Rendelés külföldről

Köszönöm szépen @kamcs :slightly_smiling_face:

Az Iherb-ről van valakinek friss tapasztalata vám és áfa ügyben? Mennyi most az új összeghatár? (40-45 $ közötti a régi infóm, akkor még átcsúszott)

44,8 USD lesz a vámhatár márciusban.

Honnan rendelted? :slight_smile:

Köszönöm szépen :slightly_smiling_face:

1 Likes

A Gucci bronzerre gondolsz? Azt a francia Sephoráról. A NAP-nél elfogyott a szín és ott találtam még.

Sziasztok!KIKO-tól rendelt valaki mostanában?02.16.-i az utolsó infóm a csomagról,akkor adták fel elvileg.Direkt nyomkövetéssel kértem,de az emailben kapott linken 02.16.-a óta ugyanaz van,a magyar oldal (24H futár) meg a csomagkövetésnél be akar jelentkeztetni,regisztrálni viszont nem lehet.Ja és ígéretük szerint 3-5 munkanap alatt itt a csomag…hmmm.Ki szállítja ki vajon Magyarországon ezeket a csomagokat?

Rendeltünk mostanában, kevesebb, mint egy hét alatt itt volt. Sprinter futár fogja hozni. Az eredeti nyomkövetésben ott van a kiszállítás napja, nekem pont aznap hozták.

Köszönöm! :heart:

1 Likes

Szia. Neked van esetleg valami haladás a csomaggal? Nálam is ugyanez a helyzet, feladás napja óta, semmi infóm a csomagról, tracking alapján semmi változás nincs.Illetve az eredeti nyomkövetésben sem szerepel a kiszállítás napja. :confused:
image

Szia!Sajna detto ugyanez nekem is :frowning: Direkt expressz szállítással kértem,a nyomon követés miatt.Próbáltam a weboldalon a nyomkövetést,de ott sem ad sokkal több infót.
image
Bosszant nagyon,mert ez az első rendelésem tőlük és már iszonyatosan kíváncsi vagyok :slight_smile:

Nem hangzik jól, remélem lesz már valami új infónk hamarosan. :frowning: Ha lenne valami változás, írok majd. :slight_smile:

Honlapon még annyi van,hogy a sok rendelés miatt 1-2 munkanappal csúszhat a rendelés.Hát ez már több lesz,az biztos,de a remény hal meg utoljára.Köszi,szólok én is ha történik valami :slight_smile:

1 Likes

Nálam szeptemberben ez történt a 24h kikos rendeléssel :frowning:

1 Likes

És így végződött (bocsi nem tudtam hogyan linkeljem a bejegyzésem) :sweat_smile: :sweat_smile:

1 Likes

Ó, remélem nem ez lesz a helyzet most :frowning:
Én írtam ma reggel a Kikonak, hogy semmi nem történik a szállítással, még nincs is Magyarországon tracking alapján…

Most ezt írták vissza:

"We inform you that our logistic department has just contacted the local courier (Skynet Express) in order to speed up the delivery.

We suggest you to check frequently the tracking link: https://ws01.ffdx.n

I kindly ask you to wait a couple of days more, you can also get in touch with the courier and organise the delivery.

Thank you for your understanding and I hope you have a lovely day."

1 Likes

A postának időgépe van:
image

4 Likes

Jajjj,semmi bíztató :frowning: Gondolkodtam én is,hogy írok nekik,de akkor megelőztél :slight_smile: Én is nagyon remélem,hogy csak amiatt csúsznak,hogy több a rendelés.Egyszer jártam így a lookfantastic-kal,hogy nem érkezett meg a csomagom,csak ott tracking sem volt,írtam nekik,ők visszaírtak,hogy tőlük elment,de természetesen újra küldik,vagy visszatérítik az árát,stb.Másnap már jött is az sms a postától,hogy mehetek a csomagért.Ráadásul nem is a területileg illetékes postára kellett mennem…fura volt,az biztos :slight_smile:

Ez nálam is megjelent. Nem tudom, lehet csak előre gondolkodnak? :smiley:

1 Likes

Úgy emlékszem, nekem se akart ideérni sokáig, aztán sajnos ez lett a vége.
DEE!! remélem ti megkapjátok, és nem lesz ez a töketlenkedés, mint nálam, ha már itt lesz a csomag !! :smiling_face_with_three_hearts: :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes