Rendelés külföldről

Nem, rendesen vámkezelik őket.
Viszont nagyon sok webshop megoldotta, hogy nem onnan postáznak, így ők továbbra is vámmentesek (pl. Lookfantastic, de elég sok ilyen van).

1 Likes

Bedobtam kìvàncsiságbòl kosàrba. Ràtett 9 eur adòt ès 8 eur a szàllìtàs. :exploding_head:Screenshot_20210210-182504_Chrome Screenshot_20210210-182515_Chrome

Egy csodálatos multikróm, remélem élőben is legalább olyan szép, mint a képen. :blush:

1 Likes

Én is láttam még gondolkodom rajta.

Könyörögve kérlek, csinálj róla swatchokat ha megérkezik :smiley:

1 Likes

Megérkezett a Beautylish csomagom, benne a kettétört Good Molecules Rosewater Cleansing Gellel (üvegből van a flakon). Hála istennek (és Katynek, aki összeállította a csomagom), a Jeffree palettáknak nem lett semmi baja.
A matériának a fele megmaradt, csak át kell kanalaznom valami más tartóedénybe.
Írtam nekik, mellékelve a fotót. Szinte azonnal válaszoltak, tíz sorban sajnálkoztak és már meg is jött a visszatérítés, sőt, a termékre eső vámösszeget is vissza fogják utalni.
Szóval abszolút vásárlóbarátak voltak és írták, hogy ők is örülnek, hogy a paletták sérterlenül megúszták.:slight_smile:
20210209_222024

15 Likes

Ó jaj… Mennyire nem szeretem ezt a látványt csomagbontáskor. :roll_eyes:
De plusz pont a Beautylishnek, hogy ilyen jól kezelték a helyzetet.
Illetve nagyon örülök, hogy a palettáknak nem lett baja. :heart_eyes:

2 Likes

Emlékszem, hogy neked is volt vagy két horrorisztikus csomagod mostanában.:slight_smile:

1 Likes

Igen, sajnos volt “szerencsém” nekem is hozzá. :roll_eyes:

1 Likes

@random: Igyekszek!
Egyébként azért látszik, hogy nem lesz teljesen problémamentes ez a dolog. Most kaptam egy cirill + google translate magyar üzenetet amiben kérik, hogy írjam le a címem. Jobb híján angolul válaszoltam. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből. :see_no_evil:

1 Likes

Cultbeauty-ra van valami promo code? Nem lelek sehol…

YOU15, nekem működött, vagy CBWELCOME10

1 Likes

Valamiért nem működik, 50 £ lett a rendelésem.

Ó, miket rendeltél? Cultbeauty tiltott hely egy ideig, tele van szépségekkel de most egy ideig tényleg nem akarok költeni :grin:

Csak első rendelésnél működik sajna.

Egy másik mailről biztos elfogadja neki akkor. Lehet 2x is regisztrálni.

1 Likes

Valaki rendelt mostanában a DECIEM-től? Kedden rendeltem, de még mindig csak annyi látszik hogy kifizettem. Még mindig nem “shipped”. Ez eddig nem volt jellemző.

Ugyan én nem, de FB csoportban sokan mondták, hogy sokkal lassabb lett a dolog. Ráadásul már nem dpd hozza, hanem a Posta.

Első lenne, de Natasha Denona-ra nem fogadja el.

Valamelyik nap láttam, hogy insta storyba kirakták, hogy nagyon sajnálják, de csúszás van kb minden rendelésükön, mert a valaha volt legtöbb rendelésük érkezik be az utóbbi hetekben és nem tudtak még annyi embert szerezni aki fel tudja dolgozni ezeket szokásos tempóban. Asszem 3-5 napot írtak h annyi a delay a megszokotthoz képest.