Hát, ezek a díjak elég magasak voltak. De: egyszer élünk!
Hát igen, nem véletlenül nem rendelek tőlük. De ha olyan termékről van szó, amit csak innen tudok beszerezni vagy valami extra akkor évente 1-szer nem bánom.
Innen rendeltem már 5 Euró a szállítás Magyarországra. Érdemes körülnézni.
Jujjj, köszi, elmentettem.
A vanitycosmetics-ről rendelt már valaki?
Ez a paletta mindjárt úton lesz felém.
Majd írd meg légyszi mennyi idő alatt ért ide. Lassan aktuális rendelnem tőlük.
Okes Régen tök jó free shipping akciójuk volt. Ez már ezer éve nincs
Ó igen! A Colourpop régi jó kis free shipping akciói!
Én is akkor rendeltem. Tavaly nem is volt freeshipping.
Te jó ég, ez gyönyörű!
Utoljára azt hiszem pont a vírus előtt, 2020 januárban volt free shipping Akkor rendeltem én is. Szeretnék még, de nem 5ezres shippinggel. 25ezret pedig nem fogok elkölteni…
Most a Colourpopnál pont van 10$ kupon 30$-os vásárlásra, ha valaki esetleg ki akarja használni… Vagy legalábbis délelőtt én tudtam rendelni.
Egyébként nem tudom, hogy miért nincs free shipping akciója a Tarte-nak, biztos olyan jol megy a biznisz?! Kétlem.
Mi most többen összeálltunk rendelni, így nem volt szállítási költség, es a Leanyzonak 20 % kuponja is volt. 6240 Ft volt a paletta.
Sziasztok!
Most először rendeltem a Glambotrol, és kíváncsi lennék, hogy mennyi idő alatt, illetve ki hozza majd ki a csomagot?
Láttam, páran már rendeltetek onnan
Posta hozza, és kb. egy hónap, vagy több.
Köszi, hát nem sietik el a dolgot az már biztos.
Január 30-án rendeltem, annak a csomagnak pénteken jelent meg a követésen, hogy a “címzett értesítése a vámeljárás megkezdéséről”.
De vannak, akik ugyanabban az akcióban rendeltek, és már 2-3 hete megkapták a csomagot.
En Januar 28-an rendeltem es 12 napja kaptam meg. Igy is tobb, mint egy honap jon ki.
Az ido nagyobb resze nem magaval a szallitassal megy el, hanem a csomag osszepakolasaval es utnakinditasaval.
Köszönöm Nektek a válaszokat.
A türelem nem az erősségem, de azt hiszem most itt az alkalom a gyakorlásra
Rengeteg olyan terméket látok fent a zsibin, amire lehet a fejemet tennem, hogy onnan van. Persze az ára nem ezt tükrözi.
( Nem tisztem beszélni az erkölcsről)