Év elején én is elindultam egy project pannel, de később nem jöttem a hírekkel. Ami talán nagy eseménynek számít, hogy elértem az alját a butter bronzeremnek, amit azóta is lelkesen fogyasztok, úgyhogy addig meg sem állok, amíg ki nem ürül teljesen.
Két kicsi catrice paletta volt még a projektemben, de ezeket most már kiveszem belőle. A rózsás árnyalatút azért, mert már csak az az egy rózsaszín tetszik benne, de annak a használatát nem akarom sürgetni. A barnás pedig azért távozik, mert már csak azt a nagyon kevés bőrszín szeretném elhagynálni, utána pedig megy a kukába, mert hasonló színeim sokkal jobb minőségben is vannak
Derekasan harcolok, akarom mondani szorgosan használom az ABH szemöldökpomádét, a MAC Blot púdert és a Nyx Can’t Stop alapozót. Szeretem ezeket a termékeket, az elsőből már van is egy tartalék a fiókban, a Blotból pedig lesz (ha már nem leszek púdernagyhatalom), de az alapozótól kivagyok. Eltömődik a pumpája. Köpköd, de az elejétől kezdve, nemcsak mostanában. Még kb. egy ujjnyi anyag van az üvegben, de alig ad ki valamennyit. Egyébként bb krémmel keverve használom, mert önmagában borzasztóan ráköt az arcra.
Ui.: a termékek azóta tovább fogytak, ezek kb. kéthetes képek (sajnos most jutottam odáig, hogy felrakjam őket).
Az alapozó köpködése elkerülése végett én fenntartok egy hullámcsatot erre a célra. Minden használat előtt utat török előbb az anyagnak. Nem egyszer kellett átöltöznöm, mert tutira a ruhámra fröccsent… Nem tudom, miért nem tudtak egy normális pumpát adni neki, az alapozó alapvetően jól működik rajtam, de tuti én se veszem újra.
Én biztosítótűt használok ilyen célokra. Vagy simán áttöltöm “airless pump” kiszerelésekbe (amiknek a belső részen az alja emelkedik… gyakoribb arcszérumoknál és -krémeknél). Az ilyen csomagolásokat nagyon szeretem újrahasznosítani, mert nem éri levegő azt amit belerakok, és ha víznél viszkózusabb, nem is köpköd. Általában csak akkor dobom ki az ilyeneket ha végleg tönkremennek.
Köszi, én egy fogpiszkálót tartok erre a célra, de csak akkor kotortam bele a pumpába, amikor nem jött belőle alapozó.
Amúgy az ingből nem jött ki a folt. Nagyon pici a hiba, de azért zavar.
Sima kétfázisú sminklemsóval vagy Vanish szappanal próbáltad kiszedni a foltot?
A dm saját márkás, fehér ruhákra való tisztító cuccával próbáltam, de köszi a tippet.
Még egy ötlet: teafa olaj lokálisan. Nekem nadrágból és az Adidas vászoncipőmből is kioldotta a foltot, amit számtalan mosás se. Benedvesítem a felületet vízzel, rácseppentem és bedörzsölöm.
Nem lett bajuk egyáltalán, de nem tudom mennyire kényes ruháról van szó.
Köszi szépen!
Nagyon jòl sikerült ez a hónap, befejeztem a Catrice palettàt. Büszke vagyok magamra a Supershock-ot is hasznàltam mèg ebben a hònapban, de kiszàradt, ùgyhogy azt elhasznàltnak tekintem.
A bronzert ès a rùzst/krèmpirosìtòt kivettem a projectből. A bronzer tùl nagy, nem kellett volna egy ilyen òriàsi termèket betennem, mert csak fusztràl. A pirosìtònàl elegem lett a krèm àllagàbòl, azt pihentetem.
Az alàbbi dolgok kerülnek be helyettük, egy Gosh pirosítò ès egy Catrice mono (Mellow Mauve àrnyalat). Ezeket szeretnèm elhasznàlni. A Bh Cosmetics palettàt csak szeretnèm rendszeresebben hasznàlni, ha màr vègre itt a jobb idő.
Úúú micsoda színkavalkád, nagyon nyári a hangulata!
Ez a Bh cosmetics x Laviedunprince paletta. Nagyon szeretem, mert a felső sorban nude szìnek vannak, az alsòban pedig a neonszìnek. Szóval akàr irodai akàr esti sminket lehet belőle kèszìteni ès szèpen összeillenek a szìnek alaptónusai.
Wow ügyi vagy! Én le vagyok maradva a pp-vel mint a borravaló
Az utóbbi hetekben ezek a sminktermékeim fogytak el, mindegyikre tudatosan fókuszáltam már nagyon régóta. 2022-ben elkezdtem google sheets-en majdnem minden project pan termékemnél vezetni a használatok számát is.
A bronzosítón már óriási pan volt amikor elkezdtem számolni a használatokat és a Sleek folyékony highlighterben is már csak negyede volt kb meg. (én primerként használtam).
Továbbra is jó pár termék esetében számolgatni fogok, kíváncsi vagyok a statisztikákra.
Az igen! Hogy Te milyen precíz vagy! Mikor könyveled be a tábázatba, hogy éppen mi az, amit használtál? Reggel?? Jár a vállon veregetés!
Köszi szépen!
Reggeli sminkelés után szoktam gyorsan beirogatni, 2-3 perc és kész is vagyok vele. És mivel google sheets-en vezetem telefonról vagy bárhonnan el tudom érni a táblázatot, hogy ne legyen kifogásom ne vezetni.
Hoztam néhány fogyóban lévő terméket én is. Az essence paletta számomra tökéletes “reggel gyorsan feldobok valamit” paletta, mert nagyon puha és két mozdulattal eldolgozható színek vannak benne. A múlt héten a bézs színnek értem el az alját, amit majdnem minden nap használok.
A Butter Bronzerrel való kapcsolatom még mindig nem egyértelmű. Jelenleg ő a hétköznapi bronzerem, és most már újrapréselés után is elértem az alját, úgyhogy tényleg nem fog már sokáig tartani. Ennek ellenére valószínűleg nem fogom újra venni. Ez a legvilágosabb, light árnyalat, ami jó lenne, de van egy vöröses beütése, ami annyira nem tetszik.
A NYX kontúr paletta számomra igazi utazó paletta. A kontúr színt ilyenkor nem csak arcra, hanem szemre is használom, ami segített abban, hogy az aljára érjek. Ha a Butter Bronzer elfogy, akkor ő veszi át majd a helyét a hétköznapokban. A púder rész számomra semleges, ritkán használok púder, viszont utazásnál nagyon jó satírozásra. A highligter arcra nekem túl darabos és glitteres, így ezt csak a belső szemzugba szoktam használni, aminek köszönhető a furcsa alakzat.
A kis essence highlighter nagyon régi és nagyon szeretném már elhasználni, idén talán végre sikerülni fog. Átlagosnak mondanám, semmi extra, de teszi a dolgát.
Én az alábbi termékeket szeretném idén elhasználni, van amin év eleje óta dolgozom (meg pár amin már 2021 óta), illetve van amit mostanában vettem be a projektbe (pl nyári sötétebb alapozók). Van 1-2 termék, ami lemaradt a fotókról, a következő alkalommal igyekszem őket sem lefelejteni.
Minden használatot vezetek január 1.-e óta, így számomra még érdekesebb látni, hogy bizonyos típusú termékeket mennyi idő alatt lehet elhasználni. (vagy hogy mennyibe kerül pl. 1 napi használat )
Ebben a táblázatban vezetem a dolgokat, mindig kitűzöm a célt, hogy hány alkalommal szeretném az adott terméket használni a következő hónapban. Az összes használat 2022 oszlop már tartalmazza a májusi számokat is. Mindhárom rúzst kizárólag krémes pirosítóként használom ebben a projektben.
Elégedett ez a nap, elfogyott a butter bronzer. Az állagát nagyon szerettem, de a színe egy kicsit túl narancsos volt. Többször nem venném újra
Nagyon ügyes vagy, hogy elhasználtál egy egész bronzosítót.