Alapvetően én is lassan használom el a rúzsokat, annyira nem ragadott magával a rúzsozás világa, így az a néhány, ami van szépen lassan elfogy az idővel.
Nagyon szeretem a hidegebb tónusokat, nyáron is képes vagyok őszi sminkeket hordani. Örülök, hogy meginspirált téged
Mac Select Sheer púder. Ma reggeli sminkelésnél bukkant elő a pan alja. Most ráállok ennek a púdernek a napi használatára, szeretném idén elhasználni.
Alakul. Már nagyon nehéz kikaparni körömmel is a széleket. Szerintem majd késsel kiszedem a maradékot középre.
Elértem az egyik kedvenc bronzosítóm alját. Ez két dolognak volt köszönhető, egyrészt egész nyáron lelkesen használtam dekoltázsra is, másrészt viszonylag egy helyre koncentráltam az ecsetemmel, mert sajnáltam a szép mintáját. A nyár végeztével majd kicsi pihenőt kap, mert a hűvösebb időben inkább matt bronzosítót szeretek használni.
Na, a minta megóvás projekt ismerős nekem is.
Egyszerűen nincs szívem összemaszatolni
Ezt ma kivégzem, ha egész nap rúzsozok, akkor is!
Miért van az, hogy eufórikus érzés, amikor végre valamilyen sminktermékünk végére érünk? Nem vagyunk sajnos olyan fegyelmezettek, hogy csak utána jöhessen az utód, és mégis…
Jár a gratuláció!
Mennyi ideig szolgált?
Nem tudom, nem mai gyerek, az biztos, de nem is az első ebből az árnyalatból, amit már kivégeztem. Én itt, a fórumon tapasztaltam meg az érzést, hogy egy “kivégzés” is lehet kellemesen hátborzongató.
Sziasztok!
Én is beszállnék a project panningba, ezzel az Essence púderrel. Ma láttam meg az alját, nagyon örültem neki
Az utóbbi 3 évben sok sminket sikerült teljesen elhasználnom. Mostantól én is le fogom ide fotózni, hogy minek érek az aljára, mert nagyon jó érzés.
Ez az ABH Sugar Glow Kit egyik árnyalata. Imádom ezt a palettát.
Még egy termékkel beszállok a project panbe. Bár nem sminktermék, de talán van helye itt. Ez a Revolution hajtőszínező terméke. A KM-es értékelésemben nagyon lehúztam, de megyek is updatelni, mert mostanában igencsak rákaptam a használatára. Szeretem a L’oreal hajtőszínező sprayt is, de a homloknál és a füleknél nem szeretem használni, mert rendszerint a bőrömre is kerül és nem győzöm levakarni magamról. Ez a kis Revolution cucc pedig pont arra jó, hogy a homlok vonalamnál precízebben meg tudom oldani vele az ősz szálak takarását anélkül, hogy a fél fejem festékes legyen.
Ezzel a két termékkel szoktam kihúzni az időt két hajfestés között.
Tudom, messze vagyok még a széptől, de azért…
Mennyi idő alatt sikerült az alját elérned?
2 hónap talán? De ez durvább őrlésű, a mattok nem fogynak ennyire. Bár egy kis horpadás már látható azokon is. Szinte egész nyáron ennek a palettának a lilásait és rózsaszínjeit használtam és még használom is.
Elég gyorsan leértél az aljára. De legalább belátható időn belül képes elfogyni.
Azért van még benne bőven.
Azta mindenit, te aztán tényleg hálásan használod ezt a palettát, legjobb gazdihoz került
Látszik a palettán, hogy megkapja a neki járó szeretetet nekem a Garden Gate szín ragadta meg a figyelmemet. Jó látom, hogy az ilyen lilás-barnás-bordós-nemtudommilyen szín? Jó lenne már valami illő nevet kitalálnom rá, mert ez a kedvenc árnyalatom
Itt vannak a swatchok :
https://lodoesmakeup.com/2018/04/la-nouvelle-palette-soul-blooming-de-nabla-cosmetics/