Válaszoltam!
Én ezekkel szállnék be:
Revolution kontúr paletta (bal alsó szín kitörött egy “balesetben”) - jobb felső színt sosem használom, tőle balra lévő highlighter színre se látok sok esélyt, hogy elhasználjam a többi csodás highlighterem mellett. De minek tartogassam, ha vannak jobb cuccok, amiket szívesebben használnék?
Catrice púder és Essence fixáló púder - Ezeket valószínűleg teljesen el fogom használni hamarosan.
Nem tervezett Projekt panning guerlain meteorites kompakt… mondjuk ha a hourglass tört volna szét ,azèrt fàjna a szivem majd alkohollal vissza préselem
Ajaj, porcelánból is mindig az törik, ami a leginkább fáj…
Ezekkel szállok be, a pirostóból a képen az alsó sorban a másodiknál már látszanak a pan alján lévő gyűrűk körvonalai, a szemhéjpúder palettán a képen alul jobbról a második csont színnél szeretném elérni a pant
Fő az optimizmus, igazad van! Megmutatod majd, hogyan sikerült az alkoholos beavatkozás? … Azon sem csodálkoznék, ha egy kis pohárnyi segítséget hívnál…
azaz, hogy magamba öntöm a pùdertartò helyett?
Valahogy úgy
Csak annyit, hogy ne remegjen a kezed közben.
Uu, én a jobb felsőt nagyon szeretem :)) Mármint ez a paletta nincs meg, de magában megvan highlighterként, és én egy csomó mindenre tudom használni.
Szemre mindig az éppen használt palettában lévő világos, csillogós/selymes színt használom kiemeléshez, highlighterként meg eddig túl harsánynak gondoltam, de talán holnap kipróbálom
Én elhasználtam már korrektort, ajakápolót, testápolót, illetve csillogós rúzst is. A szempillaspirálok mindig beszáradnak :D. Jaa lehet rossz helyre írtam mindegy
Amivel befogok szállni a Project panningba az a catrice korrektor és egy alverde rúzs majd hozok róluk képeket :).
Highlighterként nekem pont jó, nem harsány, pedig fehér bőröm van. Én használom még szemöldökcsontra, belső szemzugba, tökéletes
Beállok ezzel a pici, utazós sminkkompaktból való púderrel. Nem mai darab, de használom, mert szeretem a hatását és nem okoz bajt a bőrömön. Egy időben mindenhova hurcoltam magammal, ezért leharcolt a kinézete. A héten kicsit sminkelgetek, amúgy alig szoktam, de így talán elfogy ebben az évben
Lehet, hogy neked nem pont ez az árnyalat van meg, csak nagyon hasonló? Mert ma próbáltam highlighterként, de csak szimplán csillámos lett az arcom… nagyon nem jött be
Ez a Catrice púder anno megvolt nekem is, szerettem. Ha jól emlékszem elhasználtam, vagyis a végén maradt kicsi de már kidobtam akkor. Nem volt baja, csak lett új kedvenc és nem akartam tartogatni.
Na végre én is összegyűjtöttem, hogy milyen termékekkel szeretnék beszállni a project panningbe. A Catrice korrektorból már kiszedtem a “stoppert” (erre mi a magyar kifejezés?), így abból már csak néhány alkalomra való van. A rúzs és a szemhéjtus körülbelül félig lehet. Tusból van más, így ezt szeretném már üresnek látni, a rúzs használatához pedig nekem mindig tudatos emlékeztetés kell, mert amúgy mindig megfeledkezem róla. A szemhéjpúderek közül jelöltem azokat, amelyeket szeretnék teljesen elhasználni. Ez alól az essence my must haves barnája kivétel csak, ugyanis annál a cél egyelőre a pan aljának az elérése. Ezeket a célokat még ebben az évben szeretném teljesíteni, de reményeim szerint sokkal hamarabb sikerülni fog. Legközelebb egy hónap múlva szeretnék képet kirakni, remélhetőleg látványos változásokkal.
Hű, ez a paletta is elég jól halad már
Nekem nem sikerült még soha palettámat így lefogyasztani, de talán majd egyszer
Ha nincs olyan sok palettája az ember lányának viszont sokat sminkel, akkor fogynak nagyon a termékek egy nap szeretném majd teljesen üresen látni, egyszerre lesz boldog és nagyon szomorú nap is ha elkötelezed magad néhány termék mellett, akkor neked is sikerülni fog. Viszont ha nagy a választék és ezt élvezed is, akkor nem is kell az legyen a cél, hogy minden elfogyjon