Rendelés külföldről

Nekem a Pat oldaláról érkezik egy miniszett, már az országban van, vámhatár alatt rendeltem. Nem a DPD hozza szerencsére.

1 Likes

igen nehéz vámhatár alatt maradni, még szállítási ktg nélkül is :slight_smile:

1 Likes

A -25%-ot használtam ki, mivel alapból nem akciós a szett. Ide Ausztriába ingyen postáz a PM.

1 Likes

Hozzánk is. Eddig vámhatár alatti apró rendeléseim voltak, egy emberöltő volt mondjuk, mire ideértek, de legalább megkaptam.

Azt esetleg tudjátok, hogy csak csomagazonosítóval a postán kiadják a külföldi küldeményem, vagy mindenképp kell a feladóvevény?

1 Likes

Én úgy tudom kiadják. :slight_smile:

1 Likes

Sms-t kaptál? Ha igen csak azt kell bemutatni.

Sajnos nem, de közben nagy nehezen sikerült a Posta oldaláról kitúrnom amit @macooka is írt, hogy elég nekik az azonosító meg a személyim. De közben rájöttem, hogy ma nem fogják kiadni, csak holnap a csomagot, szóval mindegy is.

1 Likes

Csajok, ma valamikor 2 felé hozta a DPD a csomagomat. Nagyon könnyű csomag, papírborítékban van 3 ruhadarab. Megérkezett ma délután, február 24 helyett. Túl sok idegsejtem ment rá.

16 Likes

Örülök, hogy meglett végül a csomag🙂

1 Likes

Én is, nem nagyon volt kedvem a rend őreit ilyennel zaklatni.

1 Likes

Nagyon örülök, hogy végül jó vége lett . :slight_smile:

1 Likes

Azért én mostanában nem rendelek semmit DPD-vel.

5 Likes

Hát ezt nem csodálom. :confused:

Csodálatos együttállása a csillagoknak, gondolom, senki nem szólt a futárnak, hogy jó lesz előkeríteni és kézbesíteni a csomagot.:smirk:

4 Likes

Az én BH Cosmetics rendelésem még mindig nem érkezett meg. Február elején rendeltem én is, február 20 óta az országban van a csomag a tracking szerint

Jaj de jó, hogy meglett végül, nagyon örülök! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Uh… Francia Sephora rendelés 7 nap alatt ideért. Az igen.

6 Likes

Igen ez jó. Bár ennyi pénzért meg is értem. Bevallom nem bántam meg a drága szállítást.A Lookfantasticos rendelésem egy hónap alatt ért ide.

Sziasztok! YesStyle-ról rendeltem még január 25-én, kb egy hónap múlva adták fel. Most néztem a nyomonkövetésében ez szerepel mai dátummal : “cleared by customs”. Ez azt jelenti, hogy vámolják? 41.77 USD értékben rendeltem.