Project panning

Év elején én is elindultam egy project pannel, de később nem jöttem a hírekkel. Ami talán nagy eseménynek számít, hogy elértem az alját a butter bronzeremnek, amit azóta is lelkesen fogyasztok, úgyhogy addig meg sem állok, amíg ki nem ürül teljesen. 20220402_083744
Két kicsi catrice paletta volt még a projektemben, de ezeket most már kiveszem belőle. A rózsás árnyalatút azért, mert már csak az az egy rózsaszín tetszik benne, de annak a használatát nem akarom sürgetni. A barnás pedig azért távozik, mert már csak azt a nagyon kevés bőrszín szeretném elhagynálni, utána pedig megy a kukába, mert hasonló színeim sokkal jobb minőségben is vannak20220402_083825

15 Likes

Derekasan harcolok, akarom mondani szorgosan használom az ABH szemöldökpomádét, a MAC Blot púdert és a Nyx Can’t Stop alapozót. Szeretem ezeket a termékeket, az elsőből már van is egy tartalék a fiókban, a Blotból pedig lesz (ha már nem leszek púdernagyhatalom), de az alapozótól kivagyok. Eltömődik a pumpája. Köpköd, de az elejétől kezdve, nemcsak mostanában. Még kb. egy ujjnyi anyag van az üvegben, de alig ad ki valamennyit. Egyébként bb krémmel keverve használom, mert önmagában borzasztóan ráköt az arcra.
20220320_110949
20220320_130608
20220320_130640

Ui.: a termékek azóta tovább fogytak, ezek kb. kéthetes képek (sajnos most jutottam odáig, hogy felrakjam őket).

12 Likes

Az alapozó köpködése elkerülése végett én fenntartok egy hullámcsatot erre a célra. Minden használat előtt utat török előbb az anyagnak. Nem egyszer kellett átöltöznöm, mert tutira a ruhámra fröccsent… Nem tudom, miért nem tudtak egy normális pumpát adni neki, az alapozó alapvetően jól működik rajtam, de tuti én se veszem újra.

2 Likes

Én biztosítótűt használok ilyen célokra. Vagy simán áttöltöm “airless pump” kiszerelésekbe (amiknek a belső részen az alja emelkedik… gyakoribb arcszérumoknál és -krémeknél). Az ilyen csomagolásokat nagyon szeretem újrahasznosítani, mert nem éri levegő azt amit belerakok, és ha víznél viszkózusabb, nem is köpköd. Általában csak akkor dobom ki az ilyeneket ha végleg tönkremennek.

2 Likes

Köszi, én egy fogpiszkálót tartok erre a célra, de csak akkor kotortam bele a pumpába, amikor nem jött belőle alapozó.
Amúgy az ingből nem jött ki a folt. Nagyon pici a hiba, de azért zavar.

1 Likes

Sima kétfázisú sminklemsóval vagy Vanish szappanal próbáltad kiszedni a foltot? :relaxed:

1 Likes

A dm saját márkás, fehér ruhákra való tisztító cuccával próbáltam, de köszi a tippet.

Még egy ötlet: teafa olaj lokálisan. Nekem nadrágból és az Adidas vászoncipőmből is kioldotta a foltot, amit számtalan mosás se. Benedvesítem a felületet vízzel, rácseppentem és bedörzsölöm.
Nem lett bajuk egyáltalán, de nem tudom mennyire kényes ruháról van szó.

2 Likes

Köszi szépen!

Nagyon jòl sikerült ez a hónap, befejeztem a Catrice palettàt. Büszke vagyok magamra :grinning_face_with_smiling_eyes: a Supershock-ot is hasznàltam mèg ebben a hònapban, de kiszàradt, ùgyhogy azt elhasznàltnak tekintem.

A bronzert ès a rùzst/krèmpirosìtòt kivettem a projectből. A bronzer tùl nagy, nem kellett volna egy ilyen òriàsi termèket betennem, mert csak fusztràl. A pirosìtònàl elegem lett a krèm àllagàbòl, azt pihentetem.

Az alàbbi dolgok kerülnek be helyettük, egy Gosh pirosítò ès egy Catrice mono (Mellow Mauve àrnyalat). Ezeket szeretnèm elhasznàlni. A Bh Cosmetics palettàt csak szeretnèm rendszeresebben hasznàlni, ha màr vègre itt a jobb idő.

20220429_130954

20220429_131115

21 Likes

Úúú micsoda színkavalkád, nagyon nyári a hangulata!

