Én is érzek valami gyógyszertár-szagot a 70%-os alkoholon
Ez komoly??? A vodkát vetetted be?
Remélem, a maradékhoz egy kis narancslé/tonik is került.
Megjutalmazván a jó munkát!
Az igaz, annak nincsen szaga. Sokan vannak, akik ezért vodkáznak, mert így nem érződik a lehelletükön.
Hoznám az első büszkeségem Szerintem ez az első por állagú sminkcucc, amit elhasználtam. Kb 9 hónap munkája van benne
Nagyon szép látvány! Elégedett voltál vele? Újra vennéd esetleg?
Annyira nem voltam tőle elájulva, semmi extra azt kell mondjam. Nap felénél már nagyon csillogott a homlokom, ha ezzel fixáltam a sminkemet, azóta találtam jobbat, úgyhogy nem venném újra. A legvégén már csak az eyeshadow primerem fixálására használtam, arra teljesen jó volt.
Pff. Ügyes vagy! Ezt hogy lehet megcsinálni? Hány grammos volt?
Januárban vettem a Kat von D porpúderem, mini méret (bár 5,4 gramm), és még több, mint a fele megvan, pedig elég sokat használom.
Utánakerestem most, fénykorában 6,8 g volt. Amúgy egyedül ezt használtam kb fél évig, egyszer még újra is nyomtam alkohollal, miután a kozepet teljesen elhasználtam és már csak a szélén volt anyag. Azt kell mondjam utána jobb volt sokkal
Hát, mindenesetre ügyes vagy!
Köszi! Bízom benne lesz még pár hasonló
Beszállnék a project panningba ezzel a Catrice camouflage korrektorral :).
Jelenleg itt tartok a palettáimmal, időközben elhasználtam egy púdert, egy korrektort, egy szemceruzát és egy szempillaspirált is.
Milyen púdert használsz most, amit jobban szeretsz nála? Mindig nagy púderkeresésben vagyok, még nem találtam meg a tökéleteset.
Loose powdert használok most. Ami nagyon bejött az egyrészt az Innisfree No Sebum Powder, másrészt pedig az Yves Rocher Pure Light. Előbbi főleg arcra, utóbbi pedig bakingre és arcra is bevált.
Köszi! Az Innisfree nagyon szimpatikus.
Egy színt (Cashmere) sikerült teljesen elhasználni a kiválasztott palettámból, valamint a rúzst és a korrektort is elfogyasztottam, bár már mindkettő a végét járta.
Az első kép a múltkor posztolt állapot, míg a második a jelenlegi.
Ügyi vagy! Minden nap lelkiismeretesen sminkelsz?
Köszönöm! Egy héten 4-5 nap van rajtam smink általában, viszont ha pl. este elmegyünk valahova, akkor leszedem a nappalit és teljesen új estit teszek fel.
Nagyon szépen haladsz, rúzst még sosem sikerült elhasználnom.
Szép színeket válogattál össze az Essence palettába, kedvem támad tőle festeni egy bordó őszi sminket. ^^