Rendelés külföldről

Ja, igen…Vannak olyan márkák, amikre nem engedi felhasználni a kuponokat. :frowning:

Szolidnak nem nevezném, de egy darabig lesz mivel játszani legalább :slight_smile:
IMG_20210213_110120

7 Likes

Az elhunyt boldogság tükre. Milyen szép fordítás. Főleg a Google-től :upside_down_face:

3 Likes

A francia Sephora ismét szállít Magyarországra 9,5 euróért

10 Likes

Na, hát én is úgy jártam a Lookfantasticcal, hogy több mint egy hete rendeltem, de még mindig csak order placed státuszban van a rendelésem. Igaz, már azóta két emailt is küldtek, hogy tudják, hogy még nincs feladva és semmi, igyekeznek. Jó nagy para lehet a Brexit miatt…

1 Likes

1 hónap alatt ért ide tőlük a csomag. Nyugi nagyon lassú.

Nekem nem sikerül bejelölni mint célország, hogy csinálod?

Hongrie - beírtam a regisztráláskor, és tényleg annyi a szállítási költség, kipróbáltam.

nekem azóta feladták, igaz, nem érkezett meg a csomag. lassan 3 hete adtam le a rendelést. utoljára tavaly decemberben rendeltem tőlük, akkor 1 hét alatt itt volt.
elég ideges is vagyok, mert egy nagyobb összegű rendelésről van szó, és a régebbi gyakorlattal ellentétben tracking sem járt most hozzá… :frowning: nem tetszik, hogy ennyire kiszámíthatatlan lett a dolog.
a másik probléma ezzel, hogy azt se tudom, ki fogja kihozni, és utána se tudok nézni, hogy kinél kerestessem. az express one futár például soha nem szokta megtalálni a lakcímem, és nem is hív telefonon. nem egyszer volt már olyan, hogy majdnem visszafordították a csomagom, de a trackingben le tudtam nyomozni, hogy hol lehet, és nagy nehezen elértem őket.
aki mostanában rendelt, Nektek posta vitte ki a Lookfantastic rendelést?

1 Likes

Nekem is nagyon lassú volt, kb. egy hónap. Posta kézbesítéssel jött, de nem hozták ki, berakták a munkahely postafiókjába. Azt nem tudom, hogy ezt most a leveles posta vagy csomagos posta?
Semmi követés nem volt.
A Cultbeauty nekem szimpibb, gyorsabb volt és láttam merre van.

1 Likes

Én is így jártam múltkor, be kellett mennem érte a postára.

1 Likes

A követésest futár hozta (lehet posta mpl volt, de mindenképpen értesítettek előtte) a tracking nélkülit hagyományos posta. Ott annyi meglepetés volt, hogy nem postaládába értesítőt, hanem sms-t kaptam, hogy a postán átvehető a csomag.

2 Likes

A Posta mindig meg tud lepni a követési információval:

tammy tanuka

4 Likes

én egyébként már nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek a magyar posta mutatványain.

a folyamatosan romló színvonal mellett az elmúlt pár évben gyakorlatilag megduplázódott a postán maradó költsége. amit pár évvel ezelőtt fel tudtam adni 500 forintért, most 1000 körül van. megdöbbentő. :frowning:

2 Likes

Hat nekem sehogy nem engedi Franciaországon kívül.

Igen a posta küldött sms-t hogy hol tudom átvenni. A doboz állapotát inkább nem minősítem .Szakadt,összenyomott ,koszos.
Bele lehetett látni csoda,hogy a palettának nem lett semmi baja.

1 Likes

Egy hete rendeltem a webshopból, 3 felé szedték a rendelésem, az egyik ma érkezett, a másik úton van, a 3. feldolgozás alatt.

Nekem dpd.

Lányok, Juvia’s place-t a màrka weboldalàn kívül lehet mèg valahol rendelni?

Gyorsan akartam írni, hogy Beautybay, mert a sajátjaimat még onnan rendeltem, de ha jól látom, már nem forgalmazzák a márkát. :frowning:

1 Likes