Rendelés külföldről

Szia, az enyém február 21-től volt a kicserélőben és március 4-én vettem át a helyi postán. A nyomkövetés szerint még mindig a kicserélőben van, mivel mint megtudtam, attól függően milyen kézbesítésért fizetsz, van hogy csak az ideérkezésig követheted a csomagot, országon belül már nem. Egyszer csak megjelenik majd a postaládában :blush:

1 Likes

@macooka, @LiliMae Köszi a válaszokat, megnyugodtam. :slight_smile:

1 Likes

Na kiderült, hogy már péntek óta a postán van a csomagom, szóval ma vagy holnap el is megyek érte. :slight_smile:

4 Likes

Lányok!

Esetleg rendelt már valaki Charlotte T. webshopjából? Ha igen mizu a vámmal?

1 Likes

Gond nélkül érkeznek, kb. 5 nap alatt nálam voltak, még 80 dolcsis doboz is volt, nem volt gond.
De nem a UK oldalról rendeltem (pedig egy termék csak ott kapható, amit kinéztem), hanem az EU-sról.

1 Likes

A Feelunique-ról is úgy megy a rendelés, mint a Cultbeautyról, hogy tuti nincs pluszköltség? Köszi.

Judit (@andejekj az instán) egyszer storyban elmondta, hogy a Feelunique-os csomagját elkapták, és megvámolták. Dior korrektort rendelt, aztán rájött, hogy a MÜllerben is van.

2 Likes

Köszönöm, akkor marad a Cultbeauty. A CT first love pírt szeretném, de egyenlőre nincs készleten.
Akkor várok.:blush:

Hogy vált be a Filmstar & Bronze?

1 Likes

Imádom. Pont az az árnyalat, amit vártam. Írták, hogy porzik, de minimálisan és nagyon tartós.
Ezen felbuzdulva kell a Nars is, amit ajánlottál. :blush:

Viszont a CT ecset nem nagy szám, teljes méretben nem vennék.

1 Likes

Elindult az Amazon csomagom, ezek szerint már lehet nem hitelkártyával is fizetni. Az Australian Gold világos színezett fényvédő így 17,85 Euro (nyomkövetéses postával együtt). Ha mást is érdekel ez a termék, szerintem Amazonról rendelje meg.

1 Likes

Én is Amazonról szoktam ezt a terméket rendelni. :slight_smile: Neked eddig nem engedte, hogy normál bankkárytával fizess? Utoljára tavaly márciusban rendeltem 3-at, és én akkor is bankkártyával fizettem.

Egy sminkes ajánlotta, én csak a fényképet tettem be. :slight_smile:

Nekem most a Bobbi ecsetek a kedvenceim

1 Likes

1x próbáltam tavaly, akkor összezavarodott a rendszerük és tiltott, mert magyar (nem hitel) kártya volt és kinti cím (egyeznie kell a címnek), most kintivel próbáltam, de azóta sincs hitelkártyám. Korábban nem engedte a vásárlást a kinti kártyámmal, 3-4 éve már hitelkártyát írt az oldal, ill. az eladó is eldöntheti milyen fizetési módot fogad el. Az előző kártyám kicsit más volt, lehet azzal volt baja a rendszerüknek.
Az Amazon nagyon ügyel a vevőkre, 18 év alatti személy nem is vásárolhat.

1 Likes

Hű, nem is tudtam, hogy ez ilyen bonyolult :confused: Bár 1-2 alkalommal vásároltam maximum tőlük, akkor is emiatt a fényvédő miatt. De örülök, hogy most végül sikerült leadnod a rendelést és minden rendben volt.

1 Likes

Mini Filmstar amit kinéztem.

A német oldalról rendeltél? A szállítási idő, díj hogy néz ki?

1 Likes

Nem a német oldalról rendeltem, hanem az https://www.amazon.com/ - ról.
A szállítási időre nem emlékszem őszintén, de szerintem 2-3 hét lehetett. Vámot pedig előre kifizettem, beleszámolták a díjba, így itthon nem volt problémám vele.

1 Likes

Köszönöm! :grinning:

1 Likes

@Fiorentina Bocsi, most látom a díjra nem reagáltam, kicsit őrült napom van. :smiley:Így jár az ember ha kapkodva olvas el valamit :slight_smile:
Megnéztem, 33 USD volt a termékek értéke, ennél 10 dolcsira jött ki a szállítás és az előre kifizetett vám is 10 USD volt. :slight_smile: