Rendelés külföldről

Láttátok, hogy BeautyBay-en megdrágult a shipping? 9,95EUR most már… Kiábrándító :frowning:

2 Likes

Hát azótasem került meg a csomagom. :frowning:

Nagyon dühös vagyok a postára, június 13-a óta az országban van a Colourpop csomagom és azóta is se híre, se hamva. A nyomkövetésben sem mozdul azóta sem. Most írtam az ügyfélszolgálatuknak, kíváncsi vagyok, történik-e bármi.

Visszaírt az ügyfélszolgálat, szerencsémre e-mailben készségesen tájékoztattak, hogy június 15 óta csücsül a csomagom, amiről ők tájékoztattak engem (nem).
Gyorsan lerongyoltam a postára, elmondtam postás Gizikének a dolgot, odaadtam az emailt, megnézte, hát, a száma alapján nem itt van a csomag. Na itt instant agyvérzés, de aztán mondta, megnézi a nevemre. Várok, várok, megvan a csomag! No, de nem úgy van ám az, van ám a külföldi küldeményeknek füzet, és hát meg kell benne találni a június 15-ét. Keresi, keresi, megkérdezi Margit, Erzsikét, hát nincs sehol a füzet. Itt már a légkondi ellenére is izzadtam, hogy karnyújtásnyira a zsákmány és Gizike nem fogja odaadni. Majd Gizike fogta, az egyik füzet hátuljára beírta az adatokat és megkaphattam a csomagom.
Magyar Posta 2021

19 Likes

Ezen a füzetes megoldáson én is kiakadok.
Megértem a munkaerőhiányt, a bűnrossz technikai feltételeket, de akkor inkább nekik utaltatom át a járulékaimat, csak ne legyen már ilyen tortúra a csomagátvétel.
Vagy alakítsanak ki egy automata fiókrendszert (igen, imádom a Foxpostot).

4 Likes

Nem értem, miért nem teszik be az MPL automatába, aztán küldenének egy kódot, átvenném és kész.
A füzet helyett meg ha nagyon más nem, Excel tábla már létezik. :smiley:

2 Likes

Ahogy olvastam elképzeltem: :rofl:kockás füzet, kicsit már megsárgult lapokkal, radíros végű ceruzával írnak bele, ami néha beletörik a hegyezőbe :persevere:

2 Likes

A valóság nagyjából ez. Minden este bevezetik a beérkezett csomagokat. Ha szerencséd van, másnap az adja át a csomagot, aki beírta vagy érti a rendszert. Ha nem, akkor nehéz lesz…

Örülök, hogy végre megvan a csomagod. :hugs:

A posta egy szégyen. Nekem nyűg, ha bármit kell ott intéznem.
Én is a foxpostot szeretem, na meg a Pick Pack Pontot. Tulajdonképpen mindegy, csak ne a magyar posta legyen :laughing:

3 Likes

Na, pont így van Gyöngyösön a 2. postán, csak tollal írnak a kis kockás füzetbe és áthúzogatják, ha valamit elírnak​:joy::joy:

Az komoly!! Csak el ne vesszen a füzet, mit mondanak akkor az ügyfeleknek? :sweat_smile:

1 Likes

Azért nem kockás füzet volt már, egy fokkal normálisabb, de hát akkor is, borzalom. Viszont el tudom képzelni, hogy van, ahol még nyomatják a kockás füzetet. :smiley: A Magyar Posta megragadt valahol a 20. században.

2 Likes

Istenem :joy: A mai világban nem is értem, miért nem minimum egy Excelben vezetik, azért nem egy atomfizika. :smiley:

3 Likes

Háát, azért van, akinek magas lenne ez a léc!

2 Likes

Mondjuk a fenti kijelentésemmel nem a képletek és kimutatások vagy bonyolultabb dolgok használatára céloztam, csak simán pár sor bepötyögésére :slight_smile: Ami sokkal átláthatóbb lenne nekik is.

1 Likes

Ahhoz kellene minden ablakhoz egy számítógép.

3 Likes

Igen, tudom, de valahogy ez olyan alap lenne már, nem? Főleg azt elnézve, hogy milyenek a szállítási árak. De kétlem, hogy ilyesmire sor kerülne a következő években, bár a remény hal meg utoljára.

Hát, alap lenne, de nem az.
Egyébként elnézve a postai dolgozókat - tisztelet a kivételnek, mert vannak - sokuknak elég nagy kihívást jelentene a számítógép használat…

4 Likes

Itt az a durva, hogy van számítógép, mert vonalkódolvasóval le is csippantotta a csomagot, de hogy mi a jót istennek vezetnek mellette füzetben bármit is, nem értem. :smiley:

3 Likes

Csakis a manuális dolgokban hisznek! :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Likes