Rendelés külföldről

Sziasztok, majusi vámhatárt tudjuk esetleg? Köszi szépen előre is! :slightly_smiling_face:

Nekem is lenne egy kérdésem, Colourpop, most rendeltem először, a DHL nyomkövetés azt mutatja, tegnap 8,42- DELIEVERED. Nekem nem hozott a DHL semmit.
Most vagy rossz helyre vitte vagy ahogy olvasom előző kommenteket, lehet majd posta hozza ???

Posta fogja hozni. Oldalt a DHL nyomkövetésnél van egy tracking number, ami L-lel kezdődik, ha azt beírod a posta nyomkövető rendszerébe, látni fogod, hogy mi van. Valószínűleg ez azt jelenti, hogy a helyi postán átvehető.

2 Likes

Nekem is delivered volt a státusz a DHL oldalán, a postáén meg még csak a központba érkezett meg. :smiley:

1 Likes

44 dollár körül lesz.

2 Likes

Köszönöm szépen!!! :kissing_heart:

Köszönöm

1 Likes

Sziasztok lányok!

A Cultbeauty-n néha szokott lenni akció,esetleg valami kupon?

1 Likes

Első rendeléskor a YOU15 kóddal kapsz 15 százalék kedvezményt, ha 20 font fölött vásárolsz talán. Azon kívül általában bizonyos összeg felett szokott lenni.

Nem nagyon. A 15%-on kívül néha van 100 :pound: felett 20% vagy ilyesmi.
Lookfantastic-on jobban lehet a kódokat használni, általában a 20% működik.

Szokott lenni 15%-os kupon általában a hónap közepén/végén. Ha látok valamit, beteszem ide.

1 Likes

Köszönöm!

Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni.Meg akarják vámolni a 27 dollár értékű Colourpop rendelésemet.Ez,ha jól gondolom,simán vámhatár alatt van,viszont az eljárás nem teljesen tiszta.Vissza olvastam itt a fórumon és ha jól értem,vissza kell küldenem ezt az “egyszeri import vámkezelési megbízás”-t,illetve a rendelés visszaigazolást,amin rajta van a rendelés végösszege.A kérdésem lényege:elküldjem-e nekik,vagy kell-e hivatkoznom a törvényre,vagy talán nem akarnak teljesen hülyének nézni és automatikusan elengedik a vámot?

Küld nekik vissza, én is visszaküldtem e-mailben, és utána vámolás nélkül megkaptam a csomagom.

2 Likes

Addig nem fogják kivinni, ha minden igaz, amíg nem küldöd be a papírokat, de utána fizetés nélkül tovább fogják engedni. :slight_smile:

1 Likes

Köszönöm szépen!Elküldtem :slight_smile:

jujjj nekem is ez lesz 21 dollárral, köszi hogy írtad! :slight_smile:

1 Likes

És akkor reménykedjünk benne,hogy most már akkor fel is gyorsul a folyamat,mert az enyém már 1 hete ott csücsül náluk… :frowning:

Megnéztem én is, hogy áll a CP-m. Szerintem nemsoká levelet kapok:
A címzett értesítése a vámkezelési folyamat megkezdéséről

2021.05.06. | 13:32

Postai vámeljárás

:roll_eyes:

Akkor nekem nagy szerencsém volt, mert most kivételesen velem, illetve a csomagommal nem szórakoztak. Ma voltam a postán átvenni, 29 dollár volt a rendelésem.
Pedig az elmúlt 2 évben 5-ből 3 csomagomat megfogták. Már azt mondtam a postásnak, hogy szerintem valaki elátkozott, mert nem létezik, hogy ennyire rám vannak állva😂

1 Likes