Láttátok, hogy BeautyBay-en megdrágult a shipping? 9,95EUR most már… Kiábrándító
Hát azótasem került meg a csomagom.
Nagyon dühös vagyok a postára, június 13-a óta az országban van a Colourpop csomagom és azóta is se híre, se hamva. A nyomkövetésben sem mozdul azóta sem. Most írtam az ügyfélszolgálatuknak, kíváncsi vagyok, történik-e bármi.
Visszaírt az ügyfélszolgálat, szerencsémre e-mailben készségesen tájékoztattak, hogy június 15 óta csücsül a csomagom, amiről ők tájékoztattak engem (nem).
Gyorsan lerongyoltam a postára, elmondtam postás Gizikének a dolgot, odaadtam az emailt, megnézte, hát, a száma alapján nem itt van a csomag. Na itt instant agyvérzés, de aztán mondta, megnézi a nevemre. Várok, várok, megvan a csomag! No, de nem úgy van ám az, van ám a külföldi küldeményeknek füzet, és hát meg kell benne találni a június 15-ét. Keresi, keresi, megkérdezi Margit, Erzsikét, hát nincs sehol a füzet. Itt már a légkondi ellenére is izzadtam, hogy karnyújtásnyira a zsákmány és Gizike nem fogja odaadni. Majd Gizike fogta, az egyik füzet hátuljára beírta az adatokat és megkaphattam a csomagom.
Magyar Posta 2021
Ezen a füzetes megoldáson én is kiakadok.
Megértem a munkaerőhiányt, a bűnrossz technikai feltételeket, de akkor inkább nekik utaltatom át a járulékaimat, csak ne legyen már ilyen tortúra a csomagátvétel.
Vagy alakítsanak ki egy automata fiókrendszert (igen, imádom a Foxpostot).
Nem értem, miért nem teszik be az MPL automatába, aztán küldenének egy kódot, átvenném és kész.
A füzet helyett meg ha nagyon más nem, Excel tábla már létezik.
Ahogy olvastam elképzeltem: kockás füzet, kicsit már megsárgult lapokkal, radíros végű ceruzával írnak bele, ami néha beletörik a hegyezőbe
A valóság nagyjából ez. Minden este bevezetik a beérkezett csomagokat. Ha szerencséd van, másnap az adja át a csomagot, aki beírta vagy érti a rendszert. Ha nem, akkor nehéz lesz…
Örülök, hogy végre megvan a csomagod.
A posta egy szégyen. Nekem nyűg, ha bármit kell ott intéznem.
Én is a foxpostot szeretem, na meg a Pick Pack Pontot. Tulajdonképpen mindegy, csak ne a magyar posta legyen
Na, pont így van Gyöngyösön a 2. postán, csak tollal írnak a kis kockás füzetbe és áthúzogatják, ha valamit elírnak:joy:
Az komoly!! Csak el ne vesszen a füzet, mit mondanak akkor az ügyfeleknek?
Azért nem kockás füzet volt már, egy fokkal normálisabb, de hát akkor is, borzalom. Viszont el tudom képzelni, hogy van, ahol még nyomatják a kockás füzetet. A Magyar Posta megragadt valahol a 20. században.
Istenem A mai világban nem is értem, miért nem minimum egy Excelben vezetik, azért nem egy atomfizika.
Háát, azért van, akinek magas lenne ez a léc!
Mondjuk a fenti kijelentésemmel nem a képletek és kimutatások vagy bonyolultabb dolgok használatára céloztam, csak simán pár sor bepötyögésére Ami sokkal átláthatóbb lenne nekik is.
Ahhoz kellene minden ablakhoz egy számítógép.
Igen, tudom, de valahogy ez olyan alap lenne már, nem? Főleg azt elnézve, hogy milyenek a szállítási árak. De kétlem, hogy ilyesmire sor kerülne a következő években, bár a remény hal meg utoljára.
Hát, alap lenne, de nem az.
Egyébként elnézve a postai dolgozókat - tisztelet a kivételnek, mert vannak - sokuknak elég nagy kihívást jelentene a számítógép használat…
Itt az a durva, hogy van számítógép, mert vonalkódolvasóval le is csippantotta a csomagot, de hogy mi a jót istennek vezetnek mellette füzetben bármit is, nem értem.
Csakis a manuális dolgokban hisznek!