@Amadea Ez aranyos Még a végén másodállást szerzek magamnak ezzel. Én is szeretem egyébként látni a számokat, gondoltam másnak is talán érdekes lehet, mert azért lehet levonni következtetést belőle, hogy például egy hasonló méretű szájfény/bronzer/highlighter/stb. meddig elég. Illetve volt régen (na jó, néha most is) egy olyan rossz beidegződésem, hogy bizonyos termékeket “sajnáltam” használni, nehogy gyorsan elfogyjon. Ha valamit tanultam a panning során, akkor azt, hogy semmi nem fogy el gyorsan, sőt.
@koalace Köszi, nagyon szeretem a számokat, szóval ez számomra élvezet!
Egyébként az elhasználós project panning mellett én is folyamatosan rotálom az utóbbi években a termékeimet, mindig van a sminkasztalomon egy ilyen kis tároló (lásd lenti fotó), amiben folyamatosan cserélgetve vannak a termékek (általában random számgenerátorral, mert a kollekcióm Excel táblázatban van és látom mit hányszor használtam, vagy mit nem használtam, stb). Illetve az a kikötés, hogy amit kisorsolok 3szor kell használnom, aztán jöhet helyette más. Általában egyszerre 4 paletta, 3 rúzs, 2 highlighter, 2-3 pirosító van sorsolva így nem unom meg és sokszor segít az új dolgokra való vágyakozás leküzdésében is (de azért nem gátol meg, ha épp rákattanok valamire . Természetesen, ha bármikor bármi mást akarok használni a kollekciómból, nem vagyok limitálva, de a hétköznapokon igyekszem ebből a kupacból “dolgozni”.
Jócskán csökkentette a bűntudatomat a kollekcióm mérete miatt, mert nem érzem, hogy “elhanyagolom” a dolgaimat. Lehet ezt sokféleképpen variálni, engem kicsit a “Shop my stash” videók inspiráltak benne.
Szerk:
UI: Visszaolvasva kicsit úgy néz ki, hogy nincs életem ezen kívül, de eskü ettől függetlenül ugyanúgy főzök, takarítok, dolgozok, olvasok, férjemmel vagyok, barátnőzök, stb. De ez a legnagyobb hobbim, az is biztos.