Óó, tessék bátornak lenni! Ha kell valami segítség, szerintem itt mindenki szívesen ad tanácsot
Köszönöm igyekszem meggyőzni magam még
Nyugodtan vásárolj!
Sőt! Ha szeretnél valamit, most használd ki, amíg még áfa mentesen, vámkezelési díj nélkül tudsz rendelni.
Csak támogatni tudom, hogy rendelj. CP-től eddig én is féltem rendelni, de december végén leadtam az első rendelésemet és már múlt héten a kezeim között foghattam a rendelt palettát, minden rendben ment.
@kokapu @Blanky köszi a megerősítést! Még van pár nap februárig, könnyen lehet, hogy elcsábulok néhány dologra
Csábuljunk együtt
Mit rendelnél? Én a wine & only bűvkörébe kerültem
A The Child paletta nagyoooon csábít, és ma éppen volt is készleten
Ezt átérzem, engem is ez az 1 CP paletta csábít csak. én még megvárom amíg @dunaimano eldönti, hogy megtartja vagy sem ezt a palettát.
Néhány nappal ezelőtt volt megint 25% akció is a honlapjukon, de természetesen az engem érdeklő dolgok 70%-a nem volt készleten.
Ma felkerült a zsibire egy, de nem voltam elég gyors.
Ó, nagyon sajnálom.
Mimimiiii? Volt készleten? Kértem róla értesítést, de nem kaptam
Lányok, egyébként belemásztam a palettába, nagyon csábító volt, nem tudtam elllenálni. Ennek ellenére ezek nem az én színeim. Még egy pár smink erejéig kísérletezem, de egyelőre úgy érzem, tovább fogom adni.
Sajnos annyira jól fogy a Colourpopnál ez a paletta, hogy semmilyen akció nem érvényes rá és folyamatosan out of stock. Szerintem, ha véletlenül látjátok, hogy elérhető, ne habozzatok megrendelni.
Én is kértem értesítést, de nem kaptam.
Mindenesetre én továbbra is vevő vagyok rá, ha úgy döntesz nem tartod meg. Ha mégis megszereted a színeit, akkor majd megrendelem.
@Blanky kicsit én is, dehát ez a szépsége ugye a zsibinek.
@dunaimano pedig tuti, hogy volt, mert még a kosaramba is beraktam, aztán persze nem rendeltem meg. Valamikor délelőtt még nem volt, de olyan 1 óra felé kapható volt.
A színek mellett azért van egy olyan érzésem, hogy a design miatt fogy annyira ez a paletta. Baby Yoda-val szerintem jelenleg bármit is el lehetne adni, és akkor még vegyük hozzá, hogy mindezt egy korrekt sminktermék formájában teszik.
Egy Wine&only-val én is beszállnék egy közös rendbelésbe, ha lesz.
Sziasztok!
Csak itt hagyok egy kis infót, hogy a lengyel Sephora magyarországi kiszállításra is üzemel éppen, tudtam rendelni tőlük!
Köszi, megvan az esti program.
Lengyel Sephora, most írta egy user, hogy szállítanak hozzánk és ott van.
Hol lehet a website nyelvét angolra atallítani? Mert ez így elég bajos lesz.
Egyből megnéztem az árfolyamot.