Google Chrome böngészőben jobb oldalt felül tudod a fordítást beállítani, csatolok fotót!
Jajj, de drága vagy, köszönöm!
Nálam is.
Én már túl vagyok egy rendelésen tőlük.
Hátööö, én találtam a zsibin egyet egy kedves eladónál és le is csaptam rá
Remélem, tudsz szerezni Te is valahogyan
sziasztok, rendelt mostanság valaki Lookfantasticről?
Eddig mindig úgy működött a vásárlás (és más webshopokban is), hogy közvetlenül a rendelés leadásakor levonta a pénzt a számlámról a weboldal és pár napon belül (általában másnap) fel is adták a csomagot. Most erre nem került sor, a pénzt se vonták le a számlámról, a rendelést kb 5 napja adtam le, és azóta is “order placed” az állapota. Írtam a vevőszolgálatlanak, eléggé értetlenkednek, majd kb 5-6 levélváltás után azt a választ kaptam, hogy majd akkor vonják le a pénzt, ha a csomag állapota “dispatched” lesz. Ez elég szürreális nekem. én arra gondoltam, hogy valahogy a PIN-es kétfaktoros azonosítással lehet kapcsolatban a dolog, ami januárban vezettek be nálunk és magyar webshopokban már kérte is a kódot a rendszer, de itt ezt nem tapasztaltam, tehát a klasszikus kártyaadatokkal tudtam fizetni. mikor próbáltam elmagyarázni a vevőszolgálatos csajnak hogy miről van szó, nem is értette…
valakinek esetleg van januári tapasztalata?
December 30-án rendeltem. Paypal-es fizetés volt január kilencedikékén vonták le. Január 26-án jött egy sms,hogy xy postán átvehetem a kiszállítást határidő is rég lejárt már.Eddig mindig futár hozta .
Nyomkövetni sem tudtam mert hiába volt track szám amikor a Fedex oldalára irányított a rendszer ott az állt a csomag nem nyomkövethető. Türelem !
szia,
rendben, akkor megnyugodtam, köszi.
Nekem három volt, az utolsó rendelés felét törölték, azt le sem vonták.
A másik kettő január eleji, 1-1termék érkezett, de várok még 1-1-et, most megnéztem, azokat szintén levonták. Érdekes, hogy nem a végösszeget, hanem termékenként. Na mindegy. Remélem megérkeznek.
Hanyagolni fogom az LF-et, a Cultbeautyról kb.egy hete rendeltem, azt látom, hogy hollandoknál van, LF-ről semmit nem tudok.
Én most januárban rendeltem, olyan összeg felett, ahol már tudom, hogy a posta fogja hozni, két napon belül feladták. Rögtön le is vonta a pénzt, Paypallal fizettem.
Mekkora összeg ahonnan posta hozza? Nem is emlékszem ki hozta, annyi csomag jön a munkahelyre.
Kb. 10 font…Az alatt még futár, felette már posta. Bár azért nem tudom, mert egy ideje már nincs összeghatár nélküli ingyenes szállítás, szóval ha ráfizeted még a 2 fontot, akkor talán követhető lesz?! Nem tudom.
Nekem a legutóbbi rendeléskor, a fizetés fülnél jelezte a rendszer, hogy csak akkor vonják le a pénzt, ha küldik a terméket. Van több ilyen webshop is, ami így működik. Szerintem logisztikai okok és praktikus szempontok állhatnak mögötte. Pl. az én januári két tételes rendelésem két különböző helyről, különböző szállítási cégen keresztül lett feladva: az egyik trackinggel, a másik anélkül (amibe nem volt beleszólásom, maximum expressz szállítást tudtam volna kérni plusz pénzért). Másrészt gondolom egyszerűbb egyszer kevesebb pénzt levonni a Lookfantasticnak, mint oda-vissza utalgatni ha kiderül, hogy valami nincs készleten.
köszi szépen a válaszokat csajok ! akkor reménykedem a legjobbakban.
Én is tapasztaltam már ezt külföldi rendelésnél, főleg amikor Amerikából rendeltem. A munkahelyemen, ha amerikai beszállítótól rendelek a nagykeres webshopjukból, ott is mindig ez van. Szállodák is csinálták már ezt, hogy lefoglaltuk a szobákat és csak aznap vonták le ténylegesen a kártyáról, amikor odaértünk. Szóval ne aggódj, más rendszer, de néha vannak előnyei. (Amerikai nagykernél például az, hogy így csak azt fizeti ki az ember, ami tényleg van is készleten nekik, és így nem kapunk agyvérzést a könyvelővel. )
Köszönöm!! Azóta megrendeltem már a francia Sephoráról, mondjuk a rendes bankkártyát nem fogadta el, de PayPal-lal ment.
SOS valaki tudja esetleg ,hogy a Charlotte Tilbury 10% -os kupont hogy tudom használni? Email címre küldték ,de sehogy nem tudom elfogadtatni
Ha Cultbeauty rendelést a Fedex rendszerében látok, ma beérkezett MO-ra, azt ki fogja hozni? Posta?
Tudna vki segíteni?
Csak azért érdeklődöm, mert a posta beteszi a munkahelyi postafiókba és akkor rajtatartom a szememet.
Valamilyen futár hozza emlékeim szerint…
Nekem Expressz One szokta hozni a Cultbeauty-t.