Nem járt a csomagom a házban és senki semmit nem írt itt alá. A sofőr írta alá a saját kütyüjében az egyik címzett nevével, hogy a szomszéd átvette. Az én szomszédom nem vett át semmit (nem is úgy hívják), akinek a nevét odaírta a sofőr a házban dolgozik, de akkor nem volt itt, csak neki is jött egy karton, azon látta a nevét.
Ez gáz. Akkor nemigen tudsz tenni semmit. Ilyet nem is csinálhatott volna. Esetleg akinek a neve szerepel mint átvevő élhet panasszal . Biztos hogy nem ő nyúlta le?
Ez nagyon durva. Hihetetlen, hogy semmit sem lehet tenni. Sok rossz véleményt olvastam a dpd-ről, személy szerint én még nem jártam velük pórul, de ez elég aggasztó mindenképp.
Egyszerűen hihetetlen, hogy ilyen megtörténhet és senki nem csinál semmit, hogy megoldják, a futárszolgálattól elég durva hozzáállás, hogy nem is próbálják megoldani a helyzetet. Nagyon sajnálom, hogy ez történt, és remélem hogy valamilyen módon megoldódik és megkapod a csomagot vagy visszakapod a pénzt.
Nem igazán tudna mit kezdeni női dolgokkal és nem lopnak a recisek.
Aznap nem dolgozott, este 7 felé jött el a saját csomagjáért.
A futár vagy elhagyta vagy ellopta majd ráírta a recis nevét, mint szomszédét, hogy kézbesítve lett.
Ma megkaptam a feladó cégtől a DPD-s átvételi igazolást, rajta a recis neve nyomtatva, aláírásként pedig egy firka, ami nem is betű.
Otthon teljesen rendben vannak, itt kint viszont csak panasz van rájuk. Minden jöttmentet felvesznek akinek van jogsija és vállalja a munkát. A fizetésük csak Mo. - hoz képest magas, kint átlagos, osztrák futárt emiatt felettébb ritkán látni. A legtöbb futár magyar, csak mondom. A németet alig beszélik.
Az osztrákok 2 oldalt ajánlottak, oda megírtam a panaszomat. Az Intimissimi ma megint kommunikált velem élő chaten írásban, azt írták ők kerestetni fogják a csomagot, hogy visszakapjam a pénzt.
A DPD is visszaírt, csak a feladó kerestetheti a csomagot. A DPD-t egyáltalán nem hatja meg a problémám, náluk ez mindennapos.
Egészen egyszerű lenne az ilyen kézbesítés ha csomagonként bepötyögné a futár az átvevő személyi igazolványának az azonosítóját. Akkor nem mernének trükközni szerintem. Lassabb lenne a kézbesítés, de biztonságosabb a címzettnek, mert pontosan tudni lehetne kinek kézbesítették.
Na,hát nem hagyottt nyugodni a dolog,írtam nekik én is délelőtt.Most válaszoltak:
In order to investigate the exact whereabouts of your parcel, we have forwarded your request to the relevant department, and we will be in touch with you as soon as possible. We invite you to wait for our response.
Please contact us should you need further assistance.
Kíváncsian várom
@Ditti Az első válaszuk nekem is ez volt, és utána írták hogy megsürgették a futárszolgálatot. Ez volt szerdán délelőtt, azóta sincs változás sajnos, semmi nem mozdult sehova.
Affene És meg is jött a válasz,ami Neked is
I inform you that our logistics department has gotten in touch with the shipping company and requested the delivery of your order n° 5000078824497.
Your order should soon be in transit once again.
Please don’t hesitate to contact us should you require further assistance.
Szia!
Engem is kiráz a hideg a DPD-től…
Én Ebay-en rendeltem egy kollégámnak valamit, mert neki se bankszámla száma, se angoltudása, és idős is, szóval segíteni akartam neki.
A DPD hozta volna ki, de két hétig azt játszották, hogy nem találják a címzettet, pedig céges címre kértem, és az ügyfélszolgálatnak ez idő alatt többször leírtam és elmondtam, hogy pontosan hol vagyunk. (Csak egy óriási cégtábla veri ki a futár szemét…)
Irtó ciki volt, mert ugye nem magamnak rendeltem, bár a kollégám nagyon megértő volt és kedves.
