Rendelés külföldről

Hát, ezek a díjak elég magasak voltak. De: egyszer élünk! :kissing_heart:

1 Likes

Hát igen, nem véletlenül nem rendelek tőlük. De ha olyan termékről van szó, amit csak innen tudok beszerezni vagy valami extra akkor évente 1-szer nem bánom.

1 Likes

Innen rendeltem már 5 Euró a szállítás Magyarországra. Érdemes körülnézni.

3 Likes

Jujjj, köszi, elmentettem.

A vanitycosmetics-ről rendelt már valaki?

Screenshot_20210312_154103_com.android.chrome
Ez a paletta mindjárt úton lesz felém. :smile:

9 Likes

Majd írd meg légyszi mennyi idő alatt ért ide. Lassan aktuális rendelnem tőlük. :slight_smile:

1 Likes

Okes :grin: Régen tök jó free shipping akciójuk volt. Ez már ezer éve nincs :woozy_face:

2 Likes

Ó igen! A Colourpop régi jó kis free shipping akciói!

1 Likes

Én is akkor rendeltem. Tavaly nem is volt freeshipping.

1 Likes

Te jó ég, ez gyönyörű! :star_struck:

1 Likes

Utoljára azt hiszem pont a vírus előtt, 2020 januárban volt free shipping :frowning: Akkor rendeltem én is. Szeretnék még, de nem 5ezres shippinggel. 25ezret pedig nem fogok elkölteni…

1 Likes

Most a Colourpopnál pont van 10$ kupon 30$-os vásárlásra, ha valaki esetleg ki akarja használni… Vagy legalábbis délelőtt én tudtam rendelni.

1 Likes

Egyébként nem tudom, hogy miért nincs free shipping akciója a Tarte-nak, biztos olyan jol megy a biznisz?! Kétlem.
Mi most többen összeálltunk rendelni, így nem volt szállítási költség, es a Leanyzonak 20 % kuponja is volt. 6240 Ft volt a paletta.

3 Likes

Sziasztok!
Most először rendeltem a Glambotrol, és kíváncsi lennék, hogy mennyi idő alatt, illetve ki hozza majd ki a csomagot?
Láttam, páran már rendeltetek onnan :slight_smile:

Posta hozza, és kb. egy hónap, vagy több.

1 Likes

Köszi, hát nem sietik el a dolgot az már biztos.

Január 30-án rendeltem, annak a csomagnak pénteken jelent meg a követésen, hogy a “címzett értesítése a vámeljárás megkezdéséről”.
De vannak, akik ugyanabban az akcióban rendeltek, és már 2-3 hete megkapták a csomagot.

1 Likes

En Januar 28-an rendeltem es 12 napja kaptam meg. Igy is tobb, mint egy honap jon ki.
Az ido nagyobb resze nem magaval a szallitassal megy el, hanem a csomag osszepakolasaval es utnakinditasaval.

2 Likes

Köszönöm Nektek a válaszokat.

A türelem nem az erősségem, de azt hiszem most itt az alkalom a gyakorlásra :slight_smile:

Rengeteg olyan terméket látok fent a zsibin, amire lehet a fejemet tennem, hogy onnan van. Persze az ára nem ezt tükrözi.
( Nem tisztem beszélni az erkölcsről)

1 Likes