Számla nem kell, elég ha a visszaigazolásból kimented egy képre a lényeget és azt elküldöd nekik. Él még a vámhatár, ha jól emlékszem 44,8 USD ebben a hónapban, úgyhogy nyugodtan hivatkozz rá.
Juhujjj ezer köszi, ezekben reménykedtem😉
Ma megy is az email a postànak.
Ha Paypallal fizettél, én még el szoktam küldeni azt az e-mailt is, amit ők küldenek a fizetésről, hogy az is alátámassza az összeget.
Bankkártyával fizettem…ezek alapján írtam meg a mailt ( a fenti segédlettel) remélem jü lesz nekik.
Anynira jó ez a csoport. Köszi lányok!
Lehet kéne a THE CHILD nekem is áááááááááááá
Legyen paypalod. Szerintem nagyon klassz találmány. Csak arra kell figyelni, hogy ne az ők árfolyamukat válaszd fizetéskor.
van, csak már leszoktam róla… nemtom miért…nem nagyon használtam évek óta, volt pár év amikor csak azzal fizettem…
Lanyok, en nezegetem visszafele, de nem talalom, csak a kerdest, ami engem is foglalkoztat, a Deciemtol valo rendelesnel varhato vam?
Nem
Juheeee! Koszi!!!
'Sziasztok, az idén már rendeltem UK-ből többször, eddig nem volt gond a vámmal, s a posta hozta a CULT és a SPACE NK rendelésem is.
Ma viszont kaptam egy e-mailt a DHL-től, hogy vámköteles árum fog érkezni, s töltsem ki a vámkezelési megbízást…
A csomag 1 csere terméket tartalmaz, mert rossz színt küldtek, tehát ez egy 34 GBP-s termék.
Érdekes, amikor meg 100 GBP felett fizettem, akkor automatikusan kihozták.
Járt már így valaki ?
Hivatalosan elvileg minden csomag után kellene fizetni, de a legtöbb webshop megoldotta (pl. azzal, hogy EU raktárból küldik a terméket - ezt kínai webshopok is csinálják, pl. a Banggood).
Viszont akik nem, ott sajnos fizetni kell.
Eddig 3 rendelésem volt, egy után sem kellett, ugyanaz a webshop, ezért furcsállom.
Lehet, hogy a csere ügyintézés az nem külső EU-s raktárból van.
De az is előfordulhat, hogy a DHL csak rutinból küldte a megbízást, amikor meg ideér, rájönnek, hogy nem kell érte fizetni.
Egyébként a csere amúgy is vámmentes kellene legyen, bár emlékeim szerint akkor már az eredeti terméket is úgy kell kifelé vámkezelni.
sziasztok! volt már valakinek dolga a francia sephora ügyfélszolgálatával? milyen gyorsan reagálnak? ezt töltöttem ki https://www.sephora.fr/contactez-nous, mivel az egyik termék, amit rendeltem ki volt nyitva
Néha a vámosok is belenéznek a doboz tartalmába. Felbontották a csomagodat?
nem, olyasmi inkább mintha rosszul zárták volna le a tégelyt, látszott is a dobozon egy elszíneződés, ahol megfogta.
Hú, akkor tényleg kérj kártérítést.
Pár napja írtam nekik, csak ilyenkor tűkön ülve várom a választ.
Szülinapomra szeretnék rendelni magamnak pár dolgot Beautybay-ről, köztük egy palettál. Nagyon rég nem rendeltem már tőlük, mik a tapasztalatok mostanában? A trackinges szállítás megbízható, gyors?
Illetve rémlik, hogy olvastam valami negatív dolgokat a csomagolásukkal kapcsolatban, és az utóbbi sérült csomagjaim miatt kicsit félek a dologtól.
Én nemrég rendeltem tőlük, egészen pontosan 12-én, aznap elvileg fel is adták. Hát nem olyan gyors, mint amit írnak. Össze-vissza csalinkázik a csomag, volt Belgiumban, Csehországban, remélem most már lassan ideér hozzám… Úgy tűnik a dpd fogja hozni.
A csomagolás miatt én is rettegek, rendeltem két palettát is, majd kiderül…