Szia, az enyém február 21-től volt a kicserélőben és március 4-én vettem át a helyi postán. A nyomkövetés szerint még mindig a kicserélőben van, mivel mint megtudtam, attól függően milyen kézbesítésért fizetsz, van hogy csak az ideérkezésig követheted a csomagot, országon belül már nem. Egyszer csak megjelenik majd a postaládában
Na kiderült, hogy már péntek óta a postán van a csomagom, szóval ma vagy holnap el is megyek érte.
Lányok!
Esetleg rendelt már valaki Charlotte T. webshopjából? Ha igen mizu a vámmal?
Gond nélkül érkeznek, kb. 5 nap alatt nálam voltak, még 80 dolcsis doboz is volt, nem volt gond.
De nem a UK oldalról rendeltem (pedig egy termék csak ott kapható, amit kinéztem), hanem az EU-sról.
A Feelunique-ról is úgy megy a rendelés, mint a Cultbeautyról, hogy tuti nincs pluszköltség? Köszi.
Judit (@andejekj az instán) egyszer storyban elmondta, hogy a Feelunique-os csomagját elkapták, és megvámolták. Dior korrektort rendelt, aztán rájött, hogy a MÜllerben is van.
Köszönöm, akkor marad a Cultbeauty. A CT first love pírt szeretném, de egyenlőre nincs készleten.
Akkor várok.
Hogy vált be a Filmstar & Bronze?
Imádom. Pont az az árnyalat, amit vártam. Írták, hogy porzik, de minimálisan és nagyon tartós.
Ezen felbuzdulva kell a Nars is, amit ajánlottál.
Viszont a CT ecset nem nagy szám, teljes méretben nem vennék.
Elindult az Amazon csomagom, ezek szerint már lehet nem hitelkártyával is fizetni. Az Australian Gold világos színezett fényvédő így 17,85 Euro (nyomkövetéses postával együtt). Ha mást is érdekel ez a termék, szerintem Amazonról rendelje meg.
Én is Amazonról szoktam ezt a terméket rendelni. Neked eddig nem engedte, hogy normál bankkárytával fizess? Utoljára tavaly márciusban rendeltem 3-at, és én akkor is bankkártyával fizettem.
Egy sminkes ajánlotta, én csak a fényképet tettem be.
Nekem most a Bobbi ecsetek a kedvenceim
1x próbáltam tavaly, akkor összezavarodott a rendszerük és tiltott, mert magyar (nem hitel) kártya volt és kinti cím (egyeznie kell a címnek), most kintivel próbáltam, de azóta sincs hitelkártyám. Korábban nem engedte a vásárlást a kinti kártyámmal, 3-4 éve már hitelkártyát írt az oldal, ill. az eladó is eldöntheti milyen fizetési módot fogad el. Az előző kártyám kicsit más volt, lehet azzal volt baja a rendszerüknek.
Az Amazon nagyon ügyel a vevőkre, 18 év alatti személy nem is vásárolhat.
Hű, nem is tudtam, hogy ez ilyen bonyolult Bár 1-2 alkalommal vásároltam maximum tőlük, akkor is emiatt a fényvédő miatt. De örülök, hogy most végül sikerült leadnod a rendelést és minden rendben volt.
Mini Filmstar amit kinéztem.
A német oldalról rendeltél? A szállítási idő, díj hogy néz ki?
Nem a német oldalról rendeltem, hanem az https://www.amazon.com/ - ról.
A szállítási időre nem emlékszem őszintén, de szerintem 2-3 hét lehetett. Vámot pedig előre kifizettem, beleszámolták a díjba, így itthon nem volt problémám vele.
Köszönöm!
@Fiorentina Bocsi, most látom a díjra nem reagáltam, kicsit őrült napom van. Így jár az ember ha kapkodva olvas el valamit
Megnéztem, 33 USD volt a termékek értéke, ennél 10 dolcsira jött ki a szállítás és az előre kifizetett vám is 10 USD volt.