és egyebet, az már benne van az árban
Viszont az MPL is hasonlóan csodás, mint maga a posta. Nekem sokszor már nem is MPL-es futár hozza a csomagot, hanem kiadják másik futárszolgálatnak. Most is ez történt, de sikerült másik címre küdeniük (MPL hibája), és egyből jött az értesítés, hogy akkor fáradjak be érte a postára. Mondom kösz, de ugye értesítő se bedobva, meg semmi telefonszám, hogy esetleg hol kérhetnék újrakézbesítést, szóval mondom akkor jólvan, bemegyek sorban állni a nyugati nagypostára. Kiálltam a sort, erre az ügyintéző mondja, hogy hát ezt nem is itt kell átvenni, azaz itt, de egy másik bejáraton Imádom ezt a csodás szolgáltatást, amit nyújtanak!
Szuper, köszönöm mindenkinek.
Lányok, még egy kis segítség kellene. Rendeltem a By Terry oldaláról, a követés szerint megjött, de nem vettem át semmit. Ilyenkor mi a teendő?
Céges címre kértem, lehet betették a postafiókba?
Szerintem érdeklődj benn a cégnél. Hasonló státusz volt egyébként akkor is egy rendelésemnél, mikor a csomag postán maradt és csak az értesítőt hozta ki a postás, szóval lehet csak a cetli érkezett meg.
Kösz @zalla, hétfőn megnézem a postán. Egyszer már volt, hogy a postafiókba került a csomag, nem hozták ki.
Esetleg nincs megadva postai nyomkövetési szám valahol? Nekem volt olyan, hogy a nemzetközi szállító cég úgy jelzett, mintha kiszállították volna, és a postai nyomkövetésben láttam a valós állapotot.
A postán lesz!
Köszi, hú nagyon szép a paletta, amit rendeltél.
Nem tudom mikor merek belenyulni! Te mit rendeltél? Szerintem egyszerre adtuk le a rendelést kb.
Csak a compact púdert, kipróbálni elég is. Mostanában egészen visszafogott vagyok rendelések terén.
Megvan.
Megtört a jég, regisztráltam a Yesstyle-ra. Az első rendeléshez ajánlottak kupont, ami 10% kedvezményt és ingyenes szállítást adott.
Volna.
A 10%-ot megkaptam, plusz felhasználtam Okosszépség kuponját (5%), de a szállítás 1989 forintba került. Kicsit csalódott vagyok.
Az áfát előre kifizettem, szóval valószínű, nem lesz gond. Ahogy néztem, hogy az EU-ban milyen áfa-kulcsok vannak, legörbült a szám. Nálunk a legmagasabb. Oké, sejtetettem, csak leírva igen rossz látvány volt.
Sziasztok, Fenty Beauty terméket honnan érdemes rendelni? Köszi szépen!
Szia! Nekem egyből a francia Sephora ugrott be, ők szállítanak hozzánk
Köszönöm!!!
Sziasztok Lányok!
Valakinek van-e tapasztalata ebayes rendelések kapcsolatban? Vámolás és ilyen dolgok érdekelnek.
Én egy másfél-két hete rendeltem, az áfát kapásból hozzászámolták a fizetésnél. Kíváncsi leszek, mi történik, ha megérkezik a csomag, kapok-e például infót arról, hogy online is befizethetem a postai kezelési költséget, mert ahogy hallom, sokan semmilyen értesítést nem kaptak arról, hogy hol fizethetik be…
Komolyan? Akkor nem is merek semmit venni. RoyalMail-ként küldenék ,de ezekszerint azt is megvámolják.