Project panning

Igen, sok van amik igen masszívak ráadásul, azaz épphogy beleérintem az ecsetet és már intenzív :smile: Na ezt a kategóriát legnehezebb elfogyasztani. Egy élet is kevés. De nem bánom, ha nem romlik meg akkor minél tovább használhatom, annál jobb :slight_smile:

Egy kérdés: hány évig használtok egy palettát? Melyik a rekorder és mennyi idős? (na jó, kettő lett :slight_smile: )

4 Likes

Ma bealkoholizált az eltört meteorites kompaktom. A célnak megfelel, ha nem is szép. még holnap elpàrolog a napon az alkohol es használhatò :blush:20190805_191943

11 Likes

Ügyes vagy! Az alkohol mellett kellett egy kis igazítás, vagy “belocsoltad” és magától tette a dolgát? Még soha nem csináltam ilyet, ezért kérdezek ilyen okosakat…

1 Likes

Nekem ez a mostani projectben részt vevő Fortune favours the brave palettám a jelenlegi legrégebbi, két karácsonnyal ezelőtt kaptam. Elméletileg egy évig őrzi meg a szavatosságát, de én semmilyen változást nem vettem észre azóta. Most, hogy már ilyen közel vagyok a végéhez, biztos hogy nem is kerül kukába, amíg nem fogyasztom el. (Sőt amilyen szentimentális vagyok, lehet hogy még utána is inkább a dobozába kerül vissza és pihen még egy kicsit a szekrényben) :frowning:

4 Likes

Kicsit impresszionista stílusú lett.:slight_smile:

3 Likes

Igen, kellett , miutàn ràlöttyintettem, utàna egy papirtörlöt ràteszek es egy fémpénzzel finoman végig nyomkodom, ìgy a felesleges Alkohol egy rèsze is tàvozik es finoman össze prèselem a termèket is, hogy lesimuljon ès minden egymàshoz tapadjon.

3 Likes

:rofl::stuck_out_tongue_winking_eye:ezen most jòt nevettem

1 Likes

Szuper! Nem tűnik bonyolultnak. A lényeg, ha jól értem, hogy lehetőleg mindig tartsunk otthon némi alkoholt a vészhelyzetre.

2 Likes

Az alkohollal megreparált termékekben mennyire marad meg az alkohol? Az én bőröm nem szereti…
Vagy a por állagúakból elpárolog, és csak a folyékonyakban marad meg?

Amit én eddig alkohollal helyrehoztam, az utána nagyon büdös alkoholszagú maradt. Lehet én vagyok a béna :smiley: De egy próbát mindenképpen megér, ha egy szeretett sminktermékünk összetörik.

Én tartok! Igaz, nem az ilyen jellegű vészhelyzetekre! :smiley:

1 Likes

…így igaz, és a konyakban is. :smiley:

Hát akkor még az is lehet :frowning: pedig képről ugyanaz a szín, és ugyanez a sárga “villám” fut végig benne :confused:

Én pár hónapja az egyik púderemet törtem szét, mert már csak a szélén volt anyag és újranyomtam középre alkohollal. Olyan volt, mint újkorában, egyáltalán nem volt büdös. Mondjuk én nagyon megszadiztam direkt, hogy semmi ne maradjon benne :smiley:

1 Likes

Rájöttem. Nekem ez a széttörős mutatvány lenne a leghatékonyabb. Utána elég lenne csak ráfognom az ügyetlenségemre. :smiley:

Szerintem nem pont ez a project panning értelme, de az ötlet jó, nekem is így menne a legjobban. :smiley:

2 Likes

Az igazság az, hogy még nincs is olyan cuccom, ami ellen elkövetnék ilyen merényletet. De biztos van az a pont. :smiley:

1 Likes

A por àllagùakbòl teljesen elpàrolog.

1 Likes

Az jó, akkor majd én is kipróbálom, ha így járnék.

A vodka teljesen szagtalan :see_no_evil::rofl: A gyògyszertàri alkoholt azèrt nem merem kipròbàlni mert ha egy csöppnyit is olajos, akkor lehet kidobni az egèsz termèket. Van nekem is fertőtlenìtő alkoholom es abban is van vmi olajszerü adalèk. A vodkàban tuti nincs :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 Likes