Én két csomagot várok, az egyiket egy hónapja rendeltem, a másikat két hete.
A Cultbeauty csomagom a nyomkövetés szerint elosztás alatt van és valószínűleg holnap kézbesíti a posta. Miután a hollandok továbbküldték semmi infó nem volt róla napokig.
Nekem is ez van. Kíváncsi leszek, hogy megkapom-e valóban…
Most nézem a leveleimet, elvileg délután a DPD kézbesítette az amazonos fényvédőt, holnap megkérdezem tényleg átvették-e helyettem (már kezdek izzadni). Azt hittem az amazonnak külön kézbesítője van, szoktak is futárt keresni és nincs olyan messze a telephelyük. Az USA volt a kiindulási pont, miért a DPD-nél kötött ki, miééért?
Nekem pont tegnap érkezett meg egy februárban leadott Amazonos rendelésem és az Express One szállította ki. Azt hittem egységes a kiszállítási módjuk. Nagyon remélem, hogy most nem lesz gondod velük.
Szerintem meg, már rakják fel a palettát teljes áron eladásra.
Csak nem…
Bár nekem tuti nem hozzák ki, mert a követésben meg sem mozdult.
Az enyém reggel elindult hozzám…
2 is megjelent, pont ma. Biztos véletlen.
nem néztem.
Melyikről van szò? Az a kìvàncsi termèszetem
És mégis megkaptam.
@Isabelle erről, itt vannak az eladók is. Valószínűleg a Cult Beautys dobozból vannak. Legalábbis az egyik biztosan, mert nála egyéb termékeket is látok belőle.
https://kremmania.hu/kremek/charlotte-tilbury-darling-palette
Kokapu hamarabb válaszolt, de a Cultbeauty box palettája érkezett meg szélsebesen a piactérre.
Egyébként a fekete doboz, amiben van, az nagyon tetszik, biztosan megtartom.
Én is megrendeltem a Darlingot @Anheszenamon instagram posztjának hatására.
Nagyon az én színeim.
Nekem is megjött. Nem estem hasra tőle. Mármint a Darlingtól.
Lehet,hogy én is eladom.
Ki is próbáltad? Ennyire rossz vagy a színek nem jöttek be?
A színek annyira nem tetszenek…Vagyis vannak ilyen színeim.
Remélem tetszeni fog neked is.
Sziasztok,
először rendeltem USAból, Colourpop [41,99USD] értékben. Egy éve olvasom a fórumot, azt hittem fel vagyok készülve.
DHL-el jött Mo-ig, vámon van, ahonnan 2 napja jött egy levél, ki kell tölteni egy nyomtatványt, ez eddig oké. De a CP-os számla, amit kérnek tőlem nincs se a mailboxomban, se nem tudom belépve letölteni a CP oldaláról, a FAQban sincs erről semmi.
Segítsetek, honnan tudom megszerezni?
Valamint él még idén is a vámkentesség kb ekkora összeg alatt (tudom mozog az árfolyam) vagy arra már ne hivatkozzak a levelemben? De számla gondolom ez esetben is kellene…
kőszi előre is😊