Project panning

Alapvetően én is lassan használom el a rúzsokat, annyira nem ragadott magával a rúzsozás világa, így az a néhány, ami van szépen lassan elfogy az idővel.
Nagyon szeretem a hidegebb tónusokat, nyáron is képes vagyok őszi sminkeket hordani. Örülök, hogy meginspirált téged :blush:

1 Likes

Mac Select Sheer púder. Ma reggeli sminkelésnél bukkant elő a pan alja. Most ráállok ennek a púdernek a napi használatára, szeretném idén elhasználni.
K%C3%A9p

8 Likes

Alakul. Már nagyon nehéz kikaparni körömmel is a széleket. Szerintem majd késsel kiszedem a maradékot középre.
69486576_892611821115504_291858717278732288_n

10 Likes

Elértem az egyik kedvenc bronzosítóm alját. Ez két dolognak volt köszönhető, egyrészt egész nyáron lelkesen használtam dekoltázsra is, másrészt viszonylag egy helyre koncentráltam az ecsetemmel, mert sajnáltam a szép mintáját. A nyár végeztével majd kicsi pihenőt kap, mert a hűvösebb időben inkább matt bronzosítót szeretek használni.
InShot_20190831_231044697

7 Likes

Na, a minta megóvás projekt ismerős nekem is. :rofl:

4 Likes

Egyszerűen nincs szívem összemaszatolni :grin:

1 Likes

Ezt ma kivégzem, ha egész nap rúzsozok, akkor is! :grinning:

20190901_090432

10 Likes

Miért van az, hogy eufórikus érzés, amikor végre valamilyen sminktermékünk végére érünk? Nem vagyunk sajnos olyan fegyelmezettek, hogy csak utána jöhessen az utód, és mégis…
Jár a gratuláció! :+1:
Mennyi ideig szolgált?

4 Likes

Nem tudom, nem mai gyerek, az biztos, de nem is az első ebből az árnyalatból, amit már kivégeztem. Én itt, a fórumon tapasztaltam meg az érzést, hogy egy “kivégzés” is lehet kellemesen hátborzongató. :blush:

3 Likes

Sziasztok!
Én is beszállnék a project panningba, ezzel az Essence púderrel. Ma láttam meg az alját, nagyon örültem neki :slightly_smiling_face:IMG_20190901_122502

9 Likes

Az utóbbi 3 évben sok sminket sikerült teljesen elhasználnom. Mostantól én is le fogom ide fotózni, hogy minek érek az aljára, mert nagyon jó érzés. :heart:
Ez az ABH Sugar Glow Kit egyik árnyalata. Imádom ezt a palettát.
20190901_185916

12 Likes

Még egy termékkel beszállok a project panbe. Bár nem sminktermék, de talán van helye itt. Ez a Revolution hajtőszínező terméke. A KM-es értékelésemben nagyon lehúztam, de megyek is updatelni, mert mostanában igencsak rákaptam a használatára. Szeretem a L’oreal hajtőszínező sprayt is, de a homloknál és a füleknél nem szeretem használni, mert rendszerint a bőrömre is kerül és nem győzöm levakarni magamról. Ez a kis Revolution cucc pedig pont arra jó, hogy a homlok vonalamnál precízebben meg tudom oldani vele az ősz szálak takarását anélkül, hogy a fél fejem festékes legyen.
Ezzel a két termékkel szoktam kihúzni az időt két hajfestés között.
K%C3%A9p

6 Likes

Tudom, messze vagyok még a széptől, de azért… :blush:

20190904_175016

15 Likes

Mennyi idő alatt sikerült az alját elérned?

1 Likes

2 hónap talán? De ez durvább őrlésű, a mattok nem fogynak ennyire. Bár egy kis horpadás már látható azokon is. Szinte egész nyáron ennek a palettának a lilásait és rózsaszínjeit használtam és még használom is.

1 Likes

Elég gyorsan leértél az aljára. De legalább belátható időn belül képes elfogyni.:slight_smile:

1 Likes

Azért van még benne bőven. :blush:

1 Likes

Azta mindenit, te aztán tényleg hálásan használod ezt a palettát, legjobb gazdihoz került :heart:

2 Likes

Látszik a palettán, hogy megkapja a neki járó szeretetet :heart_eyes: nekem a Garden Gate szín ragadta meg a figyelmemet. Jó látom, hogy az ilyen lilás-barnás-bordós-nemtudommilyen szín? Jó lenne már valami illő nevet kitalálnom rá, mert ez a kedvenc árnyalatom :grin:

2 Likes

Itt vannak a swatchok :slight_smile: :
https://lodoesmakeup.com/2018/04/la-nouvelle-palette-soul-blooming-de-nabla-cosmetics/