Gloria, onnan milyen rendelési határ van? Mennyi a szállítási ktg?
Nekem valami csomagkuldo.hu szokta hozni a VI. kerületbe, szóval futár, nem posta.
Bocs, hogy én válaszolok, 4.95 font a szállítás, úgy emlékszem, és 40 font felett ingyenes
Semmi baj, sőt köszönöm. Itt kell vám, vagy egyéb költségre számítani?
Nem kell.
Csomagra es akciósra nem érvényes, csak normál termékekre.
Az a baj hogy nem akciós és mégsem fogadja el csak az angol oldalon.
Posta hozta ki. Az jó, nekem nem volt még gondom velük soha.
Érdekes.
Nekem is posta hozta januàrban a Cultbeauty rendelésem.
Ide csak az .eu oldal szállit
Igen tudom. Csak azt nem értem minek küld akkor kupont .
Ha ez a cultbeauty, en mindig a co.uk-ről rendelek (mert gbp-ben kicsit olcsobb, mint eur-ban) es mindig kihozzak, es nem is kellett vamot fizetnem. Illetve, a magyar posta csomagkuldo hozza hazhoz. Ha nem errol van szo, bocsi, hogy belekotyogtam😂
Lehet, hogy naív a kérdés, de a külföldi Douglas nem szállít hazánkba?
Nem hiszem.
Mit szerettél volna?
Egy ritka Bobbi szemhéjpúdert.
Ha van más tippetek, honnan lehet rendelni Bobbi Brown cuccokat, szóljatok, én eddig ezeket ismerem, innen rendeltem őket, de hátha ki tudjátok egészíteni:
Douglas itthon
Lookfantastic
Notino
Január óta csak ezekről az oldalakról rendeltem.
Egyéb:
Amazon
Glambot
Sephora francia oldala
Asos
Selfridges
Feelunique
Net a Porter
Szia. Kinti Douglas nem szállít ide, de pl. easycosmetic.de igen, cca. 10€ a szállítasi díj. Kint sokszor rendeltem onnan parfümöt, sminket, eddig minden korrekt volt
Most lehet hülye kérdés, de van üzletük az Aréna plázában. Ott esetleg?
Bocs, visszavonom, már nincs felsorolva az üzletek között. Pedig esküszöm, én még voltam is benne…
De a Fashion Streeten van üzletük.
Köszönöm a segítséget. Hívtam őket, de nincs az, amit keresek.
Régen a makeup.hu-n lehetett kapni üres Bobbi szemfesték- és pirosító… stb. palettákat, amit feltölthetett az ember a saját színeivel. Fel is tankoltam belőle.
Most vettem a zsibin szépséges színeket, illetve hazahoztam vidékről a régi cuccaimat, és gondoltam, összeállítok pár palettát.
Asos-on is volt ilyen üres paletta, de már nem kapni, és gondoltam, feltérképezem, hol kaphatóak Bobbi termékek.