Rendelés külföldről

Most vettem át a csomagot! Boldogság :slight_smile: És tényleg a 24H futár hozta.Remélem a Tiédet is kézbesítik ma.Szorítok!!

2 Likes

Jaj de jó hír, nagyon örülök Neked! :heart_eyes: Kaptál értesítést a 24H futártól előtte, vagy csak kivitték?
Pont tegnap írtam újra a KIKO-nak, hogy most már adjanak valami konkrét update-et :smiley: De még nincs válasz. Írok mindenképp ha van fejlemény. :slight_smile:
És kérünk szépen fotókat a csodákról az unboxing topicba :heart:

Egyszer csak telefonált,hogy merre talál.Nem küldtek semmilyen értesítést.Vándor Futár volt az autóra írva,az átvételin már a 24H Futár.Csinálok képeket is és hamarosan felteszem!

2 Likes

Megérkezett a Tammy Tanuka rendelésem!
Az egyértelmű kezdeti nehézségek után viszonylag gördülékenyen ment a rendelés leadása/kifizetése. A rendelés után kaptam egy külön emailt, hogy egyeztessük a címemet, mert valami nem volt tiszta. Szerencsére innentől kezdve nem volt gond, kicsit több mint két hét után ideért a csomagom. A vámon nem akadt fenn.
Az egész körítés valami zseniális: A bélelt borítékban egy szalaggal átkötött, becsomagolt karton dobozka várt, benne a pigmentekkel. Le vagyok nyűgözve, biztos fogok még a márkától rendelni. :slight_smile:

A termékek méreteiről mellékelnék pár fotót:
Mini préselt szemhéjpúderek (micro-tester 15mm - a kép bal oldalán egy normális méretű pan összehasonlításképpen):
IMG_20210302_130715

Pigmentek tégelyben (sample palette segment 1 ml és teszter 0,15 ml):
IMG_20210302_133646

11 Likes

De jó. Alig várom, az enyém is hamarosan megérkezik. Olyan izgalmas!
Majd a rendelt termékekről is mesélj, nagyon kíváncsi vagyok!

1 Likes

dpd hozta? nekem csütörtökön telik le az egy hét :crossed_fingers: :crossed_fingers:, már tűkön ülök :smiley:

Honnan rendelted?

Most vettem át én is a csomagot, el sem hiszem, hogy eljött ez a nap is :grin:

2 Likes

Jajj de örülök!!Látod,csak eljött :slight_smile:

1 Likes

Nekem ma dpd hozta a H&M rendelésemet. Irto cukker volt a bácsi. Azért az gáz, hogy azon kell izgulni, hogy lenyúlják a csomagunkat. Ahol lehet, utánvéttel kell vasarolni. Ez a tanulság. :roll_eyes:

1 Likes

Nem tudom. Nem figyeltem. Bocsánat. :face_with_hand_over_mouth:
Több csomag érkezett, mind a párom munkahelyére.

1 Likes

semmi baj :smiley: meg is jött volna 1 hét alatt hozzám is, de a postás nem talált, mert hiányosak voltak az adatok … na de hétfőn már jön végre :smiley: :smiling_face_with_three_hearts:

Lányok, aki BH Cosmetics-től rendelt mostanság, nektek mennyit állt Magyarországon a csomagotok? Kezd idegesíteni, hogy egy hete már azt írja a nyomkövetésben, hogy a kicserélőben csücsül.

Nekem február 20-án érkezett az országba és február 26-án kaptam kézhez. Mondjuk az enyémet vámkezelték is, mert nagyobb összegben rendeltem. Így emailben küldtem is nekik mindent, hogy felgyorsítsam a dolgokat.

Köszi, akkor végképp nem értem, mert bőven vámhatár alatt rendeltem. :frowning: Remélem lassan történik majd vele valami…

Nekem a német oldalukról kevesebb, mint 1 hét volt, vámhatár alatti rendelés.

Nekem február 21.-én érkezett az országba, és március 3.-án tudtam átvenni. A nyomkövetesnél egyébként nem szerepelt, hogy mozdult volna a csomag, de kedden a postaládámban várt az értesítő.

Van német oldaluk is? Köszi, ez hasznos infó. :slight_smile:

Akkor én is inkább a postaládát fogom figyelni, köszi!

Nekem ugyanez volt. A követésem: https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal?searchvalue=UJ078713286US
Másfél hete nálam van a csomag.

1 Likes