Rendelés külföldről

Óó, tessék bátornak lenni! Ha kell valami segítség, szerintem itt mindenki szívesen ad tanácsot :slight_smile:

2 Likes

Köszönöm :blush: igyekszem meggyőzni magam még :slight_smile:

2 Likes

Nyugodtan vásárolj!
Sőt! Ha szeretnél valamit, most használd ki, amíg még áfa mentesen, vámkezelési díj nélkül tudsz rendelni.

1 Likes

Csak támogatni tudom, hogy rendelj. :slight_smile: CP-től eddig én is féltem rendelni, de december végén leadtam az első rendelésemet és már múlt héten a kezeim között foghattam a rendelt palettát, minden rendben ment. :slight_smile:

2 Likes

@kokapu @Blanky köszi a megerősítést! Még van pár nap februárig, könnyen lehet, hogy elcsábulok néhány dologra :blush:

3 Likes

Csábuljunk együtt :smiley:
Mit rendelnél? Én a wine & only bűvkörébe kerültem :laughing: :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

A The Child paletta nagyoooon csábít, és ma éppen volt is készleten :innocent:

3 Likes

Ezt átérzem, engem is ez az 1 CP paletta csábít csak. :grin: én még megvárom amíg @dunaimano eldönti, hogy megtartja vagy sem ezt a palettát. :slight_smile:

2 Likes

Néhány nappal ezelőtt volt megint 25% akció is a honlapjukon, de természetesen az engem érdeklő dolgok 70%-a nem volt készleten.

1 Likes

Ma felkerült a zsibire egy, de nem voltam elég gyors. :frowning:

Ó, nagyon sajnálom. :frowning:

Mimimiiii? Volt készleten? Kértem róla értesítést, de nem kaptam :frowning:
Lányok, egyébként belemásztam a palettába, nagyon csábító volt, nem tudtam elllenálni. :stuck_out_tongue_winking_eye: Ennek ellenére ezek nem az én színeim. Még egy pár smink erejéig kísérletezem, de egyelőre úgy érzem, tovább fogom adni.
Sajnos annyira jól fogy a Colourpopnál ez a paletta, hogy semmilyen akció nem érvényes rá és folyamatosan out of stock. :confused: Szerintem, ha véletlenül látjátok, hogy elérhető, ne habozzatok megrendelni.

2 Likes

Én is kértem értesítést, de nem kaptam. :frowning:
Mindenesetre én továbbra is vevő vagyok rá, ha úgy döntesz nem tartod meg. :slight_smile: Ha mégis megszereted a színeit, akkor majd megrendelem. :slight_smile:

2 Likes

@Blanky kicsit én is, dehát ez a szépsége ugye a zsibinek. :slight_smile:
@dunaimano pedig tuti, hogy volt, mert még a kosaramba is beraktam, aztán persze nem rendeltem meg. Valamikor délelőtt még nem volt, de olyan 1 óra felé kapható volt.
A színek mellett azért van egy olyan érzésem, hogy a design miatt fogy annyira ez a paletta. Baby Yoda-val szerintem jelenleg bármit is el lehetne adni, és akkor még vegyük hozzá, hogy mindezt egy korrekt sminktermék formájában teszik. :slight_smile:

2 Likes

Egy Wine&only-val én is beszállnék egy közös rendbelésbe, ha lesz. :slight_smile:

Sziasztok!
Csak itt hagyok egy kis infót, hogy a lengyel Sephora magyarországi kiszállításra is üzemel éppen, tudtam rendelni tőlük! :slight_smile:

9 Likes

Köszi, megvan az esti program.:wink:

1 Likes

Lengyel Sephora, most írta egy user, hogy szállítanak hozzánk és ott van.

Hol lehet a website nyelvét angolra atallítani? :smile: Mert ez így elég bajos lesz. :smile:

1 Likes

Egyből megnéztem az árfolyamot.:grin:

1 Likes