Valamint azért is jobb a Paypal mert ha sérült a termék akkor a visszaszállítást is intezheted velük. Ha meg nem kapod meg akkor a pénzed után sem kell futnod,visszatérítenek.
Köszi
Köszi. Ez érdekes hozzáállás miért ez a megkülönböztetés a bankártya és a paypal között… Ez gondolom akkor minden cégre igaz, ahol paypallal fizetünk? Meg van valami az árfolyammal, állítólag ne a paypal árfolyamát használjuk fizetéskor.
Köszi
Soha ne azt használd mindig a bankodét!
Sőt, ha megreklamálsz valamit, de az adott cég nem foglalkozik vele, akkor a fizetéstől számított 6 hónapon belül a Paypalnál is megrekramálhatod, és ők tuti kivizsgálják.
Én tavaly a Glambotról nem kaptam meg egy ecsetet, és nekik hiába reklamáltam, de később a Paypal visszatérítette az árát.
Köszi, a paypal ezek szerint tényleg jobb.
A Lookfantastic-on is lesz Hourglass hamarosan.
Én nagyon örülök neki, eddig a Cultbeautyról rendeltem, de minden mást LF-ről, ami engem érdekel, az nekik van, most már Hourglass is.
Hmm, nézegettem a Kaleidost, hogy szeretnék rendelni még időben, hogy nehogy megvámoljanak, de nézzétek mit találtam az oldalukon!
“Note: If you are charged customs duties in the country you ordered from when you receive your package, please send us the record of your customs payment and we will refund it right away!” HURRÁ!
Jaj, de kedvesek! Nekem eddig egy belga postafiók szerepelt feladási helyként, sehol nem volt a csomagon feltüntetve, hogy Kínából küldték.
A csomagolásuk pedig lenyűgöző, szabályosan közelharcot kell vívni a kincset rejtő védőburokkal, de imádom, mert ők tényleg maximálisan megtesznek mindent, hogy épségben érkezzen meg a csomag.
Annyira örülök! A Sci-fi greent szeretném majd megrendelni (többek között), de már tavaly óta out of stock, úgyhogy ez örvendetes, hogyha meg tudom majd venni, akkor sem kell majd a plusz költségért aggódnom.
A Sci-fi greenre nekem is fáj a fogam (habár egy impresszionista festményt is tudnék prezentálni a zöld gyűjteményemmel).
Hmm, de jó, ezt nem is láttam, pedig volt múlt héten egy komoly összegű rendelésem. Bár előzőleg nekem is Belgium volt a feladási hely. De így akkor megnyugodhatok teljesen.
Most kaptam sms-t, hogy az április 8-ai Pat Mcgrath rendelésem a postán átvehető. Egész gyorsak voltak.
Egy kis csomagot rendeltem, benne mini rúzs Femmebot árnyalatban, egy ajakápoló és egy szájceruza.
Sziasztok.
Rendelt valaki mostanában a feelunique oldalról?
Érdekelne, hogy ott is megoldották e az EUs raktárt.
Azt írják a FAQ oldalukon, hogy nem lesznek plusz költségek.
A 2. osztrák ColourPop rendelésem már a városban van, az 1. és a 3. még Amerikában (azok haza mennek).
Az enyém éppen ma érkezett meg Frankfurtba, remélem, hogy már nem kell sokat várni
Beütöttem a keresőbe ezt dobta ki. Úgy látom akkor van eus oldaluk mert az árak euróban vannak megadva.
A DHL hozta a 2. osztrák ColourPop rendelést, már csak az 1. és a 3. is érjen haza.