Köszönöm szépen @kamcs
Az Iherb-ről van valakinek friss tapasztalata vám és áfa ügyben? Mennyi most az új összeghatár? (40-45 $ közötti a régi infóm, akkor még átcsúszott)
44,8 USD lesz a vámhatár márciusban.
Honnan rendelted?
Köszönöm szépen
A Gucci bronzerre gondolsz? Azt a francia Sephoráról. A NAP-nél elfogyott a szín és ott találtam még.
Sziasztok!KIKO-tól rendelt valaki mostanában?02.16.-i az utolsó infóm a csomagról,akkor adták fel elvileg.Direkt nyomkövetéssel kértem,de az emailben kapott linken 02.16.-a óta ugyanaz van,a magyar oldal (24H futár) meg a csomagkövetésnél be akar jelentkeztetni,regisztrálni viszont nem lehet.Ja és ígéretük szerint 3-5 munkanap alatt itt a csomag…hmmm.Ki szállítja ki vajon Magyarországon ezeket a csomagokat?
Rendeltünk mostanában, kevesebb, mint egy hét alatt itt volt. Sprinter futár fogja hozni. Az eredeti nyomkövetésben ott van a kiszállítás napja, nekem pont aznap hozták.
Köszönöm!
Szia. Neked van esetleg valami haladás a csomaggal? Nálam is ugyanez a helyzet, feladás napja óta, semmi infóm a csomagról, tracking alapján semmi változás nincs.Illetve az eredeti nyomkövetésben sem szerepel a kiszállítás napja.
Szia!Sajna detto ugyanez nekem is Direkt expressz szállítással kértem,a nyomon követés miatt.Próbáltam a weboldalon a nyomkövetést,de ott sem ad sokkal több infót.
Bosszant nagyon,mert ez az első rendelésem tőlük és már iszonyatosan kíváncsi vagyok
Nem hangzik jól, remélem lesz már valami új infónk hamarosan. Ha lenne valami változás, írok majd.
Honlapon még annyi van,hogy a sok rendelés miatt 1-2 munkanappal csúszhat a rendelés.Hát ez már több lesz,az biztos,de a remény hal meg utoljára.Köszi,szólok én is ha történik valami
Nálam szeptemberben ez történt a 24h kikos rendeléssel
És így végződött (bocsi nem tudtam hogyan linkeljem a bejegyzésem)
Ó, remélem nem ez lesz a helyzet most
Én írtam ma reggel a Kikonak, hogy semmi nem történik a szállítással, még nincs is Magyarországon tracking alapján…
Most ezt írták vissza:
"We inform you that our logistic department has just contacted the local courier (Skynet Express) in order to speed up the delivery.
We suggest you to check frequently the tracking link: https://ws01.ffdx.n…
I kindly ask you to wait a couple of days more, you can also get in touch with the courier and organise the delivery.
Thank you for your understanding and I hope you have a lovely day."
A postának időgépe van:
Jajjj,semmi bíztató Gondolkodtam én is,hogy írok nekik,de akkor megelőztél Én is nagyon remélem,hogy csak amiatt csúsznak,hogy több a rendelés.Egyszer jártam így a lookfantastic-kal,hogy nem érkezett meg a csomagom,csak ott tracking sem volt,írtam nekik,ők visszaírtak,hogy tőlük elment,de természetesen újra küldik,vagy visszatérítik az árát,stb.Másnap már jött is az sms a postától,hogy mehetek a csomagért.Ráadásul nem is a területileg illetékes postára kellett mennem…fura volt,az biztos
Ez nálam is megjelent. Nem tudom, lehet csak előre gondolkodnak?
Úgy emlékszem, nekem se akart ideérni sokáig, aztán sajnos ez lett a vége.
DEE!! remélem ti megkapjátok, és nem lesz ez a töketlenkedés, mint nálam, ha már itt lesz a csomag !!