Köszönöm! Itt már sokkal rózsaszínűbbnek látszódik, akkor csak a fényviszonyok csaptak be.
Tegnap egy kisebb balesetnek köszönhetően teljesen elfogyott az essence Chilli Vanilli matt fehér árnyalatom. Már csak kevés volt a szélénél, ezért újra préseltem, hogy továbbra is használható legyen. Este viszont sikerült elejtenem készülődés közben a palettát, és mivel az újra préselés nem volt elég erős, ezért az egész a földön végezte ( annak azért örülök, hogy a többi túlélte legalább)
Én is hasonlóan jàrtam a tegnap bemutatott hajtőszínező porommal. A férjem leverte a földre és ripityára törött. Szerencsére maradt benne annyi, hogy újra tudom préselni.
Akkor ez valami rossz front volt, mert én is a párom miatt ejtettem ki a kezemből. alkohollal préselted újra? Nálam az is volt a baj, hogy gondoltam csak porrá zúzom és kézzel visszanyomkodom a helyére. Eddig bevált így is, csak nyilván innentől már nem utazás (vagy elejtés) álló
Még nem csináltam meg de gyógyszertári alkohollal fogom újranyomni mert az már bevált. Mikor megvettem az óriás Catrice Kaviar Gauche highlightert, azt is sikerült ripityára törnöm de szerencsére meg tudtam csinálni úgy, hogy azóta is tökéletesen funkcionál. (@topsminkotti blogjában olvastam az újrapréselésről)
Köszönöm a tanácsot, legközelebb akkor már ügyesebb leszek
Holnap egy búcsú sminkkel elköszönünk egymástól. Ezen kívül van egy kis mintám krém highlighterből és már csak egy folyékony és porok. Kétségbeejtő állapot:D:D
Nem-nem, jól láttad, mert aztán én is swatcholtam, mert nem hittem a belinkelt képnek. Ez a szín olyan, mint egy kaméleon. Ha épp úgy fordítod a kezedet, akkor rózsaszínes, mint a belinkelt képen, ha pedig más irányból nézed, akkor egy hideg kékes-lilás-ezüstös színárnyalatot látsz. Szinte hihetetlen!
Na így viszont még izgalmasabbá vált számomra. Gyönyörű lehet
Hű de klassz lehet :). Mindig nézegetem a Nablák árait, elképesztő Csak vágyálom, majd egyszer :)).
Igen, ezt nagyon átérzem! Én most vagyok azon ponton, amikor már nem feltétlenül csak álom kell legyen, de egyelőre nem szántam rá magam. Csak szépen apránként, különben soha nem fogy el a meglévő készlet. De már az is jó érzés, hogy néhány drágább rúzst beszereztem. És már tudom, hogy megéri, nagyon sok új kedvencem van, és a régi drogériás cuccaimhoz egyre kevésbé nyúlok szívesen. Persze nem mindenre igaz ez. Meg az is jó, hogy itt ez a fórum, és látom, mi éri meg igazán. Pl. a Nabla még mindig kívánságlistás, de megismertem pár kifejezetten jó ár-érték arányú céget is, pl. Colourpop, vagy Juvia’s Place. Fertő, persze, de jó értelemben Engem megmentett a komolyabb pazarlástól, már nem járok naponta rossmann akciós polcot bújni, hogy mit nem lehet otthagyni Jobban átgondolom, mit veszek, ja és nem csak az ára miatt, mert azért a drogériás cuccok bőven többségben vannak…
Kaptam értesítést, hogy meglettem említve
Belinkelem a cikkem, amit a törött szemhéjpúderek javításáról írtam:
Azt nem mondom, hogy olyan szépek, mint új korukban, de egyben vannak (a mai napig) és lehet őket használni. Hát ez is valami
9 nap telt el a két fotó között. Azóta nem használtam más púdert csak ezt a Mac Select Sheert. Szeretném még idén elfogyasztani.
Egy havi sminkelés hatása a leggyakrabban használt darabokon. Én örülök az ősznek, mert végre nem néznek meg az emberek a sötétebb sminkek miatt, amiket imádok
Büszke vagyok rátok, hogy nálatok ilyen sok smink fogy. Nálam valahogy a tusi, hajápoló, arctisztító ami jobban fogy.
Ez igen! De ezt hogyan csinálod, hogy mindig az egyik oldal fogy el? Mintha sorban haladnál a színeken.
Hat igazabol ennek ket oka is van. egyrészt a paletta bal oldalán voltak a neutrálisabb és világosabb színek, és ez volt az első igazi palettám és eleinte csak azokhoz mertem nyúlni, és féltem a zöldtől, lilától stb. Másrészt viszont van bennem valami beteges rendmánia szerintem, és amikor egy színt kiszúrok magamnak, hogy most egy ideig ez lesz a “go-to” sminkem része, az valahogy mindig a szélen van
Te aztán fegyelmezett vagy!
Nálam pont az ilyen krém jellegű dolgok bírják tovább
Szerintem nálam ez már tényleg beteges. Egyszerűen ha valamit elkezdek akkor muszáj be is fejezzem. Egyszerre egy tusfürdő van megbontva. Még tollból is egyszerre csak egyet használok, és azt megjelölöm, hogy nehogy véletlenül a tartalékot használjam