Rendelés külföldről

Gloria, onnan milyen rendelési határ van? Mennyi a szállítási ktg?

1 Likes

Nekem valami csomagkuldo.hu szokta hozni a VI. kerületbe, szóval futár, nem posta.

Bocs, hogy én válaszolok, 4.95 font a szállítás, úgy emlékszem, és 40 font felett ingyenes

2 Likes

Semmi baj, sőt köszönöm. Itt kell vám, vagy egyéb költségre számítani?

1 Likes

Nem kell.

1 Likes

Csomagra es akciósra nem érvényes, csak normál termékekre.

Az a baj hogy nem akciós és mégsem fogadja el csak az angol oldalon.

Posta hozta ki. Az jó, nekem nem volt még gondom velük soha.

Érdekes. :slight_smile:

Nekem is posta hozta januàrban a Cultbeauty rendelésem.

Ide csak az .eu oldal szállit

Igen tudom. Csak azt nem értem minek küld akkor kupont .

Ha ez a cultbeauty, en mindig a co.uk-ről rendelek (mert gbp-ben kicsit olcsobb, mint eur-ban) es mindig kihozzak, es nem is kellett vamot fizetnem. Illetve, a magyar posta csomagkuldo hozza hazhoz. Ha nem errol van szo, bocsi, hogy belekotyogtam😂

Lehet, hogy naív a kérdés, de a külföldi Douglas nem szállít hazánkba?

Nem hiszem. :frowning:
Mit szerettél volna?

Egy ritka Bobbi szemhéjpúdert.

Ha van más tippetek, honnan lehet rendelni Bobbi Brown cuccokat, szóljatok, én eddig ezeket ismerem, innen rendeltem őket, de hátha ki tudjátok egészíteni:

Douglas itthon
Lookfantastic
Notino
Január óta csak ezekről az oldalakról rendeltem.

Egyéb:

Amazon
Glambot
Sephora francia oldala
Asos
Selfridges
Feelunique
Net a Porter

2 Likes

Szia. Kinti Douglas nem szállít ide, de pl. easycosmetic.de igen, cca. 10€ a szállítasi díj. Kint sokszor rendeltem onnan parfümöt, sminket, eddig minden korrekt volt :ok_hand:

1 Likes

Most lehet hülye kérdés, de van üzletük az Aréna plázában. Ott esetleg?

Bocs, visszavonom, már nincs felsorolva az üzletek között. Pedig esküszöm, én még voltam is benne…

De a Fashion Streeten van üzletük.

1 Likes

Köszönöm a segítséget. Hívtam őket, de nincs az, amit keresek.

Régen a makeup.hu-n lehetett kapni üres Bobbi szemfesték- és pirosító… stb. palettákat, amit feltölthetett az ember a saját színeivel. Fel is tankoltam belőle.
Most vettem a zsibin szépséges színeket, illetve hazahoztam vidékről a régi cuccaimat, és gondoltam, összeállítok pár palettát.
Asos-on is volt ilyen üres paletta, de már nem kapni, és gondoltam, feltérképezem, hol kaphatóak Bobbi termékek.