Rendelés külföldről

Nem túl biztató :confused: Na majd figyelem az unboxing topicot, szurkolok, hogy minden rendben érkezzen hozzád. :slight_smile:

1 Likes

Én kb. két-háromszor rendeltem, nagyon lassan ért ide, sokat vártam, de legalább épségben érkezett.
Mintha páran említették volna, hogy lazán csomagolnak, kis papírcsomagolás, de nekem meg rengeteg műanyagban érkeztek a Jeffree palettáim, rendesen be volt csomagolva mind.

1 Likes

Köszi szépen a választ! Akkor remélhetőleg nem egy teljesen általános dolog, hogy nem csomagolják be a rendeléseket.

Sziasztok! Meg vagyok ijedve. Nyitottam PayPal számlát, vasárnap utaltam rá pénzt, nem is keveset, és még mindig nem jelent meg az összeg. Ez normális?

Hú, én nem tudom.
Még soha nem tettem rá pénzt, csak a kártyám áll mögötte.

Ez volt a baj, hogy nem tudtam, hogy nem muszáj rátenni pénzt, és amikor rendeltem, a kártyámról vette le. Az utalás meg sehol. Qutya drága rendelés ez így eddig…

Nézd csak, ezt találtam (bár nem tudom, hogy mikori cikk), eszerint 3-4 nap is lehet az átfutási idő, mire látható lesz a pénz a számládon:
Screenshot_2021-03-30-10-08-33-521_com.android.chrome

Nagyon köszi. Most nekem csak 1-2 napot írt, és egy azonosító kódot kellett a közleménybe írni. De lehet, hogy tényleg csak később jön át. Próbálok még egy-két napig nem izgulni. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Simán eltelhet 4-5 nap, mire megérkezik :slight_smile:

1 Likes

Ne izgulj, èn màr kb. 10 ève paypalozom eddig nem volt semmi problèma. A paypalról bankszàmlàra hamarabb megy az utalàs az tènyleg 1 nap , de szàmlàròl pp- re tarthat hosszabb ideig 3-4 nap

1 Likes

A legjobb a PayPal. Kell neki idő mire könyvelik. Ne izgulj.

1 Likes

Hálás köszi mindnyájatoknak. Majd beszámolok, mikor érkezett meg. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Sziasztok csajok- @blumarine, @Vicus, @Ralynna, ès @Anilorak. Megèrkeztem Bp- re , ez a jò hìr; a rossz az , hogy a kèrt ès előre becsomagolt rendelèsekkel tele kartont Nèmetoban felejtettem . :flushed::pleading_face:Rettenetesen sajnàlom, esetleg ha vissza utaztam feladom csomagkènt. Nem szeretnèm hogy vàrjatok mèg több hònapot ràjuk :see_no_evil:. Egyedül @anon27689852 guerlain ecsetèt ès @ Amadea palettàit hoztam mert nekik nem volt becsomagolva , ès talàn @zalla kèrt abh subculturet - az is ott pihen a többi smink között amiket mèg hoztam eladni. A fejem szita lett sajnos , remèlem a postàzàs majd megfelel; termèszetesen csak a belföldi postaköltsèg jön mèg hozzà.

5 Likes

Köszönöm, majd írd meg messengeren a részleteket! Ölellek! :kissing_heart:

1 Likes

Köszönöm előre, de Isten ments, hogy téged terheljen bármiféle plusz költség, szóval nekem majd a teljes szállítást add hozzá. Nekem mindenhogyan szuper, hiszen ez a termék itthon nem is kapható, amit vettél nekem🙂

Jaj ne hülyèskedj! Dehogy fizeted!

Tök jó cikk arról, hogy mi fog pontosan történni júliustól az EU-n kívüli rendelésekkel.

5 Likes

Ez angol webshopokra is vonatkozik majd?

Szerintem ez azokra vonatkozik, amik EU-n kívüliek és nem fizetik ki előre helyettünk az áfát, vámot. Tehát szerintem Cultbeautyra, BeautyBay-re, stb. nem fog vonatkozni.

1 Likes

Hálistennek🙏

1 Likes