Két hét után bepipultam, és amikor végre sikerült a telefonos ügyfélszolgálatukat elérnem, elmondtam (na jó, félig üvöltöttem), hogy ez úgy hívják, hogy lopás, és ha másnapra nem hozzák ki a csomagot, akkor megyek fogyasztóvédelemhez, perre viszem a dolgot, mindenhol leírom ami történt, és úgy ámblokk mindent megteszek, hogy lejárassam őket.
Másnap kihozták a csomagot.
Hozzáteszem, nem vagyok az a fajta, aki az ingerültségét kimutatja, de akkor és ott teljesen elvesztettem az egyébként sziklaszilárd önkontrollom. És azóta ha DPD az egyetlen opció egy webshopban, akkor onnan inkább nem rendelek…
Szorítok, hogy sikerüljön dűlőre jutnod velük és meglegyen a csomag.
Ez már nem lesz meg, azért hamisított aláírást, mert ezt a futár is tudja. Ellopta vagy elveszítette. Gondolom, hogy feljelentést teszek aláíráshamisításért, de nem az enyémet hamisította, hanem másét. Nem tudom így én feljelentést tehetek-e.
Tegyél feljelentést. Egyrészt azért, mert ez biztosan jogsértő cselekmény volt, másrészt, ha mindig elnézzük nekik a tiszteletlenséget, a disznóságot, akkor sosem lesz következménye és vége sem.
Majd a zsaruk eldöntik a jogi minősítést. Ismeretlen tettes ellen tedd meg a feljelentést. Majd ők beszerzik a bizonyítékokat, amikhez Te nem férsz hozzá.
Én is azt gondolom, hogy érdemes feljelentést tenni, de én az ügyfélszolgálatukat is figyelmeztetném, hogy ez a szándékom. Aztán rájuk szabadítani a rendőséget. Azt nem lehet, hogy mindig megússzák. Az a nonszensz, hogy ez náluk rendszeresen megy. Én csak azon csodálkozom, hogy még létezik ez a cég. Annyi más futárszolgálat van, aki megbízható, a DPD-nek ilyen hozzáállással nincs létjogosultsága.
Gondolom ők a legolcsóbbak, sok nagy cég szerződik velük. Haza küldtem 2 csomagot velük tavaly, az elsőt másnap felvették a csomagpontról és harmadnap a családomnál volt, a másodikat 5 nap után vették fel egy másik csomagpontról, miután ez megtörtént másnap reggel már Magyarországon volt és aznap kézbesítették is. A határon áthaladva mindig simán ment.
Az ügyfélszolgálatnak már írtam tegnap, hogy ez aláíráshamisítás és büntetendő. Csak a szokásos válasz jött, hogy a feladó kerestetheti a küldeményt, mert a feladási díj a biztosítás is.
Nagyon durva, amit csinàlnak. Egy fb csopiban folyamatosan jöttek az infók, hogy a külföldről rendelt Michael Kors cipőket lopkodtàk ki. A shop ugye elküldte, de a magyar cìmzetthez csak az üres doboz èrkezett. Ès ez nem 1 kivétel volt hanem legalàbb 10. Nèmetben ha telefont rendel vki, màr nem is kèzbesìtik hanem leadjàk a postàn ès ott lehet csak szemèlyivel àtvenni, mert azt meg a dhl- es kèzbesìtők csinàltàk 1 időben. Szerencsère eddig nekem minden csomag megèrkezett.
Most pl. egy Media Markt csomagban lehet teló is, valami egyéb eszköz is, nem hiszem, hogy ráírják a tartalmát, de ennyi erővel annak is lőttek… .
Azért itthon szerintem szigorúbbak a szabályok a futár cégeknél. Szerintem anyagi felelősség is jár vele. Több futárral is beszéltem akik mondjuk karácsony előtt több százezres tévéket szállítottak házhoz. De a legdurvább az volt amikor egy 1 millió hatszázezer forint értékű csomagot vitt ki . Ki tudja mi volt benne.
Az uniós vámjog végrehajtásáról szóló 2017. évi CLII. törvény 162 §., valamint az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény előírásai alapján kiszámolt alábbi értékhatárokig áfamentes a küldemény:
- március:
37,12 €-ig,
44,8 USD-ig,
57,77 AUD-ig,
56,9 CAD-ig, 32,27 £-ig,
40,09 CHF-ig
és 13329,6 Ft-ig.
Narscosmetics.eu-ról, vagy Pat Mcgrath oldaláról rendelt mostanában valaki? Ha igen, minden rendben volt?