Purish.com - ez elvileg egy német webshop, de személyes tapasztalatom nincs vele. Mondjuk ha jól látom itt sincs minden a márkától. Egy gyors lecsekkolást megérhet
Köszönöm! Amit szeretnék, az van náluk
Van olyan Juvias paletta, amit nem.arulnak a zsibin?
Mindegyiket is árulják, kivéve a the chocolates-t
, szerintel fel fog az tunni hamarosan. Most volt akcio nem regen;-)
Igaz! Akkor várok még egy kicsit
Valós, ugyanezt rendeltem NAP-ről január végén a 3-as árnyalatban, és se vám, se áfa, semmi. Csak bátran!
Az a baj ,hogy az 1-es elfogyott náluk. És már rászámolta a 12 fontot. Egyetlen dolog miatt aggódtam csak,hogy nem lehetett Paypal-lel fizetni.
Ja értem. A fizetéssel nekem is volt némi gondom, én kártyával akartam, aztán PP-al próbáltam, de nem ment. Aztán telefon helyett a tabletemen próbáltam, és ott működött. Ki érti ezt…?
Egyébként szerintem lesz restock, mert annó a 3-as ki volt fogyva náluk, és most január végén megint volt nekik.
Az univerzum a segítségemre sietett. Azóta megrendeltem máshonnan.
Hogy vált be neked?
Szuper, örülök, hogy sikerült megszerezni!
Hát egyrészt nézegetni felér egy terápiával, olyan gyönyörű az egész kompakt, úgyhogy már ezért megérte.
Maga a bronzosító hihetetlenül krémes (pedig púder), elég hozzáérinteni az ecsetet, szóval nagyon pigmentált, de eloszlatni is nagyon könnyű, sosem foltos. Az illata is isteni. Én azért vettem a 3-as színt mert az 1-es és 2-es inkább hideg tónusúak, az pedig az én arcszínemen olyan poros hatást kelt, szóval nekem kellett a sárgás árnyalat.
Összességében mindent hoz, amit egy ilyen árkategóriában elvár az ember, és nemcsak külcsín van, hanem belbecs is.
A Posta és az időgép:
Nekem is sikerül rendelni sephora.fr oldalról. 9,95 € a szállítási költség, 3-5 munkanap a szállítási idő Budapestre, ma február 23-tól írja a várható szállítást.
Nagyon szép bár még nem tartottam a kezemben. A hármast legtöbben Tom Ford Gold dust-jához hasonlítják az egyest pedig a Terrájához. A Gold dust megvan nekem a Terrát eladtam amit meg is bántam. Emiatt választottam az egyest. Aztán majd kiderül,hogy én is látok-e hasonlóságot.
Közben rájöttem, hogy olyan termék van a kosaramban, ami csak üzletben átvehető, s ezért nem enged tovább csak francia címmel…Köszi azért az infot.
Épp most került ki egy a zsibire: https://kremmania.hu/elado/daii-juvia-s-place-the-chocolates
Köszönöm, le is csaptam rà
Sziasztok, tavaly óta nem rendeltem UK webshopbol, tudnátok segíteni, melyek azok, ahol továbbra sem kell vámot és áfát fizetni? Cultbeauty-nél láttam, h ddp paritással küldik, de nem egyértelmű, hogy ez magába foglalja-e az áfát is. A Deciem “biztonságos”? Kicsit beszari vagyok.
Illetve melyek azok a webshopok, melyek EUs raktárból/központból küldik a csomagot? Átgörgettem a fórumot, de nem találtam egyértelmű infót. Bocs, ha írtátok korábban.
Esetleg tudtok francia székhelyű beauty webshopot?
Köszönöm szépen!
Cult Beauty, Feelunique, Beautybay, Lookfantastic, ezekről tudom biztosan. A Sephora francia oldala is szállít Magyarországra újra.