Nemveszeksemmit!
Milyen kuponkód?
Az oldalon ki is írja, LF15 azt hiszem, 15% kedvezményt jelent.
Köszi, most e-mailben jött vmi 20%-os kód.
Tényleg! Én is kaptam, jó, hogy mondtad.
Nekem a mostani rendelésemen 25% kedvezmény volt, alig várom, hogy megérkezzen.
Szerintem nekem egyáltalán nem kéne rendelgetnem sehonnan, csak hazai webshopból, ahol van személyes átvétel.
A Juvia’s paletta 5-én érkezett meg Magyarországra. Eddig ilyen tranzit, meg olyan tranzit változott naponta a kiírásban, majd ma reggel megjelent, hogy tegnap délelőtt 10.35-kor sikertelen kézbesítés.
Ebben az a szép, hogy a férjem itthonról dolgozik, és tegnap egész nap itthon volt.
Szintén Juvia’s rendelés: Nekem azt írták, hogy 8án hajnal 4 óra 9 perckor volt egy sikertelen kézbesítés hát, akkor tuti nem volt senki a munkahelyemen (direkt oda rendelek mindent, mert ott mindig van valaki). Aztán délután kivitte a posta.
És a sikertelen kézbesítés a DHL oldalon volt (nekem azon van)? Utána meg a posta vitte ki?
Jaj de szép lesz ez megint. Nálunk nem hoz ki semmit a postás, csak értesítőt dob.
Amúgy @Natulcien igazad van, szerintem is gázabb Budapesten a posta, mint vidéken. Ez elég sok összetevős dolog. Valószínűleg a legnagyobb problémát az okozza, hogy itt a postások sokkal leterheltebbek, ezért pl. nálunk semmilyen csomagot nem hoznak ki, csak értesítőt dobnak. Ezzel viszont a postán állandó a sorban állás, olykor 15-20 percre is. A nagyobb baj, hogy sajnos időnként lába kel a csomagnak.
Férjnek volt olyan, hogy a postás bedobta az értesítőt, másnap elment vele a postára, ott azt mondták, ez nem is náluk van, hanem a kerületi főpostán. Ott sem volt, utána néztek, hogy ott nem is lehet. Aznap találkozott a postással is, az is azt mondta, a helyi postán kell legyen. Másnap a helyi postán továbbra sem találták, és még bunkók is voltak. Beírt a panaszkönyvbe, amire 1 hónap múlva jött válasz a postától, hogy igen, eltűnt, bocs.
Ennyi.
Szóval nagy valószínűség szerint egyszerűen valaki a helyi postán lenyúlta.
Sajnálom… nem tudom, mit csesztek már el megint.
Szerinted lenne olyan hazai webshop, ami kielégítené a mi kíváncsiságunkat?
Sziasztok, én is megosztanék pár borzasztó postai tapasztalatot (szintén Budapest).
-
Edittől rendeltem egy UD Heat palettát, az ő oldalán rendben is ment minden, a bibi itthon kezdődött. Bedobták az értesítőt, másnap mentem érte, természetesen nincs meg a csomag…kérdem hogy lehet ez hisz az értesítő szerint aznap este letették a depóba, ott KELL lennie. Egy álló hétig jártam a nyakukra, már 2-3 dolgozó kereste a csomagom a raktárban, semmi. A 7. napon rákérdeztem: esetleg megnéznék a többi kezdőbetű polcain is? (P-vel kezdődik a nevem, P betűnél is nézték minden nap az egész hátsó raktár kutatás előtt). Na, valami agyas az R betűs polcra tette, a többi meg meg se nézte a polcokon…
-
Itt vettem egy lánytól parfümmintát, postan küldte Budáról Újpestre. Na, megyek be, megint nincs csomag. Megnézik a rendszerben, aszerint még a Budai depóban van. Írok a lanynak, ő is megnézi Budán, aszerint a rendszer szerint Újpesten van…kérdeztem mit lehet tenni, azt mondták bocsi ezek szerint elkeveredett.
2 hét múlva írt a lányzó hogy Ujpestről visszaküldték neki mondván “nem vettem át”.
Gyűlölöm a postát, csak foxposttal fogadok és küldök. Összesen 4 postai rendelésből 2 negatív tapasztalat kicsit sok
Ebben az a sírva nevetős dolog, hogy sokan nem mernek külföldről rendelni, mert mi van, ha baj van… és hol van baj, miután földrészeket utazik és országhatárokat lép át a kis doboz? Orszàgon belül…
Nem, ilyen sajna nem lenne.
Csak nem értem, hogy nálunk miért képtelenek normálisan működni? Legjobb a Cult Beauty és a Beauty Bay követéses szállítása, bár az utóbbihoz elég sokat kell rendelni (hogy ingyenes legyen). Az viszonylag gyors, és az Expressz one hozza ki, akik reggel értesítenek a szállításról e-mailben, és a futár is mindig felhív előtte, hogy hozhatja-e a csomagot?
Így is lehet…
Sajnálom, nekem is totál elegem van a postából. Képtelenek egyszerűen csak simán leszállítani egy küldeményt, mindig van “valami”.
Nekem nem túl stresszes az életmódom, de a postától egyszer a hajam is kihullik…
Ugyan nem beauty témában, de amazon.de-ről rendeltem a múltkor, azt ígérték, hogy január 29-re megérkezik. Nézegettem az oldalon a nyomkövetést, 28-án reggel azt írták, hogy aznap kézbesítik. Egész nap vártam, semmi. Este már azt írták amazonon, hogy a csomagom megsérült, nem kézbesíthető, ezért visszaküldik (!!!). Néztem nagyokat, hogy mi a fene, ez hogy lehetséges, miért nem szóltak, meg egyébként is. A posta oldalán azt írták, hogy sikertelen kézbesítés 19.37-kor, értesítőt hagytak. Nagy dühömben éjfélkor még leslattyogtam a postaládához, hátha van értesítő, de nem volt. Azonnal írtam az amazonnak, hogy most ez mi a fene, mi az igazság, hol a csomagom, meg fogom-e kapni egyáltalán. Reggel fél hatkor válaszoltak is, sűrű elnézések közepette tájékoztattak, hogy a csomagnak semmi baja, másnap újra megpróbálják kézbesíteni, ha nem sikerül, írjak nekik és megoldják. Ja, engesztelésképpen pedig visszautalták a postaköltséget. Reggel pedig érdekes módon a postaládában volt az értesítő, előző napi dátummal… De legalább meglett a csomag!
Én egy lime crime matt liquidet adtam fel, ajánlva. 2 hét alatt nem érkezett meg .Ekkor kértem a nyomkövetést online, erre 1 hét múlva bedobták hozzám a feladóhoz. Egy bunkó mázolt postai alkalmazottnál adtam fel, sztem elrakta magának és várta hogy lesz - e nyomkövetés mert el sem hagyta a termék ezt a postát ahol feladtam. !!!Sajnos már újra Németországban voltam ekkorra ,különben besétáltam volna oda és elbeszélgetek a főnökével . Természetesen krémmánián eladás volt ,szerencsére a vevő látta a véleményeket ezért hitt abban, hogy nem vágom át.Én nem is értem, hogyan gondolják ezt.
Magyar állami cég, kevés, alulfizetett alkalmazottal, magas fluktuációval… gondolom, már eléggé levitték az elvárásokat. Többször kérdezett már vissza postai alkalmazott, hogy az A5-ös boríték a kicsi vagy a nagy…
Én bàrmit veszek KM zsibin, mindent postàn maradóra kérek, mert a városkámban nincs semmilyen automata. 30 km-t kellene autóznom a legközelebbi Foxpost automatàhoz. Rengeteg terméket vettem és eddig szerencsére minden épségben megérkezett hozzàm a posta által. Szóval nekem nincs velük negatív tapasztalatom.
Na lányok-fiúk, nekem tényleg nem szabad külföldről rendelnem… mintha bottal vernének
Ma kaptam egy levelet a vámkezelőtől, hogy vámeljárás alá vonták a (postázással együtt) 22.43 USD értékű iHerbres csomagomat, ami állításuk szerint a Kínai Népköztársaságban(!) lett feladva. Ez így több sebből vérzik… a dokumentumok beküldésénél majd rákérdezek, hogy ez a Kína honnan jött, és nézzék/erősítsék már meg még egyszer, mert ez egy amerikai webshop, és a termék, amit rendeltem is amerikai, emellett a tracking szerint a feladás helye Chicago… nagyon remélem, hogy valami félreértés történt, mert az iHerbre amúgy is kezdek ferde szemmel nézni mostanában, nem hiányzik nekik még egy strigula a szememben…
Megírom majd mi lett…
Na, erre nagyon kíváncsi vagyok! Kitartás, remélem jól végződik a javadra!