Ez a Bh cosmetics x Laviedunprince paletta. Nagyon szeretem, mert a felső sorban nude szìnek vannak, az alsòban pedig a neonszìnek. Szóval akàr irodai akàr esti sminket lehet belőle kèszìteni ès szèpen összeillenek a szìnek alaptónusai.

2 Likes

Wow ügyi vagy! Én le vagyok maradva a pp-vel mint a borravaló :slight_smile:

1 Likes

Az utóbbi hetekben ezek a sminktermékeim fogytak el, mindegyikre tudatosan fókuszáltam már nagyon régóta. 2022-ben elkezdtem google sheets-en majdnem minden project pan termékemnél vezetni a használatok számát is.
A bronzosítón már óriási pan volt amikor elkezdtem számolni a használatokat és a Sleek folyékony highlighterben is már csak negyede volt kb meg. (én primerként használtam).
Továbbra is jó pár termék esetében számolgatni fogok, kíváncsi vagyok a statisztikákra. :smiley:

image

IMG_20220512_143127_edit_44060170952130

16 Likes

Az igen! Hogy Te milyen precíz vagy! Mikor könyveled be a tábázatba, hogy éppen mi az, amit használtál? Reggel?? Jár a vállon veregetés! :1st_place_medal: :chart_with_upwards_trend:

3 Likes

Köszi szépen! :slight_smile:
Reggeli sminkelés után szoktam gyorsan beirogatni, 2-3 perc és kész is vagyok vele. És mivel google sheets-en vezetem telefonról vagy bárhonnan el tudom érni a táblázatot, hogy ne legyen kifogásom ne vezetni. :slight_smile:

7 Likes

Hoztam néhány fogyóban lévő terméket én is. Az essence paletta számomra tökéletes “reggel gyorsan feldobok valamit” paletta, mert nagyon puha és két mozdulattal eldolgozható színek vannak benne. A múlt héten a bézs színnek értem el az alját, amit majdnem minden nap használok.

A Butter Bronzerrel való kapcsolatom még mindig nem egyértelmű. Jelenleg ő a hétköznapi bronzerem, és most már újrapréselés után is elértem az alját, úgyhogy tényleg nem fog már sokáig tartani. Ennek ellenére valószínűleg nem fogom újra venni. Ez a legvilágosabb, light árnyalat, ami jó lenne, de van egy vöröses beütése, ami annyira nem tetszik.

A NYX kontúr paletta számomra igazi utazó paletta. A kontúr színt ilyenkor nem csak arcra, hanem szemre is használom, ami segített abban, hogy az aljára érjek. Ha a Butter Bronzer elfogy, akkor ő veszi át majd a helyét a hétköznapokban. A púder rész számomra semleges, ritkán használok púder, viszont utazásnál nagyon jó satírozásra. A highligter arcra nekem túl darabos és glitteres, így ezt csak a belső szemzugba szoktam használni, aminek köszönhető a furcsa alakzat.

A kis essence highlighter nagyon régi és nagyon szeretném már elhasználni, idén talán végre sikerülni fog. Átlagosnak mondanám, semmi extra, de teszi a dolgát.20220528_205620

17 Likes

Én az alábbi termékeket szeretném idén elhasználni, van amin év eleje óta dolgozom (meg pár amin már 2021 óta), illetve van amit mostanában vettem be a projektbe (pl nyári sötétebb alapozók). Van 1-2 termék, ami lemaradt a fotókról, a következő alkalommal igyekszem őket sem lefelejteni.
Minden használatot vezetek január 1.-e óta, így számomra még érdekesebb látni, hogy bizonyos típusú termékeket mennyi idő alatt lehet elhasználni. (vagy hogy mennyibe kerül pl. 1 napi használat :smiley: )
20220530_124504
20220530_124715
20220530_125010

Ebben a táblázatban vezetem a dolgokat, mindig kitűzöm a célt, hogy hány alkalommal szeretném az adott terméket használni a következő hónapban. Az összes használat 2022 oszlop már tartalmazza a májusi számokat is. :slight_smile: Mindhárom rúzst kizárólag krémes pirosítóként használom ebben a projektben.
image
image

12 Likes

Elégedett ez a nap, elfogyott a butter bronzer. Az állagát nagyon szerettem, de a színe egy kicsit túl narancsos volt. Többször nem venném újra 20220624_210313

26 Likes

Nagyon ügyes vagy, hogy elhasználtál egy egész bronzosítót. :slightly_smiling_face:

1 Likes