És vajon mi a helyzet pl. a koreai webshopokkal? Lehet, hogy azok is átállnak előre fizetősre majd? Mert nem hiszem, hogy sokáig mehet majd a ‘5 pc mask 12$’ átverés vagy hogy minden eu-s rendelés után adja a yesstyle kreditben a költségeket.
Szerintem vagy tojnak az egészre, és egyszerűen feltüntetik a valós árat, a vevő pedig oldja meg, ahogy akarja, vagy mint néhány kínai webshop, európai raktárat tart fenn, és onnan küldik. Ez attól függ, mekkora maga a webshop, mennyi ügyféllel Európából. Vagyis megéri-e nekik?
Néhány napja panaszkodtam, hogy a PayPal számlámra utalt pénz nem érkezett meg oda. Nyolc nap után visszajött az összeg a bankszámlámra, minden magyarázat nélkül.
Ó Nem lehet, hogy valami nem stimmelt az utalásnál? Paypalon még az is számít, milyen névről akarsz utalni.
Fogalmam sincs, ezerszer megnéztem, hogy jó - e minden. Valami indoklás nem ártott volna.
Tudnátok segíteni, ha ezt írja most státuszként a nyomonkövetés, akkor meg fogják vámolni a csomagomat? (vámhatár alatti összegben rendeltem)
Sajnos ez már tuti vámeljárás lesz. Viszont ha vámhatár alatt rendeltél, akkor ne aggódj, mert csak végig kell csinálni a procedúrát, de a végén nem kell fizetni.
Rendben, köszönöm.
Sziasztok
Sajnos a Lookfantasticról törötten érkezett egy paletta színe.
Esetleg járt már így valaki?
Érdekelne, hogy mi náluk a kompenzáció.
Felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, de gondolom lesz pár nap mire válaszolnak.
Pont most bontottam egy LF csomagot, normálisan be van csomagolva, rendesen kitömve, nem is értem, hogy törhet el benne valami. Szegény csomagok min mehetnek keresztül.
Na igen…
Ráadásul a DPD hozta nem is a posta.
Remélem nem egy 20%os kupon lesz a kárpótlás, mert az mindig van az oldalon.
A gyönyörű Carli Bybel paletta bánta.
Mivel fizettél? Esetleg ha Paypal-lel akkor érdemes a cserét kérned mert visszaszállítják neked. Az oldalukon van ilyen menüpont.
Az én csomagom pl. nem volt kitömve, 3 törékeny dolog volt benne egymáson, a tetejére ráterítettek egy réteg bubis fóliát, gyakorlatilag mozgott minden a dobozban, mivel a doboz 1/3-a üres volt. Gondolom attól is függ ki csomagolja.
A Douglas ugyanúgy nem bubizik, náluk 2 papír között hányódik minden, akkor is ha a doboz nagy része üres, csak egy púder van benne. A legkisebb dobozuk is nagy a kisebb kozmetikumokhoz képest.
Ha labdának nézi a futár vagy csak véletlen leesik, lőttek a tartalomnak.
Bankkártyával fizettem, amit így utólag nem is értek, hogy miért tettem.
Sajnos ez az opció kilőve, de köszi a tippet.
Pacsi, nekem is tegnap jött az SMS, hogy küldjem be a papírokat. Vámhatár alatti rendelés, persze.
Én az a vicc, hogy nem kaptam még semmilyen értesítést, csak a nyomkövetésben látom…
Mert majd a postás viszi egy hét múlva…
Nekem volt olyan, hogy előbb nálam volt a csomag, mint ahogy a vámkezelési értesítés megérkezett.
Ezen már meg sem lepődöm a posta esetén. Kíváncsi leszek, nem bánnám, ha nekem is inkább a csomag jönne.
Érdemes előre beküldeni így a papírt, mert ha megvárod míg megjön, akkor még hetek, mire a kezedben lesz a csomag
Rendben, köszi, utánanézek, mit kell küldeni és megcsinálom.