Rendelés külföldről

És vajon mi a helyzet pl. a koreai webshopokkal? Lehet, hogy azok is átállnak előre fizetősre majd? Mert nem hiszem, hogy sokáig mehet majd a ‘5 pc mask 12$’ átverés vagy hogy minden eu-s rendelés után adja a yesstyle kreditben a költségeket.

Szerintem vagy tojnak az egészre, és egyszerűen feltüntetik a valós árat, a vevő pedig oldja meg, ahogy akarja, vagy mint néhány kínai webshop, európai raktárat tart fenn, és onnan küldik. Ez attól függ, mekkora maga a webshop, mennyi ügyféllel Európából. Vagyis megéri-e nekik?

Néhány napja panaszkodtam, hogy a PayPal számlámra utalt pénz nem érkezett meg oda. Nyolc nap után visszajött az összeg a bankszámlámra, minden magyarázat nélkül. :unamused:

1 Likes

Ó :confused: Nem lehet, hogy valami nem stimmelt az utalásnál? Paypalon még az is számít, milyen névről akarsz utalni.

Fogalmam sincs, ezerszer megnéztem, hogy jó - e minden. Valami indoklás nem ártott volna.

Tudnátok segíteni, ha ezt írja most státuszként a nyomonkövetés, akkor meg fogják vámolni a csomagomat? (vámhatár alatti összegben rendeltem)
vám

Sajnos ez már tuti vámeljárás lesz. Viszont ha vámhatár alatt rendeltél, akkor ne aggódj, mert csak végig kell csinálni a procedúrát, de a végén nem kell fizetni. :slight_smile:

1 Likes

Rendben, köszönöm. :slight_smile:

1 Likes

Sziasztok
Sajnos a Lookfantasticról törötten érkezett egy paletta színe.
Esetleg járt már így valaki?
Érdekelne, hogy mi náluk a kompenzáció.
Felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, de gondolom lesz pár nap mire válaszolnak.

1 Likes

Pont most bontottam egy LF csomagot, normálisan be van csomagolva, rendesen kitömve, nem is értem, hogy törhet el benne valami. Szegény csomagok min mehetnek keresztül. :roll_eyes:

1 Likes

Na igen… :frowning:
Ráadásul a DPD hozta nem is a posta.
Remélem nem egy 20%os kupon lesz a kárpótlás, mert az mindig van az oldalon.
A gyönyörű Carli Bybel paletta bánta.

2 Likes

Mivel fizettél? Esetleg ha Paypal-lel akkor érdemes a cserét kérned mert visszaszállítják neked. Az oldalukon van ilyen menüpont.

Az én csomagom pl. nem volt kitömve, 3 törékeny dolog volt benne egymáson, a tetejére ráterítettek egy réteg bubis fóliát, gyakorlatilag mozgott minden a dobozban, mivel a doboz 1/3-a üres volt. Gondolom attól is függ ki csomagolja.

A Douglas ugyanúgy nem bubizik, náluk 2 papír között hányódik minden, akkor is ha a doboz nagy része üres, csak egy púder van benne. A legkisebb dobozuk is nagy a kisebb kozmetikumokhoz képest.

Ha labdának nézi a futár vagy csak véletlen leesik, lőttek a tartalomnak.

1 Likes

Bankkártyával fizettem, amit így utólag nem is értek, hogy miért tettem.
Sajnos ez az opció kilőve, de köszi a tippet.

Pacsi, nekem is tegnap jött az SMS, hogy küldjem be a papírokat. Vámhatár alatti rendelés, persze. :smiley:

1 Likes

Én az a vicc, hogy nem kaptam még semmilyen értesítést, csak a nyomkövetésben látom…

Mert majd a postás viszi egy hét múlva… :grinning:

Nekem volt olyan, hogy előbb nálam volt a csomag, mint ahogy a vámkezelési értesítés megérkezett.

1 Likes

Ezen már meg sem lepődöm a posta esetén. :smiley: Kíváncsi leszek, nem bánnám, ha nekem is inkább a csomag jönne. :smiley:

Érdemes előre beküldeni így a papírt, mert ha megvárod míg megjön, akkor még hetek, mire a kezedben lesz a csomag :frowning:

Rendben, köszi, utánanézek, mit kell küldeni és megcsinálom.