Rendelés külföldről

Számla nem kell, elég ha a visszaigazolásból kimented egy képre a lényeget és azt elküldöd nekik. :slight_smile: Él még a vámhatár, ha jól emlékszem 44,8 USD ebben a hónapban, úgyhogy nyugodtan hivatkozz rá.

Juhujjj ezer köszi, ezekben reménykedtem😉
Ma megy is az email a postànak.

1 Likes

Ha Paypallal fizettél, én még el szoktam küldeni azt az e-mailt is, amit ők küldenek a fizetésről, hogy az is alátámassza az összeget.

Bankkártyával fizettem…ezek alapján írtam meg a mailt ( a fenti segédlettel) :slight_smile: remélem jü lesz nekik.
Anynira jó ez a csoport. Köszi lányok!
Lehet kéne a THE CHILD nekem is :smiley: áááááááááááá :smiley:

Legyen paypalod. Szerintem nagyon klassz találmány. Csak arra kell figyelni, hogy ne az ők árfolyamukat válaszd fizetéskor.

van, csak már leszoktam róla…:slight_smile: nemtom miért…nem nagyon használtam évek óta, volt pár év amikor csak azzal fizettem…

1 Likes

Lanyok, en nezegetem visszafele, de nem talalom, csak a kerdest, ami engem is foglalkoztat, a Deciemtol valo rendelesnel varhato vam?

Nem :slight_smile:

1 Likes

Juheeee! Koszi!!!

1 Likes

'Sziasztok, az idén már rendeltem UK-ből többször, eddig nem volt gond a vámmal, s a posta hozta a CULT és a SPACE NK rendelésem is.
Ma viszont kaptam egy e-mailt a DHL-től, hogy vámköteles árum fog érkezni, s töltsem ki a vámkezelési megbízást…
A csomag 1 csere terméket tartalmaz, mert rossz színt küldtek, tehát ez egy 34 GBP-s termék.
Érdekes, amikor meg 100 GBP felett fizettem, akkor automatikusan kihozták.
Járt már így valaki ?

Hivatalosan elvileg minden csomag után kellene fizetni, de a legtöbb webshop megoldotta (pl. azzal, hogy EU raktárból küldik a terméket - ezt kínai webshopok is csinálják, pl. a Banggood).
Viszont akik nem, ott sajnos fizetni kell.

Eddig 3 rendelésem volt, egy után sem kellett, ugyanaz a webshop, ezért furcsállom.

Lehet, hogy a csere ügyintézés az nem külső EU-s raktárból van.

De az is előfordulhat, hogy a DHL csak rutinból küldte a megbízást, amikor meg ideér, rájönnek, hogy nem kell érte fizetni.

Egyébként a csere amúgy is vámmentes kellene legyen, bár emlékeim szerint akkor már az eredeti terméket is úgy kell kifelé vámkezelni.

sziasztok! volt már valakinek dolga a francia sephora ügyfélszolgálatával? milyen gyorsan reagálnak? ezt töltöttem ki https://www.sephora.fr/contactez-nous, mivel az egyik termék, amit rendeltem ki volt nyitva :ok_woman:

Néha a vámosok is belenéznek a doboz tartalmába. Felbontották a csomagodat?

nem, olyasmi inkább mintha rosszul zárták volna le a tégelyt, látszott is a dobozon egy elszíneződés, ahol megfogta.
IMG_5707 (1)
IMG_5706 (1)

Hú, akkor tényleg kérj kártérítést.

Pár napja írtam nekik, csak ilyenkor tűkön ülve várom a választ. :smiley:

1 Likes

Szülinapomra szeretnék rendelni magamnak pár dolgot Beautybay-ről, köztük egy palettál. Nagyon rég nem rendeltem már tőlük, mik a tapasztalatok mostanában? A trackinges szállítás megbízható, gyors?
Illetve rémlik, hogy olvastam valami negatív dolgokat a csomagolásukkal kapcsolatban, és az utóbbi sérült csomagjaim miatt kicsit félek a dologtól. :smiley:

Én nemrég rendeltem tőlük, egészen pontosan 12-én, aznap elvileg fel is adták. Hát nem olyan gyors, mint amit írnak. Össze-vissza csalinkázik a csomag, volt Belgiumban, Csehországban, remélem most már lassan ideér hozzám… Úgy tűnik a dpd fogja hozni.
A csomagolás miatt én is rettegek, rendeltem két palettát is, majd kiderül…