Nekem a Pat oldaláról érkezik egy miniszett, már az országban van, vámhatár alatt rendeltem. Nem a DPD hozza szerencsére.
igen nehéz vámhatár alatt maradni, még szállítási ktg nélkül is
A -25%-ot használtam ki, mivel alapból nem akciós a szett. Ide Ausztriába ingyen postáz a PM.
Hozzánk is. Eddig vámhatár alatti apró rendeléseim voltak, egy emberöltő volt mondjuk, mire ideértek, de legalább megkaptam.
Azt esetleg tudjátok, hogy csak csomagazonosítóval a postán kiadják a külföldi küldeményem, vagy mindenképp kell a feladóvevény?
Én úgy tudom kiadják.
Sms-t kaptál? Ha igen csak azt kell bemutatni.
Sajnos nem, de közben nagy nehezen sikerült a Posta oldaláról kitúrnom amit @macooka is írt, hogy elég nekik az azonosító meg a személyim. De közben rájöttem, hogy ma nem fogják kiadni, csak holnap a csomagot, szóval mindegy is.
Csajok, ma valamikor 2 felé hozta a DPD a csomagomat. Nagyon könnyű csomag, papírborítékban van 3 ruhadarab. Megérkezett ma délután, február 24 helyett. Túl sok idegsejtem ment rá.
Örülök, hogy meglett végül a csomag🙂
Én is, nem nagyon volt kedvem a rend őreit ilyennel zaklatni.
Nagyon örülök, hogy végül jó vége lett .
Azért én mostanában nem rendelek semmit DPD-vel.
Hát ezt nem csodálom.
Csodálatos együttállása a csillagoknak, gondolom, senki nem szólt a futárnak, hogy jó lesz előkeríteni és kézbesíteni a csomagot.
Az én BH Cosmetics rendelésem még mindig nem érkezett meg. Február elején rendeltem én is, február 20 óta az országban van a csomag a tracking szerint
Jaj de jó, hogy meglett végül, nagyon örülök!
Uh… Francia Sephora rendelés 7 nap alatt ideért. Az igen.
Igen ez jó. Bár ennyi pénzért meg is értem. Bevallom nem bántam meg a drága szállítást.A Lookfantasticos rendelésem egy hónap alatt ért ide.
Sziasztok! YesStyle-ról rendeltem még január 25-én, kb egy hónap múlva adták fel. Most néztem a nyomonkövetésében ez szerepel mai dátummal : “cleared by customs”. Ez azt jelenti, hogy vámolják? 41.77 USD értékben rendeltem.