Project panning

Válaszoltam! :relaxed:

Én ezekkel szállnék be:

Revolution kontúr paletta (bal alsó szín kitörött egy “balesetben”) - jobb felső színt sosem használom, tőle balra lévő highlighter színre se látok sok esélyt, hogy elhasználjam a többi csodás highlighterem mellett. De minek tartogassam, ha vannak jobb cuccok, amiket szívesebben használnék? :confused:
Catrice púder és Essence fixáló púder - Ezeket valószínűleg teljesen el fogom használni hamarosan.

9 Likes

Nem tervezett Projekt panning :exploding_head: guerlain meteorites kompakt… mondjuk ha a hourglass tört volna szét ,azèrt fàjna a szivem 20190804_190555 majd alkohollal vissza préselem

3 Likes

Ajaj, porcelánból is mindig az törik, ami a leginkább fáj…

1 Likes

Ezekkel szállok be, a pirostóból a képen az alsó sorban a másodiknál már látszanak a pan alján lévő gyűrűk körvonalai, a szemhéjpúder palettán a képen alul jobbról a második csont színnél szeretném elérni a pant
20190804_191128

6 Likes

Fő az optimizmus, igazad van! Megmutatod majd, hogyan sikerült az alkoholos beavatkozás? … Azon sem csodálkoznék, ha egy kis pohárnyi segítséget hívnál…

2 Likes

:grin::rofl:azaz, hogy magamba öntöm a pùdertartò helyett?

4 Likes

Valahogy úgy :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Likes

Csak annyit, hogy ne remegjen a kezed közben. :smiley:

4 Likes

Uu, én a jobb felsőt nagyon szeretem :)) Mármint ez a paletta nincs meg, de magában megvan highlighterként, és én egy csomó mindenre tudom használni.

1 Likes

Szemre mindig az éppen használt palettában lévő világos, csillogós/selymes színt használom kiemeléshez, highlighterként meg eddig túl harsánynak gondoltam, de talán holnap kipróbálom :slight_smile:

Én elhasználtam már korrektort, ajakápolót, testápolót, illetve csillogós rúzst is. A szempillaspirálok mindig beszáradnak :D. Jaa lehet rossz helyre írtam mindegy :smiley:

Amivel befogok szállni a Project panningba az a catrice korrektor és egy alverde rúzs :slight_smile: majd hozok róluk képeket :).

Highlighterként nekem pont jó, nem harsány, pedig fehér bőröm van. Én használom még szemöldökcsontra, belső szemzugba, tökéletes :slight_smile:

Beállok ezzel a pici, utazós sminkkompaktból való púderrel. Nem mai darab, de használom, mert szeretem a hatását és nem okoz bajt a bőrömön. Egy időben mindenhova hurcoltam magammal, ezért leharcolt a kinézete. A héten kicsit sminkelgetek, amúgy alig szoktam, de így talán elfogy ebben az évben :sweat_smile:
20190805_104747

9 Likes

Lehet, hogy neked nem pont ez az árnyalat van meg, csak nagyon hasonló? Mert ma próbáltam highlighterként, de csak szimplán csillámos lett az arcom… nagyon nem jött be :confused:

Ez a Catrice púder anno megvolt nekem is, szerettem. Ha jól emlékszem elhasználtam, vagyis a végén maradt kicsi de már kidobtam akkor. Nem volt baja, csak lett új kedvenc és nem akartam tartogatni.

1 Likes

Na végre én is összegyűjtöttem, hogy milyen termékekkel szeretnék beszállni a project panningbe. A Catrice korrektorból már kiszedtem a “stoppert” (erre mi a magyar kifejezés?), így abból már csak néhány alkalomra való van. A rúzs és a szemhéjtus körülbelül félig lehet. Tusból van más, így ezt szeretném már üresnek látni, a rúzs használatához pedig nekem mindig tudatos emlékeztetés kell, mert amúgy mindig megfeledkezem róla. A szemhéjpúderek közül jelöltem azokat, amelyeket szeretnék teljesen elhasználni. Ez alól az essence my must haves barnája kivétel csak, ugyanis annál a cél egyelőre a pan aljának az elérése. Ezeket a célokat még ebben az évben szeretném teljesíteni, de reményeim szerint sokkal hamarabb sikerülni fog. Legközelebb egy hónap múlva szeretnék képet kirakni, remélhetőleg látványos változásokkal. :smiley:
received_405133530354307

6 Likes

Hű, ez a paletta is elég jól halad már :+1:
Nekem nem sikerült még soha palettámat így lefogyasztani, de talán majd egyszer :slight_smile:

3 Likes

Ha nincs olyan sok palettája az ember lányának viszont sokat sminkel, akkor fogynak nagyon a termékek :smiley: egy nap szeretném majd teljesen üresen látni, egyszerre lesz boldog és nagyon szomorú nap is :frowning: ha elkötelezed magad néhány termék mellett, akkor neked is sikerülni fog. Viszont ha nagy a választék és ezt élvezed is, akkor nem is kell az legyen a cél, hogy minden elfogyjon

5 Likes